Ölüm Yarışını izle Alihan.)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Son dönemlerin belkide en iyi filmi.
Mükemmel bir senaryo, mükemmel bir kurgu, minicik ayrıntılarıyla müzikleriyle muazzam bir film.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Siddetle öneriyorum
Fransiz yapimi hapis filmi. Bir cok ödül almis bile. ImdB tarafindanda yüksek puan almis.vuvuzela dersleri:
bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."
- Alıntı
Yorum
-
HERKESİN KEYFİ YERİNDE ... çok güzel bir film aile içini çok iyi yansıtıyor baya duygulandım izlerken tavsiye ederim 10/8.3 --- imdb 10-7.2
__________________________________________________ _________________________
GİA -amerikanın ilk süper modeli olan gia'nın gerçek hikayesinin anlatıldığı film.jolie başrolde döktürüyor...bence 10/7.2---- imbd 10/6.8
iki filmi izlerkende başroldekiler için YAZIK YA diyip duygulanıyorsunuz'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
.....
Filmin Adı : Asla Pes Etme
Orjinal Adı : Never Back Down
Yapım Yılı : 2008
Biraz önce Fox Tv de izledim. Çok hoşuma gitti gerçekten.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Class of titan
Prince of percia
Orjinal Cinayetler (Al Pacino ve Robert Ne Niro'dan özür dileyerek)
Bu 3 filmi dün izledim. Nefret ettim. O derece.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Martin Scorsese'den mükemmel bir kara mizah filmi
Bir adamın bir gece boyunca başından geçen tersliklerle dolu bir hikaye. Film baştan sona sürükleyici
Scorsese'nin hayatından bir kesit derdi Seçil Hocamyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
Gelmişken bir film söyleyim....
Güzel bir ingiliz filmi sanırsam top 100'lerinde bu film.
Ewan McGregor gibi hakikaten muhteşem bir oyuncu var kadrosunda..
[IMG=http://img409.imageshack.us/img409/5130/6a00b8ea074b861bc000d41.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.usyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
Yorum