Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen ya silemiyorum da bu filmleri

Önerdiğin filmleri indirdim.Yeni öneriler bekliyorum şöyle güzellerinden abi
    o zaman şöyle yapalım romantik yada duygusallardan biraz ara ver ve don 1 ve don 2 yi izle sonra süper önerilerim olcak bayağı süper hemde
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o zaman şöyle yapalım romantik yada duygusallardan biraz ara ver ve don 1 ve don 2 yi izle sonra süper önerilerim olcak bayağı süper hemde
      Tamam abi.

Jodaa Akbar'ı yanlız çoook beğendim. Bence müthiş bir film.

amerikan filmleri izlemekten sıkıldık artık. Bence hiçte aratmıyorlar. Tabi biraz da zevk işi ama harika filmler var Bollywood'da.

Yorum

Tamam abi.

Jodaa Akbar'ı yanlız çoook beğendim. Bence müthiş bir film.

amerikan filmleri izlemekten sıkıldık artık. Bence hiçte aratmıyorlar. Tabi biraz da zevk işi ama harika filmler var Bollywood'da.
        işin içine müslümanlığın güzel ahlakıda giriyor belki ondan kızla evlendikten sonra kıza nasıl davranıyor gördün, ah ah bu hintlileri seviyorum.

Geçen bi hollywood filmi izliyim dedim uzun zaman sonra What's Your Number? bu film vardı izledim.Kat ve kat daha soğudum hollywood dan ya film baştan sona cinsellik sex üzerine , çok normalmış gibi sex muhabbetleri, resmen insan tiksiniyor bu insanlardan neyse ..

Krrish diye bir film var oda aksiyon ve bence donla beraber en iyi aksiyon filmleri hintlilerin onuda arşive ekle ( priyankacığım oynuyor hem )

bunları izledikten sonra tekrar duygusallaşırız romantikleşiriz canum süper önerilerim sonraya kalsın.

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          işin içine müslümanlığın güzel ahlakıda giriyor belki ondan kızla evlendikten sonra kıza nasıl davranıyor gördün, ah ah bu hintlileri seviyorum.

Geçen bi hollywood filmi izliyim dedim uzun zaman sonra What's Your Number? bu film vardı izledim.Kat ve kat daha soğudum hollywood dan ya film baştan sona cinsellik sex üzerine , çok normalmış gibi sex muhabbetleri, resmen insan tiksiniyor bu insanlardan neyse ..

Krrish diye bir film var oda aksiyon ve bence donla beraber en iyi aksiyon filmleri hintlilerin onuda arşive ekle ( priyankacığım oynuyor hem )

bunları izledikten sonra tekrar duygusallaşırız romantikleşiriz canum süper önerilerim sonraya kalsın.
          Aynen abi çok haklısın.

Tabi içlerinde iyi filmler var ama çokta dandik filmler var.

Celalleddin Muhammed Ekber adam ya Böyle filmler izlemek istiyorum işte

Yorum

Aynen abi çok haklısın.

Tabi içlerinde iyi filmler var ama çokta dandik filmler var.

Celalleddin Muhammed Ekber adam ya Böyle filmler izlemek istiyorum işte
            tabii ki var mesela ben yüzüklerin efendisi manyağıyım

Aamir khan,Shah Rukh Khan ve Hrithik Roshan bu 3 lü hint sinemasının bana göre en iyi erkek oyuncuları, bunların oynadığı filmlerin nerdeyse alayını indiriyorum

bayanlarda da var böyle ama onlar 5-6 kişi

Yorum

• bu akşam john carter izledim fantastik sevenler için izlenilesi bir film.

Yorum

• gözlerindeki sır,2009 yapımı arjantin filmi.en iyi yabancı film oscarını aldı

orjinal adı el secreto de sus ojos

bir film anlatmak isteği konuyu ancak bu kadar iyi anlatır...hele o son sahnesi yokmu beni benden alan.defalarca izledim her seferinde tüylerim diken diken oluyor.

şiddetle tavsiye ederim renktaşlarım
                √ OKAN™ 1987

Yorum

• Philippe, yamaç paraşütü (para-gliding) yapan, orta yaş üstü bir bürokrattır. 1993 yılında atlattığı bir kaza sonucu boynundan yara alır ve yarı felçli olarak yaşamaya devam eder. 3 sene sonra da eşini kaybeder.
                  Günün birinde proje kapsamında tanışacağı Driss adlı genç, ona elinden geldiği kadar yardımcı olur ve bu dostlukları eğlenceli bir samimiyete döner.
                  IMDB Top 250 listesinde ‘En İyi Filmler’ içinde yer alan yapım, gerçek bir yaşam öyküsünden alınıyor.
                  Son sahnede insanın gözyaşlarını tutması zor.. ben tutamadım şahsen film boyunca çok eğlendim çok çok güzel bir yapım şiddetle, hunharca öneriyorum ve emrivaki ile izlemenizi istiyorum..
                  En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 25.03.2012, 16:19.
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gözlerindeki sır,2009 yapımı arjantin filmi.en iyi yabancı film oscarını aldı

orjinal adı el secreto de sus ojos

bir film anlatmak isteği konuyu ancak bu kadar iyi anlatır...hele o son sahnesi yokmu beni benden alan.defalarca izledim her seferinde tüylerim diken diken oluyor.

şiddetle tavsiye ederim renktaşlarım
                    Gerçekten çok güzel bir film.Her yönüyle on numara.
                    Oblomov'un Hırkası

Yorum

• Mafya filmi sevenlere önerilir, ayrıca film gerçek yaşamdan alıntıdır.
                      En son abcabca tarafından düzenlendi; 27.03.2012, 14:50.

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mafya filmi sevenlere önerilir, ayrıca film gerçek yaşamdan alıntıdır.
                        http://www.imdb.com/title/tt1416801/
                        Mükemmel bir film...
                        Gerçek yaşamdan alıntı olması da insanı ayrı etkiliyor...
                        Hamiş

Yorum

• The Prestige filiminin İngilizce dili olan indirebileceğim bir site var mı Hd olsun çok acil arkadaşlar
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Torrent programını kurup,torrent sitelerinden indirebilirsin.
                            Oblomov'un Hırkası

Yorum

• Hunger Games (Açlık Oyunları) nı tavsiye ederim.Kız müthiş oynamış...
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                The Prestige filiminin İngilizce dili olan indirebileceğim bir site var mı Hd olsun çok acil arkadaşlar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X