"V for Vendetta" ben de şimdiye kadar bu filmi nasıl izlememişim. şiddetle tavsiye ederim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Jade tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"V for Vendetta" ben de şimdiye kadar bu filmi nasıl izlememişim. şiddetle tavsiye ederim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu İnception'ı (Başlangıç) zamanında ben de izleyip beğenmiştim ama öyle ''aman tanrım'' denilecek kadar da iyi değildi diye düşünüyorum. Zaten filmin sonuna doğru rüya içindi rüya içinde rüya içinde rüya görmeye başladılar ki zaten güçlükle takip ettiğim filmin konusu anlaşılmaz hal aldı.
Eve geldim The Dark Knight'ı HD olarak indirdim, izlemek istiyorum ama 2 saatten fazla sürüyor film. Baksam mı bakmasam mı, kararsız kaldım.NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
- Alıntı
Yorum
-
Limit Yok
Konusu itibarıyla ilginç bir konu işlenmiş.
Fakat izlenebilecek düzeyde olan bir film.
Film sonunda keşke bende böyle bir duruma sahip olabilsem diyebilirsiniz
Puanım : 7.0Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
Hızlı VE Öfkeli 5
Tüm seriyi izleyen biri olarak bence serinin en iyi filmi.
Hiçbir filmi izlemeyip(daha önceki 4 filmi) sadece bu filmi izleyebilirsiniz.
Aksiyon sahneleri ve gerilim açısından olağanüstü.
Sonunda Don Omar şarkısı süper olmuşKasa açma sahnesi ve sonrası
Harika Harika Harika !
Puanım : 8,5En son Serdær tarafından düzenlendi; 21.08.2011, 16:51.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
Ne zamandan beri böyle uzun ve güzel bir film izleyemiyordum. Director's Cut 3 saat 20 dakika ama bir saniye sıkılmadım izlerken. Film anlaşıldığı üzere Kennedy suikastini anlatıyor. Jim Garrison'ın üstü kapatılmaya çalışan olayı aydınlatma çabalarını izliyoruz. Bu kadar uzun ama bu kadar akıcı bir film izlemeyi özlemişim, burada da yönetmenin becerisi ortaya çıkıyor. Belgesel gibi bilgi veriyor aynı zamanda kurgusal bir film de izletiyor size. Oyuncularda bir çok ünlü isim var. En çok Gary Oldman'ın soğukkanlı oyunculuğundan etkilendim.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Despicable Me (Çılgın Hırsız)
Animasyon seviyorsanız mutlaka izleyin.Robotlar da öyle...
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEjderha Dövmeli Kız güzeldi tavsiye ederim. Yalnız kitabı okuyanlar memnun değil filmden onu da belirteyim. Hollywood'da yeniden çevriliyor başrolde Daniel Craig var.
Holivut filmini bekleyelim.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
Sonu bana biraz saçma gelse de yine de etkileyici bir sondu. Sonu kitabıyla aynı değilmiş.Kitaptan ayrı filmin son 10 dakikasını eklemişler ve bu son 10 dakikayı sadece o sahnede oynayanlar biliyormuş, diğerleri izleyince görmüş.İzlemeyenlere tavsiye ediyorum.
Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
Yorum