Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ölüm Yarışını izle Alihan.)
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Filmi öğlen izledim ve halen kendime gelemedim. Dağıldım resmen

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son dönemlerin belkide en iyi filmi.
        Mükemmel bir senaryo, mükemmel bir kurgu, minicik ayrıntılarıyla müzikleriyle muazzam bir film.
        evet süper bi film.Ayrıca yine di caprionun zindan adası die bi filmi var o da harika.Kolleksiyon yapanlarınız varsa hemen Onurlu Bir Adam filmini indirin çok güzel bir film.Özellikle denizle yüzmeyle ilgilenenler varsa mutlaka izlemeli
        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
        8.KUŞATMA

Yorum

• Son sahnesinde insanı sok eden altıncı his,köy ,ejder kapanı ,seven gibi filmlerin hastası bi adamım bu yönde önerisi olacak arkadaslarımız var mı acaba?

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siddetle öneriyorum

Fransiz yapimi hapis filmi. Bir cok ödül almis bile. ImdB tarafindanda yüksek puan almis.
            Ben de merak ettim şimdi şu filmi. Bir tarayayım interneti. Tavsiye için teşekkürler.
            vuvuzela dersleri:
            bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
            şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."

Yorum

• HERKESİN KEYFİ YERİNDE ... çok güzel bir film aile içini çok iyi yansıtıyor baya duygulandım izlerken tavsiye ederim 10/8.3 --- imdb 10-7.2

__________________________________________________ _________________________

GİA -amerikanın ilk süper modeli olan gia'nın gerçek hikayesinin anlatıldığı film.jolie başrolde döktürüyor...bence 10/7.2---- imbd 10/6.8

iki filmi izlerkende başroldekiler için YAZIK YA diyip duygulanıyorsunuz
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• the others ı izledim dun gece iyi izlenebilir i film nicole kıdman ıyı oyunculuk cıkarmıs 10 uzerinden 6.5 veririm ancak.. sonu da guzel...

Yorum

• Angelina Jolie nin en son filimi fena degil... Salt...
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• iyi bir filmdi bilim-kurgu/komedi tarzı sıkılmadan izledim .10/7.8
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Martin Scorsese'den mükemmel bir kara mizah filmi

Bir adamın bir gece boyunca başından geçen tersliklerle dolu bir hikaye. Film baştan sona sürükleyici

Yorum

• Filmin Adı : Asla Pes Etme
                        Orjinal Adı : Never Back Down
                        Yapım Yılı : 2008

Biraz önce Fox Tv de izledim. Çok hoşuma gitti gerçekten.

Yorum

• Class of titan
                          Prince of percia
                          Orjinal Cinayetler (Al Pacino ve Robert Ne Niro'dan özür dileyerek)

Bu 3 filmi dün izledim. Nefret ettim. O derece.
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Martin Scorsese'den mükemmel bir kara mizah filmi

Bir adamın bir gece boyunca başından geçen tersliklerle dolu bir hikaye. Film baştan sona sürükleyici
                            Gülmekten yarılmıştım yahu.
                            Scorsese'nin hayatından bir kesit derdi Seçil Hocam
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Gelmişken bir film söyleyim....
                              Güzel bir ingiliz filmi sanırsam top 100'lerinde bu film.
                              Ewan McGregor gibi hakikaten muhteşem bir oyuncu var kadrosunda..

[IMG=http://img409.imageshack.us/img409/5130/6a00b8ea074b861bc000d41.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• Arkadaşlar başta Güney Kore olmak üzere Uzakdoğu sinemasını tavsiye ediyorum. Hollywood filmlerindeki klişelerden sıkılanlar için birebir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X