İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Çok iyi filmler saydıkların Samet.İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerilim filmleri.. Pek severim , not alıyorum bu dediklerinizi de.
Gerilim demişken , izlemeyen varsa hala No Country for Old Man , The Shining , Zodiac , Prisoners .. bunları listesine eklesin derim yani.
Türk işi arıyorsak da Sarmaşık'ın bıraktığı etkiyi başka hiçbiri bırakamadı bende.
The Shining.... O giriş müziği yok mu???
Harikadır...
Sarmaşık çok iyiydi evet ama Türk işi gerilim benim favorim, kıyıda köşede kalmıştır ama Gen isimli filmdir.
Dağlık bölgede yer alan eski bir akıl hastanesinde psikiyatr olarak göreve başlayan Dr. Deniz, hastaneye gelidiği ilk gün bir intihar vakası ile karşılaşır.
Oyuncu kadrosunu çok beğenmesem de senaryo ve de filmin geçtiği o atmosfer anlamında Türk işi gerilimlerde 1 numaraya koyarım...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Türk işi gerilim/korku türlerinde Dabbe serisi çok gündemdeydi bir ara.
İşlediği konular çok ilgimi çekse de oyunculuk konusunda bir adım daha ileri gitmemiz gerektiği aşikar.
İlgili serideki favori filmim Dabbe:Cin Çarpması'dır.
1986 yılında Muğla'da cinleri kullanarak define bulmuş bir köyün lanetli,habis ve cüzzamlı ruhlarla kuşatılmış tüyler ürperten bu gerçek olayı, gizli
Serinin en iyi filmidir bence...Arafilboylu
Yorum
-
Bence Hasan Karacadağ'ın en iyi işleri Semum ve son filmi Magi. Daha yüksek bütçe oluşturabilse bence daha iyi işler yapar.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk işi gerilim/korku türlerinde Dabbe serisi çok gündemdeydi bir ara.
İşlediği konular çok ilgimi çekse de oyunculuk konusunda bir adım daha ileri gitmemiz gerektiği aşikar.
İlgili serideki favori filmim Dabbe:Cin Çarpması'dır.
1986 yılında Muğla'da cinleri kullanarak define bulmuş bir köyün lanetli,habis ve cüzzamlı ruhlarla kuşatılmış tüyler ürperten bu gerçek olayı, gizli
Serinin en iyi filmidir bence...
Yorum
-
Magi'yi henüz izlemedim malesef ama Semum'u beğendim,evet...İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Hasan Karacadağ'ın en iyi işleri Semum ve son filmi Magi. Daha yüksek bütçe oluşturabilse bence daha iyi işler yapar.
Magi'yi not edeyim...
Teşekkür ederim...Arafilboylu
Yorum
-
izledim, çok memnun kaldım, teşekkürlerİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=24263]Tunç Tosun[/MENTION] Sinemada izlemek gibisi yok ya, umarım zaman bulursun abi

Benim gözümde bir interstellar değil çünkü bilim yönü zayıf ama aynı klasmanda bir film.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar sonunda oha diyebileceğimiz gizem gerilim türü film önerilerinizi bekliyorum acil...
Böyle bir sonu başka filmde göremezsinYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
Bir yıldan beri harddiskte duruyor öylece, zaman bulunca izleyeyim.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIncendies, gelmiş geçmiş en ters köşe sonu olan filmdir,üstüne tanımam.
Numan'a katılıyorum.
Kaçırma Enes...
Yorum
-
Ben,Orta Doğu atmosferli filmleri hiç sevmem.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yıldan beri harddiskte duruyor öylece, zaman bulunca izleyeyim.
Filmi izlemeden önce bu hislerle başladım filme ama sonra esasında bir Orta Doğu filmi olmadığını görüyorsun.
Mutlaka vakit ayır bu filme...Arafilboylu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum