Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uçuş (Flight)-Başrolde Denzel Washington oynuyor.
    Uçak kazası ve arkasında yatan gerçekler ile ilgili sosyal mesajı çok yerinde olan bir film tavsiye ederim. Şu an vizyonda olan bir filmdir.

Yorum

• 2 haftada 7 film izledim.

Tek tek paylaşacağız zaman olursa
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Hobbit çok uzun olmuş yahu bir de boşuna 3D yapmışlar başım çatladı(3D olayında sadece IMAX'e yönelmek mi lazım ne saçma iş, diğerleri filmi karanlık göstermekten başka bir şeye yaramıyor). İyisini kötüsünü bir tarafa bıraktım sağlığımın peşine düştüm İlk serinin yanına yaklaşacak bir seri gibi durmuyor şimdilik. Öyle dolu dolu seri çekilecek bir hikaye göremedim. Yok arkadaş, iki senedir sinemada güzel film izleyemiyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bugün izledim paylaşmak isterim.1 buçuk saatlik kısa filmler pek hoşuma gitmese de bu film istisna olanlardan.

The Firs Grader

Gerçek bir öyküden alınmış,çok hoş bir film.

84 yaşında ilkokula yazılan Kenyalı Kimani Maruge'nin gerçek öyküsü… 2002 yılında Kenya hükümeti ilköğretimin parasız olacağını ilan eder.
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• L'immortal -Jean Reno...

İlk Leon isimli filmini izlemiştim Jean Renonun ve daha çok bir çok filmini izledim. Henüz kötü diyebileceğim bir filmi olmadı....

L'immortal yani ölümsüz filmide bu beklentmi boşa çıkarmadı.... 22 bullets ( 22 mermi ) olarakta adı geçiyor bazı yerlerde....

Gerçek bir olaydan esinleniyor...22 merm yeyip hayatta kalan mafya babasının intikam öyküsü anlatılıyor..

Devletlerin kirlikliğe bulaşan yapılarını , ikiyüzlü dostlukları sorgulatan güzel ötesi bir film herkese tavsiye ediyorum....
            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 17.12.2012, 11:59.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu aralar Avrupa filmlerine takıldım.

Almanya yapımı Das Leben Der Anderen ve Fransız yapımı Intouchables..

İkisi de gerçekten çok güzel filmler, tavsiye ediyorum.
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Hobbit'e gidicem ama yorumlar soğuttu be

Yorum

• Hobbit izledim.

3D ve Dublaj izlemeyiniz.

2.filmi daha iyi olacak ama zorlama olmuş biraz .
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uçuş (Flight)-Başrolde Denzel Washington oynuyor.
                    Uçak kazası ve arkasında yatan gerçekler ile ilgili sosyal mesajı çok yerinde olan bir film tavsiye ederim. Şu an vizyonda olan bir filmdir.
                    Simdi bu filmi izlemekten geliyorum
                    10 numara film
                    Denzel washington oskara aday olmali bu roluyle
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Simdi bu filmi izlemekten geliyorum
                      10 numara film
                      Denzel washington oskara aday olmali bu roluyle
                      Gerçekten bende çok beğendim filmi oyunculuk müthiş katılıyorum.

Yorum

• Mackenna's Gold-gregory peck,omer sharif....

soguk kıs günlerinde izlenecek heyecanlı güzel bir western....her nekadar filmde tren olmasada....
                        ıslak imza....

Yorum

• Temple Grandin

Yok böyle bir hayat hikayesi.Otistik bir çocuğun kendince bulduğu sosyalleşme yöntemleri ve de bilimi kullanış biçimi.
                          Gerçek bir hayat hikayesi.İnanılmaz bir gurur öyküsü bence.Son yıllarda beni etkisi altından bırakan 3. film.
                          Mutlaka izleyin arkadaşlar.

Temple Grandin, otistik bilimkadınının hayat hikayesiyle umut verirken, Claire Danes’e bir Emmy ve bir Altın Küre getirdi. Temple Grandin, adını taşıyan
                          Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Temple Grandin

Yok böyle bir hayat hikayesi.Otistik bir çocuğun kendince bulduğu sosyalleşme yöntemleri ve de bilimi kullanış biçimi.
                            Gerçek bir hayat hikayesi.İnanılmaz bir gurur öyküsü bence.Son yıllarda beni etkisi altından bırakan 3. film.
                            Mutlaka izleyin arkadaşlar.

http://www.turkcealtyazi.org/mov/127...e-grandin.html
                            Sığırların verimini arttırmak için yürüme bandı icad eden kızı diyorsunuz değil mi? Çok güzeldi.

En güzeli de otistiklere konferans verdiği sahneydi. Bu film daha fazla şöhreti hak ediyor.
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sığırların verimini arttırmak için yürüme bandı icad eden kızı diyorsunuz değil mi? Çok güzeldi.

En güzeli de otistiklere konferans verdiği sahneydi. Bu film daha fazla şöhreti hak ediyor.

Aynen,o film.
                              Üniversiteden mezun olduğu günkü konuşmasında çok ünlü bir marşı da söyledi.Filmin en vurucu yeri.Gözlerim doldu valla.
                              İzlemeyen arkadaşlar mutlaka izlemeli.
                              Hala filmin etkisindeyim.
                              Kadına aşık oldun vallahi.
                              Bu kadar mı güzel oynanır?
                              Arafilboylu

Yorum

• Hobbit'e giden var mı ?
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar