Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• John Wick -

Fury -

Predestination -

Bu üç filmi izleyen arkadaşlardan yorum alabilir miyim?, Üçünü de izlemeyi düşünüyorum, zaman kaybı yaşatacaksa izlemeyeceğim .
    .

Yorum

• Hepsi güzel filmler
      En son E. Okan Bülbül tarafından düzenlendi; 24.12.2014, 10:34.
      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        John Wick -

Fury -

Predestination -

Bu üç filmi izleyen arkadaşlardan yorum alabilir miyim?, Üçünü de izlemeyi düşünüyorum, zaman kaybı yaşatacaksa izlemeyeceğim .
        Fury ve Predestination'ı izledim.

İkisi de zaman kaybı değil bence. Fury iyi bi savaş filmi, oyuncular başarılı senaryo çok üstün olmasa da içine çekiyor izlemeni tavsiye ederim. Predestination paradoks kavramı üzerine yoğunlaşmış bir film. Sonunu az-çok tahmin edebiliyo olsanda bu yıl çıkmış konusu itibariyle enteresan filmlerinden biri. Önceliğin Predestination olsun sonra da Fury'yi izleyebilrisin. Yalnız Predestination'da havada kalmış şeyler de var görmezden gelebilirsin onları.

Yorum

• Spoiler vermeyin sakın. Daha izlemedim Predestination'ı.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fury ve Predestination'ı izledim.

İkisi de zaman kaybı değil bence. Fury iyi bi savaş filmi, oyuncular başarılı senaryo çok üstün olmasa da içine çekiyor izlemeni tavsiye ederim. Predestination paradoks kavramı üzerine yoğunlaşmış bir film. Sonunu az-çok tahmin edebiliyo olsanda bu yıl çıkmış konusu itibariyle enteresan filmlerinden biri. Önceliğin Predestination olsun sonra da Fury'yi izleyebilrisin. Yalnız Predestination'da havada kalmış şeyler de var görmezden gelebilirsin onları.
            Teşekkür ederim Yiğit.

Önce Predestination'ı izleyip beyine yüklenelim biraz , sonra Fury'yi izlerim dediğin gibi
            En son Tayfun tarafından düzenlendi; 24.12.2014, 13:19.
            .

Yorum

• Predestination'ı az önce izleyip bitirdim. Çok iyi de değildi, kötü de diyemem. 10 üzerinden 7 veririm ben. Tavsiye ederim yine de

Şimdi Fury'yi izleyeyim bakalım neler bekliyor beni ...
              .

Yorum

• Fury'yi de izledim, güzel film olmuş bence. Savaşta vicdanın sesine kulak vermek ya da vermemek güzel işlenmiş. 10 üzerinden 8 veririm .
                .

Yorum

• En son Gone Girl(Kayıp Kız)'ı izledim.
                  Çok beğenilen bir kitaptan uyarlanan film.

Konu çok enteresan gibi dursa da filmde iyi işleyemediler.

Bu tarz ters kçşe filmlerini çok beğenmeme rağmen istediğim elektriği alamadım filmden.
                  He,izlenir,vakit kaybı değildir ama konu,yönetmenin elinde parçalanmış bence ki Fincher çok beğendiğim bir yönetmendir,yakıştıramadım...
                  6.5/10 verdim..

Amerika'nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadırlar. Fakat
                  En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 25.12.2014, 10:57.
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Yukarıda bir arkadaş paylaşmış Ceset filmini.

Bir dedektif hastane morgunda hiçbir iz bırakmadan kaybolan bir cesedi aramaya koyulur. Ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. İspanyol sinemasının

Bu da bir ters köşe filmi ama inanılmaz işlenmiş bir film.Merak ettiriyor,gerilim sahneleri de mevcut zaman zaman.

Kanımca son dönemlerde Celda ile yükselen İspanyol sinemasının en iyi gerilim eserlerinden biridir bu film.

Kesinlikle tavsiye ederim..

İnanılmaz bir ters köşe...

8.5/10
                    Arafilboylu

Yorum

• Yıllar önce izlemiştim ,tekrar aklıma geldi.
                      Gülün adı isimli kitabın filme uyarlamasıdır.

Ciddi bir başyapıttır.Manastırda işlenen bir cinayetin sebebinin araştırılması esnasında gelişen olaylar ve de nasıl sonuçlandığı iyi bir şekilde anlatılıyor.

Filmin geçtiği ortam,hava çok iyi bir hava katmış filme.

Başrolde de Sean Connery varsa gerisini siz düşünün.

Fransiskenlerin lideri Cesena'lı Michelle'nin, İsa ve Havarileri'nin yoksul olduğunu, yoksul bir yaşam sürmenin gerektiğni söylemesinin ardından, İmparator,

9/10
                      Arafilboylu

Yorum

• Bir ara günde iki film izleyip Top 250'de kalan 100 filmi bitireceğim diye söz vermiştim kendime, ama bir türlü kısmet olmadı, araya birkaç tane dizi falan girdi, en kısa zamanda bitireceğim inşallah şu listeyi.

Yorum

• Film ayırt etmeyip her tür filmi izleyebilen insanlara gıpta ediyorum. Ben sevdiğim tarzda film ararken çok zorlanıyorum.

Yorum

• exodusmudur nedir onu izledim
                            cok kötü film bence
                            hic heycan yaratamadilar film boyu
                            filmde benim icin en enteresan sahne insanligin ilk zincirleme kazasiydi

yok arkadas bu hikayeyi cok daha heycanli anlatilabilirdi
                            bu aci gercek bana 15euroya patladi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Predestination ı izleyin ama çok düşündürücü filmin sonunda birçok soru soruyorsunuz kendinize çok saçma bir filmde diyebilirsiniz ama El cuerpo(ceset) ispanyol filmi kesinlikle tavsiye ederim süper bir film seyrettiğinize pişman olmazsınız predestinationdan sonra bir pişmanlık yaşama ihtimaliniz var

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Film ayırt etmeyip her tür filmi izleyebilen insanlara gıpta ediyorum. Ben sevdiğim tarzda film ararken çok zorlanıyorum.
                                Katılıyorum ve artırıyorum. Bir insan bir film süresi boyunca film seçemez mi Sonunda önümde tek elle yediğim çekirdeğin bitmesiyle kalıyorum. Sonra da vazgeçiyorum zaten.
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim