Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Leyla ile Mecnuncular katiyyen kaçırmaz bu filmi. Lm tadında çok güzel bir film bizleri bekliyor.

Gesendet von meinem LG-D855
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ters köşe son sevenler mutlaka El Cuerpo filmini izlesin. Alanında çok iyi bir film garanti ediyorum.
      Tavsiyen için teşekkürler.
      Sayende şahane bir film izledim.
      Hamiş

Yorum

Ters köşe son sevenler mutlaka El Cuerpo filmini izlesin. Alanında çok iyi bir film garanti ediyorum.
        var mı tavsiye edeceğin başka filmler..renktaş.

film çok güzeldi..

Yorum

• Escape Plan tavsiye ederim, Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger oynuyor, 2013 filmi.
          ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tavsiyen için teşekkürler.
            Sayende şahane bir film izledim.
            Rica ederim.

İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            var mı tavsiye edeceğin başka filmler..renktaş.

film çok güzeldi..
            Aynı türde film istiyorsan birkaç tane yazayım aklıma gelenlerden.

the illusionist
            Prestij
            Oldboy
            Fight Club
            Cypher
            The Machinist
            The thirteenth floor
            Esaretin Bedeli
            Source Cod
            Lucky Number Slevin
            Shutter Island

Bir arkadaşın üstteki mesajda yazdığı Escape Plan de sağlam filmdir.

İzlemediklerini izle gerçekten de etkileyici sonlu filmlerdir yazdıklarım

Google'de ''Finalde ters köşe yapan filmler'' ismiyle arattırsan bir sürü film ismi de bulursun.
            En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 19.12.2014, 17:41.

Yorum

Rica ederim.

Google'de ''Finalde ters köşe yapan filmler'' ismiyle arattırsan bir sürü film ismi bulursun.
              Yardımcı olayım.

Sürpriz finaliyle adeta tokat yemiş etkisi yaratan şok edici filmlerleri sizler için bir araya getirdik, film önerileri Onedio'da içeriğimizde!
              Hamiş

Yorum

Rica ederim.

Aynı türde film istiyorsan birkaç tane yazayım aklıma gelenlerden.

the illusionist
                Prestij
                Oldboy
                Fight Club
                Cypher
                The Machinist
                The thirteenth floor
                Esaretin Bedeli
                Source Cod
                Lucky Number Slevin
                Shutter Island

Bir arkadaşın üstteki mesajda yazdığı Escape Plan de sağlam filmdir.

İzlemediklerini izle gerçekten de etkileyici sonlu filmlerdir yazdıklarım

Google'de ''Finalde ters köşe yapan filmler'' ismiyle arattırsan bir sürü film ismi de bulursun.
                tşk ederim..bu filmleri en kısa zamanda izleyecem..

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Escape Plan tavsiye ederim, Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger oynuyor, 2013 filmi.
                  bu filmi daha önce izlemişdim.

Yorum

• Polisiye filmler;

Kuzuların Sessizliği : Efsane Hannibal Lecter, izleyin pişman olmazsınız.
                    Training Day: Denzel Washington oyunculuğunu konuşturduğu film, kurgu güzel.
                    KAOS: Jason Statham ve Wesley Snipes aynı filmde izleyin pişman olmazsınız.
                    LA Confidential: En beğendiğim polisiye filmlerden biri. Kurgusu çok etkileyici.
                    Se7en: Brad Pitt ve Morgan Freeman aynı filmde 2 dedektif.
                    Sin City: Başlı başına efsane bir film, anlatılmaz izlenir.
                    İnside Man: Pişman olmazsınız.
                    Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Guantanamo hapishanesinde suçsuz müslümanların çektikleri zulumleri bu filmde görebileceksiniz.Bayan asker olan Amy Cole yaşadığı yerden bunalıp sıkılınca tekrar orduya katılarak burdan uzaklaşır.Irak'a gitmeyi istemeketedir fakat onu Guantanamo'ya göndermişlerdir.Orada ise istismara uğrayan müslüman erkeklerin bulunduğu hapishane'de görev alır.Burada 8 yıl hapise mahkum edilen Ali Amir ile ilginç bir arkadaşlık içine girerler
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

• Bu Interstellar filmini indireceğim veya izleyeceğim bir yer var mıdır? Her yerde sinema çekimi var.
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Predestination (2014): IMDB 7,5/10

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum bu senenin filmi ama ülkemizde vizyona girmedi. Bilim-kurgu diyebileceğimiz kafa patlatmanıza sebep olan ve şaşırtan bi film zevkle izleyebilirsiniz

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Predestination (2014): IMDB 7,5/10

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum bu senenin filmi ama ülkemizde vizyona girmedi. Bilim-kurgu diyebileceğimiz kafa patlatmanıza sebep olan ve şaşırtan bi film zevkle izleyebilirsiniz
                            Evet bende 1-2 hafta önce izledim. Paradoks ve zaman kavramının çok güzel bir şekilde beyaz perdeye yansıtıldığı bir film bence. Hem bu türdeki diğer filmler(Primer,Donnie Darko) gibi olayı çok fazla karmaşık işlememişler. Hani 1.izlediğinizde anlamadığınız şeyleri 2.izleyişinizde rahatlıkla anlayabilirsiniz.
                            -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                            https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Açlık oyunları- Alaycı Kuş part 1'i izledim sinemada 2 gün önce. Normalde kitabını okuduğunuz bir sinema filmi, kitabı kadar etkilemez ama ben böyle filmlerden ayrı bir zevk alıyorum nedense. Kendi hayalimde kurduğum dünyanın başkasının gözünde nasıl canlandırıldığına şahit oluyorum ve bu çok hoşuma gidiyor nedense. Bence mutlaka izlenilmesi gereken seri filmlerden biridir.

Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim daha fazla para kazanmak uğruna seri filmlerin artık 2 partta verilmesi olayını çok sacma buluyorum. Filmı sacma sapan bir yerde bitiriyorlar ve uzun bir sure ondan sonrasını beklemek zorunda kalıyorsun. Arada geçen zaman da hem bazı ayrıntıları unuttuğun için hem de filmin modundan çıktığın için 2.part o kadar etkili olmuyor.
                              -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                              https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Adalet – The Equalizer

Denzel Washington'un ben hala ayaktayım dediği film.. izlemenizi tavsiye ederim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim