Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dear Frankie

Çok duygulu,güzel bir film..Şiddetle tavsiye edilir.

İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    HERKESİN KEYFİ YERİNDE ... çok güzel bir film aile içini çok iyi yansıtıyor baya duygulandım izlerken tavsiye ederim 10/8.3 --- imdb 10-7.2
    Katılıyorum dediklerine,duygulu güzel bir film..Tavsiye ediyorum ben de.

The Pursuit of happyness

2006nın filmi ama yeni izleme fırsatı buldum.Bunu da tavsiye ediyorum..
    En son Nihal Ayvaz tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 00:09.
    Yeterki ONUR'suz
    olmasın
    aŞk
    !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gelmişken bir film söyleyim....
      Güzel bir ingiliz filmi sanırsam top 100'lerinde bu film.
      Ewan McGregor gibi hakikaten muhteşem bir oyuncu var kadrosunda..

İMDB'de de ilk 250'de. Danny Boyle çok iyi bir yönetmen, beğenmediğim hiçbir filmi olmadı
      Bu yakınlarda Trainspotting'i izlemeyi düşünüyorum tekrardan.

Yorum

• GİA -amerikanın ilk süper modeli olan gia'nın gerçek hikayesinin anlatıldığı film.jolie başrolde döktürüyor...bence 10/7.2---- imbd 10/6.8

iki filmi izlerkende başroldekiler için YAZIK YA diyip duygulanıyorsunuz [/QUOTE]

Yanlız anlattığı hikaye muhteşem ötesi
        NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• kaza kurşunu güzel komik bir film boş zamanda izlenilecek bir film..bence 10/7.7 --- imdb 7.5
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Jean Reno'nun son filmi vasatı aşamamış bence, Ölümsüz(L'immortel -22 Bullets). Yapımcılarından biri Luc Besson olunca birkaç yerde Leon ile karşılaştırıldığını gördüm, komik yani

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Müthiş bir oyuncu kadrosuna sahip Cehennem Melekleri bugün vizyona giriyor.

En kısa zamanda gideceğim.

Dün akşam izledim.

Buram buram oyuncu kalitesi kokan müthiş aksiyon dolu bir film olmuş. S.Stallone ve J.Statham'ın oyunculukları ayakta alkışlanacak cinsten.

Adam hala karizma.
              En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 10:30.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Böyle bir kadrodan kötü film çıkmazdı zaten. Dün gidecektim, çeşitli olaylar nedeniyle eşiğinden döndüm. En yakın zamanda gideceğim.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Eyyvah Eyvah' ı henüz dün akşam izleyebildim..

Bu kadar güleceğimi bilseydim çok daha önce izlerdim yahu

Özellikle Ata Demirer ve Demet Akbağ' ın ellerinden öpüyorum, o derece
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Eyvah Eyvah'ı bende geçenlerde izledim. Kaliteli birşeylere gülmek istiyorsanız kesinlikle izlenilesi bir film. Soner abinin dediği gibi Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın oyunculukları müthiş.

Deniz kestanesi muhabbeti akılda kalıcı.

Bu arada Eyvah Eyvah 2'nin çekimlerine başlanmış.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Eyvah Eyvah
                      Ben de dün gece izledim. Harbiden güzel film. Güzel espriler, güzel oyunculuklar (Demet Akbağ, daha ne olsun ) ve ara sıra da çalan o güzel klarnet.

Salt
                      Bu yazı biraz spoiler içerebilir. İzlemek istiyorsanız okumayın
                      Filmin fragmanları harika bir film vaad ediyordu aslında.

- The name of the Russian spy is Evelyn Salt.
                      - My name is Evelyn Salt.
                      - The you are a Russian spy.

Fragmandaki şu diyaloğu çok beğenmiştim ben. Angelina ablaya bir komplo kurulduğunu falan düşünmüştüm. Enemy of the State tadında bir film bekliyordum. Hatta biraz fantezi bile yapmıştım. Evelyn Salt CIA ajanıdır ve filmin ilerleyen kısımlarda başına bir takım olaylar gelir ve Rus ajanı olmaya karar vermese de Rus başbakanını öldürmeye kalkabilir falan diyordum. Minority Report'tan hafif esintiler falan... Ama yok. Tamamen hayal kırıklığı çıktı film. Bilumum James Bond filmleriyle yarışabilecek kalitede ama kesinlikle daha fazlası değil.

Angelina Jolie'nin oyunculuğuna laf etmem tabi. Kadın erkek rolüne bile girdi lan Bu oyunculuk filmi kurtardı mı? Kurtarmadı. 10 üzerinden 6 verdim. Belki 7lik bir film olabilirdi ama dediğim gibi, çok büyük hayal kırıklığına uğradım fragmandan sonra.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Resident Evil: Afterlife

Seri devam ediyor

Bu film şuanda varmı nette türkçe versiyonu ?
                        FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu film şuanda varmı nette türkçe versiyonu ?
                          Daha henüz Amerikada gösterime girmedi.

Dolasıyla Türkiyede girmemiş olup Türkçe versiyonuda çıkmadı ..
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eyyvah Eyvah' ı henüz dün akşam izleyebildim..

Bu kadar güleceğimi bilseydim çok daha önce izlerdim yahu

Özellikle Ata Demirer ve Demet Akbağ' ın ellerinden öpüyorum, o derece
                            Eyvah Eyvah bende dün gece 2 gibi izledim.

Filmin başlangıcı çok kopuk kopuk geldi.

Ben çok beğenmedim ama , Osmanlı Cumhuriyetine göre gayet iyi
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Matando Cabos

Çok başarılı bi' suç - komedi filmi. Hangover - Pulp Fiction - Reservoir Dogs karışımı gibi.
                              "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                              Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

tavsiye ederim çok hoş bir film.
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X