İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
Daraltma
-
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok fazla romantik komedi seyreden biri olmasam da 50/50 gercekten son sene izledigim en iyi romantik komedilerden biriydi Silver Linings Playbook'tan sonra.
Moonrise Kingdom
Edward Norton'u oymak beyi rolünde görmek bir hayli enteresandı.Hiç sıkılmadan izlenebilecek çok güzel bir film, yalnız filmde gereksiz pedofili sahneleri var bana göre.Bu arada o yaşadıkları yer nasıl bir yerdir öyle, her yer yemyeşil, rengarenk.En son Murat' tarafından düzenlendi; 17.02.2013, 10:55.
- Alıntı
Yorum
-
Argo, hiç fena değil. Hiç beklemediğim şekilde filmde enteresan bir gerilim var. Şunu demeden edemeyeceğim İran diye İstanbul'da çekimler yapılsa bile Taken 2 ve Skyfall'dan iyi görüntüler varBen Affleck'in filmleri açısından değerlendirirsek The Town'dan sonra çizgisi düşmemiş ama bence kesinlikle yukarılara da çıkamamış. Filmde kesinlikle belgesel havası yok, böyle bir şey olmasından korkuyordum. Gerçek olaylar olunca da "film şöyle olsa böyle olsa" pek diyemiyorum
Biraz klişeler azalsaydı çok daha iyi olurdu.
We Need to Talk About Kevin. Ya bu nasıl mutsuzluktur böyle. İçim daraldı. Karanlıktakiler ve Dogtooth arası bir şey. Yönetmenin anlatımı harika. Belki başka biri filmi çekse yarısında kapatırım. Tilda Swinton muhteşem oynamış.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArgo, hiç fena değil. Hiç beklemediğim şekilde filmde enteresan bir gerilim var. Şunu demeden edemeyeceğim İran diye İstanbul'da çekimler yapılsa bile Taken 2 ve Skyfall'dan iyi görüntüler varBen Affleck'in filmleri açısından değerlendirirsek The Town'dan sonra çizgisi düşmemiş ama bence kesinlikle yukarılara da çıkamamış. Filmde kesinlikle belgesel havası yok, böyle bir şey olmasından korkuyordum. Gerçek olaylar olunca da "film şöyle olsa böyle olsa" pek diyemiyorum
Biraz klişeler azalsaydı çok daha iyi olurdu.
We Need to Talk About Kevin. Ya bu nasıl mutsuzluktur böyle. İçim daraldı. Karanlıktakiler ve Dogtooth arası bir şey. Yönetmenin anlatımı harika. Belki başka biri filmi çekse yarısında kapatırım. Tilda Swinton muhteşem oynamış.
We Need to Talk About Kevin gercekten insani bogan bir film. Filmde Tilda Swinton mühtis oynuyor. Fakat Ezra Miller da muhtesem bir oyunculuk sergiliyor bu filmde. The Perks of Being Flower'da da izledikten sonra Ezra Miller'i artik yakindan takip etmeye basladim. Gelecek vadeden en önemli aktörlerden biri bence."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de romantik komedi türünden hiç hoşlanmam fakat bu filmi beğendim.Zaten bu filmde de romantik komedi filmine ait öğeler pek yoktu.Gordon-Lewitt'i beğendim yine.
Moonrise Kingdom
Edward Norton'u oymak beyi rolünde görmek bir hayli enteresandı.Hiç sıkılmadan izlenebilecek çok güzel bir film, yalnız filmde gereksiz pedofili sahneleri var bana göre.Bu arada o yaşadıkları yer nasıl bir yerdir öyle, her yer yemyeşil, rengarenk."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMoonrise Kingdom'da iki cocugun aski anlatildigi icin pedofili yorumuna katilmiyorum. Bir plaj sahnesi vardi yanlis hatirlamiyorsam. Onun disinda bir sey var mi hatirlamadim. Filmin uyarlandigi kitapta cok önemli bir yere sahip oldugu icin o sahneyi cikarmamis olabilirler.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenereye yazayım bilemedim. klipteki filmi bilen varsa söylesin lütfen.
http://www.youtube.com/watch?v=m3S-SxaM_0I
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi film: Gönlümden gecen Django Unchained fakat Akademi Argo ya da Lincoln'e verecektir diye düsünüyorum. Insallah böyle olmaz ve hak edene gider ödül.
En iyi erkek oyuncu: The Master'i henüz izlemedim. Eger oscarlar dagitilmadan izlersem ve fikrim degisirse mesajimi düzenlerim. Joaquin Phoenix haric benim adayim Hugh Jackman. Bradley Cooper da olabilirdi fakat kil payi farkla Hugh Jackman önde benim icin.
En iyi kadin oyuncu: Kesinlikle Emanuelle Riva olur. Olaganüstü bir performans ve oscarla taclandirilmasi gerekiyor. Naomi Watts da The Impossible'daki rolüyle bir adim geride.
En iyi Yönetmen: Ang Lee (Life Of PI)
En iyi yabanci film: Amour
En iyi yardimci erkek oyuncu: Christopf Waltz (Django Unchained) - Philip Seymour Hoffman'i henüz seyretmedim.
En iyi yardimci kadin oyuncu: Anne Hathaway - Les Misérables
En iyi sinematografi: Life of Pi
En iyi animasyon: Frankenwenie
En iyi kurgu: Argo
En iyi görsel efekt: Life of Pi
En iyi orijinal sarki: Skyfall-Adele
En iyi film müzigi: Lincoln - John Williamsİlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Master'i izledim sonunda. Joaquin Phoenix ve Philip Seymour Hoffman'in müthis performanslari disinda filmi begenmedim. Bu filmi izledikten sonra Oskar'in Joaquin Phoenix'e gidecegini düsünüyorum.
En iyi yardimci erkek oyuncu adayim hala Christoph Waltz,
Amy Adams iyi olsa da kesinlikle Anne Hathaway'i gecemez.
Ayrica en iyi orjinal senaryo ödülünü unutmusum. Bence Django Unchained'e gitme ihtimali yüksek bu ödülün.
Not: Tüm tahminlerim kendi gönlümden gectigi gibi yapilmistir. Akademi ödüllerinde bir cok kez begeni disinda baska kriterler kullanildigi icin bu tahminlerimin cogu tutmayabilir.
En iyi yardimci oyuncu Christoph Waltz oldu tahmin ettigim gibi. Devami geldikce mesaji düzenleyecegim.
En iyi animasyon ödülü: Brave'e gitti. Pixar'in cömezleri bile aldi ödülü. Helal olsun.
En iyi sinematografi ödülü de Life of Pi'ya gitti. Tahmin ettigim gibi.
En iyi görsel efekt de tahmin ettigim gibi Life of Pi'ya gitti.
En iyi yabanci film oskari Amour'a gitti. Sürpriz de olmadi.
En iyi yardimci kadin oyuncu ödülü beklendigi gibi Anne Hathaway'a gitti.
En iyi kurgu Argo'ya gitti tahmin ettigim gibi.
En iyi film müzigi oskarini Life Of Pi aldi.
En iyi orijinal sarki: Skyfall-Adele kesinlikle hak etti.
En iyi uyarlama senaryo da Argo'ya gitti. (Bu konuda tahmin yapmayi unutmusum)
En iyi orijinal senaryo ödülü tahmin ettigim gibi Django Unchained'e gitti.
En iyi yönetmen ödülü tahminim de dogru cikti. Kazanan Ang Lee.
En iyi kadin oyuncu ödülünü Jennifer Lawrence aldi. Herkes icin sürpriz oldu. Ayrica heyecandan merdivenlere kapaklandi ödülü almaya cikarken.
En iyi erkek oyuncu ödülü yataktan kalktiktan sonra sacina aynada eliyle iki düzen verip törene gelen Daniel Day-Lewis'e gitti.
En iyi film ödülü beyaz saraydan aciklaniyor. Kesin Lincoln alacak ödülü. Ters köse oldum. Argo aldi ödülü.En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 25.02.2013, 06:56."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
- Alıntı
Yorum
-
Christoph Waltz'in almasina gercekten cok sevindim
Eger Quentin Tarantino Filmlerini CHritoph Waltz üzerinde yaparsa, ikiside daha cooook ödül alir."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
-
Bu arada Seth McFarlane bence Oscar'i cok iyi sunuyor. Yaptigi espiriler ile cok rahat bir ortam olusturuyor."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
Yorum