Önceki gün Guardians of the Galaxy Vol. 2 'yi Marmara Forum'da, akşam 19:00 seansında, 4Dx salonda izledim. İlk filmi de çok beğenmiştim ve iddialı konuşuyorum; son dönem Marvel'in yaptığı en başarılı yapım. Fantastik/Komedi/Aksiyon dallarında müthiş bir sentez sunmuş. Filmin tek bir dakikasında sıkılmıyorsunuz. Tek bir anı dahi bayat gelmiyor... Oyunculuklar gayet iyi ve filmde efsane isimlerden küçük sürprizler var. 
Gelelim 4Dx teknolojisine. Bu ikinci deneyimim oldu. İlki KONG filmiydi. Kong'da alamadığım tadı bu filmde aldım diyebilirim. Tabi hala eksikler var teknoloji bakımından. Geliştirilmesi gereken yönler bol ama kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir keyif. Aynı şekilde IMax teknolojisi de bu şekilde. Özellikle ses teknolojisi harikulade IMax'de.

Gelelim 4Dx teknolojisine. Bu ikinci deneyimim oldu. İlki KONG filmiydi. Kong'da alamadığım tadı bu filmde aldım diyebilirim. Tabi hala eksikler var teknoloji bakımından. Geliştirilmesi gereken yönler bol ama kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir keyif. Aynı şekilde IMax teknolojisi de bu şekilde. Özellikle ses teknolojisi harikulade IMax'de.

Yorum