Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıllardır içinde biriktirmiş bıraksalar sabaha kadar konuşurdu Bir ara lafı Trabzonspor'a getirecek sandım

En iyi film Spotlight Yakışır. Eyyamcı hakemler gibi bu akademi
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• iyi bağladılar. leo da alamasaydı tatmin olacaktım.o kadar şey başına geliyor filmde çiğ et de yiyor ama eddie redmayne'nin rolü daha tehlikeli ve zordu

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Leonardo bu sene alır artık Oscar'ı diye düşünüyorum. Adam daha ne yapsın

Favori Leonardo DiCaprio plase Eddie Redmayne.

En iyi film adaylarım The Revenant ve Spotlight ama bugün Oscar tahminleri iyi olan bir kız arkadaşım Room kesin alır dedi bakacağız. İzleyemediğim için bilemiyorum Room nasıl.

En iyi yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu tek adayım Başkası alırsa ayıp ederler.
        40 gün önce böyle tahminler yapmıştım o yüzden aslında çok şaşırmadım sonuçlara. Leonardo'nun daha önceki adaylıklarında oyunculuğunun daha sağlam olduğunu düşünüyorum ama gerçekten Eddie Redmayne dışında rakibi yoktu. The Danish Girl çok iyi bir film olsaydı Eddie alırdı ödülü eminim.

En iyi kadın oyuncu ödülünün bu kadar kesin olduğu başka bir seneyi pek hatırlamıyorum. Brie Larson rakipsizdi hatta Eddie Redmayne en iyi kadın oyuncu rolünde yarışsa daha iyi rakip olurdu diğer isimlerden

En iyi film dalında iki adayım vardı The Revenant alır sanıyordum ama ama sonuca şaşırmadım. Room'un ikinci yarısı biraz daha sağlam olsaydı en iyi film olurdu kesinlikle.

Hateful Eight - Morricone ve Bridge of Spies - Mark Rylance ödüllerine sevindim. Özellikle Morricone reis çok iyiydi İtalyanca saydırdı kürsüden Böyle harika müzikler yapan bir ustanın çok daha erken alması gerekiyordu o ödülü neyse.

Akşama şu en iyi yabancı film ödülünü alan Saul Fia adlı Macaristan yapımı filmi izlemek lazım. Konusuna bakınca tahmin edebiliyoruz az çok ama izlemek lazım.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• kurgusu iyi... sonu ters köşe bir film önerecek renktaşım var mı??? bu gece müsaitken isleyeyim..
          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kurgusu iyi... sonu ters köşe bir film önerecek renktaşım var mı??? bu gece müsaitken isleyeyim..
            El Cuerpo (Ceset) veya davetsiz olabilir kardesimm...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende gitmistim cumartesi aksami ve biraz hayal kirikligina ugradim. Fragmanda olmayan süpriz ve komik sahneler neredeyse hic yoktu. Fragmani izleyen neredeyse filmin tümünü izledi. Yinede güldüm ve eglendim, ama bu konuda baya bir hayal kirikligina ugradim.

Baska bir konu, gecen hafta ben Deadpool izledim fiyati 7,90€, türk filimlerin fiyati 9,70€. Yani Osman Pazarlama Deadpooldan 20% daha pahali. Almanlar bizi bu konuda Saglam kazikliyor
              5-6 sene önce deadpoolun çizgi romanlarını okumuştum bu kadar iyi yansıtabileceklerini hiç beklemezdim efsane film yapmışlar
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• bu aradaufak bir kamu spotu deadpoola sakın ailenizle yada kız arkadaşınızla gitmeyin
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Son zamanlarda gittiğim yerli olarak Bizans Oyunları,Osman Pazarlama ve Ali Kundilli 2 filmlerinden sadece Osman Pazarlama hoşuma gitti.Şahan Gökbakar bu sefer fazla abartmadan film çekebilmiş.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Belle de Jour -Catherine Deneuve

Film sadece başrol oyuncusu ünlü Fransız yıldızın 24 yaşındaki duru güzelliği için bile izlenir. İçinde bulunduğu psikolojik baskıyı film boyuncu yüzünden hiç eksik etmedi.

Bir insan fiziksel cinsel şiddete nasıl ihtiyaç duyar hale gelirin psikolojisi anlatılmış...filmdeki bazı sahnelerde Fransız güzel yıldız bunu yaparken aslında bir şeylerden intikam alıyor gibiydi yüzündeki sahte gülücükler ile...

1967 yapımı film birçok da ödül almış.
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      El Cuerpo (Ceset) veya davetsiz olabilir kardesimm...
                      teşekkürler izledim ve beğendim.. sağolasın.
                      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Dressmaker çok güzel bir film olmuş mahalle baskısı üzerine buyrun
                        "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dressmaker çok güzel bir film olmuş mahalle baskısı üzerine buyrun
                          http://www.imdb.com/title/tt2910904/?ref_=nv_sr_1
                          Kate Winslet'in oynadığı filmleri izleyesi geliyor insanın. O kadar zarif bir kadın ki

Yorum

• ip man filmlerini sırasıyla izledim, harikaydı

ama tabi en iyisi 1. filmdi

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kate Winslet'in oynadığı filmleri izleyesi geliyor insanın. O kadar zarif bir kadın ki
                              Filmde döktürüyor zaten
                              "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• Annemin Yarası

Yıllarca onca çeşit acıların yaşandığı toprakların acısını sadece tecavüz vakasına indirgenmiş onu da çok da derinlere inmeden geçiştirilmiş olmasını çok yadırgadım açıkcası.
                                Film de,
                                Fazlaca bizden atasözlerinin kullanılması hatta sırplarca da kullanılması,
                                Her biri bir kasap olan sırp askerlerinin insancıl olabileceğinin gereksiz yere zorlanması,
                                Köyde yaşayan bir kadının sürekli "hey dostum bir içki al kendine" kıvamında konuşması,
                                Sırpların Boşnak marketinden sakız bile almadıkları günümüzde Müslüman bir genci sorgusuz sualsiz eve almaları, evi ona bırakmaları,
                                Pikniğe gidenlerin arkasından su dökülmesi gibi sahneler zaten derin olmayan senaryonun inandırıcılığına da ağır darbe vurmuş.

O coğrafyayı görmüş tanımış bir insan olarak filmi acımasız eleştirmiş olabilirim ama finali hariç nerdeyse tamamında benden geçer not almadı.

Sinemada 6 kişiden birisi olmam da bunun kanıtı gibiydi.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim