Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türk filmlerini sevemiyorum ben.
    Olmuyor.
    Türkiye de adam gibi bir yönetmen çıkmıyor. Bunun bu yüzden izleyiciye zarar vermesi biraz normal karşılanıyor.

Ben Türkler hakkında; Türk tarihi ve Türk edebiyatını konusunu barındıran Türk filmlerini severim. Türk Komedi, Türk Dram, Romantizm filan bunları geçeceksin!

Yorum

• laz vampir tirakulayı öneririm süper film, ama gişe kaygısı yüzünden işin içine istanbul takımlarınıda katmışlar, mesela adamın duvarında fb gs posterleri var. nolan molan yaramaz aga tirakula hepsinden iyi.

la filme gülmek için gidiyoruz iki saat ne düşüneceğim, zaten düşüncelerden sitresten uzaklaşmak istiyoruz adamı sokaylar sıgıntıya

Yorum

• Interstellar baştan "hadi artık" dedirten ama son yarım saatte tüm örüntüyü çok iyi çözen bir film olmuş.
        Hiç ilgisi olmayan birini doğal olarak sıkabilir.
        Ben çok beğendim. Sevgi kavramını olayla bağdaştırması gerçekten süper fikir.
        Film bir bilim kurgu olduğundan karadelikten o şekilde geçmek imkansız gibi fiziksel "detaylara" takılmamak gerek.
        İçinden gerçekleri ve gerçek olacakları çekip almak daha güzel.
        Imdb'den aldığı 9 puanı hak ediyor.

Yorum

• Interstellar'ı sıkılmadan bir daha izlerim, izlemek de lazım tek seferde bazı noktalar kaçırılıyor çünkü.

Hans Zimmer'ın da hakkını vermek lazım.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Film izlemek isteyenlere tavsiyeler. Son izledigim yeni filmlerden bir derleme yapayim.

Interstellar: Uzay ve evren ile ilgili olanlarin kacirmamasi gereken güzel bir film.
            Guardians of the Galaxy: Avengers'tan daha iyi olmus bence. Aksiyonu ve komedisi dozajinda idi. Oyunculuk da gercekten cok iyi.

The Purge: Anarchy: Ilki gibi ortalama bir korku filmi. Korku filmi arayanlar izleyebilir.

Hercules: Dwayne Johnson sevenler kacirmasin. Bu da ortalama bir aksiyon filmi. Fakat senaryo bol klise icerir.

Lucy: Konusunun gercekligi tartisilir. Insanlarin beyninin yüzde yüzünü kullandigi bilimsel olarak ispatlanmis. Bence yönetmen bunu bildigi halde film tartisilsin diye bilerek koydu. Yoksa yüzde 10 yerine, beynin fonksiyonlarini 10 kat artiran bir ilac da olabilirdi. Bilim "kurgu" oldugu icin bu tür detaylara pek takilmam ben. Tipki Interstellar'da takilmadigim gibi. Film genel olarak güzel. Izlenebilir.

Veronica Mars: Diziyi bilmiyordum. Film fena olmamis. Bu da ortalama bir detekliflik filmi.

Cold in July: Konusu gayet basarili tam bir oyunculuk dersi olarak okutulacak bir film. Kacirilmamasi gerekir.

Bir Kücük Eylül Meselesi: Konusu her ne kadar bircok filmden arak olsa da, bu tür Türk filmlerinin artmasi gerektigini düsünüyorum. En sevdigim film tarzi bittiginde düsündüren, film hakkinda arastirma yaptiran filmlerdir. Bu tür filmlere öncü olur insallah.

How to Train Your Dragon 2: Ilkini seven bunu da kacirmamali. Animasyon seviyorsaniz ve ilkini izlemediyseniz önce ilkini izlemekte fayda var.

The Signal: Güzel bir konu malesef cok basarisiz sekilde anlatilmis. Bu konudan cok daha iyi bir bilim kurgu filmi cikabilirdi.

Sürgün Inek: Sakin izlemeyin.

A Million Way to Die in The West: Seth Macfarlane ve sebekliklerini sevenler icin izlenebilir, onun disinda vasat bir komedi.

The Rover: Guy Pearce'in oldugu her film izlenir. Müthis bir post apokaliptik Avusturalya filmi.

Edge of Tomorrow: Time Loop konusunu isleyen, ve uzak gelecekte gecen cok güzel bir bilim kurgu filmi. Izlenmesi gerekir.

The Amazing Spider Man 2: Ilki gibi gereksiz ve kötü bir film.

X-Men: Days of Future Past: X-Men'i, Wolverine haricinde yasli kadrosuyla görecegimiz son film. Bekledigim kadar iyi bir film olmasa da yine de ortalamanin üstü bir film olmus.

Godzilla:
            Eh iste.

Sabotage: Aksiyon ve Arnold Schwarzenegger sevenler icin güzel benim icinse oldukca siradan ve vasar bir film.

Transcendence: Yine ilginc bir konunun kötü anlatimi kötü bir film.

The Angriest Man in Brooklyn: Robin Williams ölmeden önce izlemistim, Peter Dinklage'i bir de sinema ekraninda görelim dedim. Fakat bu iki aktörün oyunculugu disinda oldukca vasat bir film.

Eyvah Eyvah 3: Ikinci filmde baslayan düsüs bu filmle de devam etmis.

Captain America: The Winter Soldier: Ilk film kötüydü. Bu film ise onun aksine gayet iyi. Cok saglam aksiyon sahneleri var.

300: Rise of an Empire: Bu da beklentileri karsilamayan bir film olmus. Eva Green hatrina izlenir.

Non-Stop: Liam Neeson'un 60 yasindan sonra baslattigi aksiyon furyasinin son halkasi. Film kendini izlettiriyor.
            En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 20.11.2014, 14:08.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Arkadaşlara katılıyorum, Interstellar etkileyici bir film. Belgesel titizliğiyle bakarsanız eleştirecek çok sayıda sebep bulabilirsiniz, fakat belgesel değil. Herkesin sorduğu "Cooper neden parçalanmadı?" sorusu bu noktada anlamını kaybediyor.

Süresi iki buçuk saatten daha uzun.

Matt Damon'ın oynadığını bilmiyordum, sürpriz oldu. En son Oceans' serisinde görmüştüm.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlara katılıyorum, Interstellar etkileyici bir film. Belgesel titizliğiyle bakarsanız eleştirecek çok sayıda sebep bulabilirsiniz, fakat belgesel değil. Herkesin sorduğu "Cooper neden parçalanmadı?" sorusu bu noktada anlamını kaybediyor.

Süresi iki buçuk saatten daha uzun.

Matt Damon'ın oynadığını bilmiyordum, sürpriz oldu. En son Oceans' serisinde görmüştüm.
                Herkes için sürpriz oldu Matt Damon.

Garibim o kadar yalnız kalınca kafayı yemiş.

Çok etkileyici bir filmdi, ikinci kere de izleyeceğim inşallah.

Yorum

• "Deha" seviyesindeki yönetmenlerden Michael Haneke"nin "yedinci kıta" filmini, hatta üstad Haneke'nin bütün filmlerini herkese tavsiye edebilirim. ("Piyanist" ve "Ölümcül Oyunlar" başta olmak üzere)

Ancak "yedinci kıta" kadar net ve vurucu bir film seyrettiğimi hatırlamıyorum. Haneke dediğimiz üstad-ı azam, hatta allame-i cihan emicemizin filmlerini izlerken fazla beklentiye girmemeli. Film bittiğinde rahatsız olacağınız yüzde yüz tescilli ve garantilidir
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Eğer hans zimmer bir filmin sondtrack'ını yapıyorsa o film izlenecek filmdir.
                    King arthur gibi vasat bir filmi bile tatlandırabilen adam.

Onun haricinde imax izlemek istiyorum ama fırsat bulamıyorum, imax film izleyenler, tecrübelerini aktarsın
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Deha" seviyesindeki yönetmenlerden Michael Haneke"nin "yedinci kıta" filmini, hatta üstad Haneke'nin bütün filmlerini herkese tavsiye edebilirim. ("Piyanist" ve "Ölümcül Oyunlar" başta olmak üzere)

Ancak "yedinci kıta" kadar net ve vurucu bir film seyrettiğimi hatırlamıyorum. Haneke dediğimiz üstad-ı azam, hatta allame-i cihan emicemizin filmlerini izlerken fazla beklentiye girmemeli. Film bittiğinde rahatsız olacağınız yüzde yüz tescilli ve garantilidir
                      +1
                      Lars von Trier filmlerinden bile daha çok irite etme özelliğine sahip Heneke başkanın filmleri.

Yorum

• Yıldızlararası çok acayip bir film be o karadeliğe girene kadar herşey netti oradan sonra film koptu, filmden çıktığımda hala düyadamıyım lan biri beni çimdiklese diyodum içimden.
                        Hans Zimmer yapmış yine yapacağını.

Bu arada John Wick de çok güzel tam aksiyon kaenu reeves reyiz döktürmüş, konu sıradan ama oyunculuk ve aksiyon sahneleri çok güzel.
                        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                        Бургундия синий
                        61

Yorum

• Predestination...Bu nasıl film ya kafam karıştı. Güzel ama kesin izleyin.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Film hakkında spoiler vermeden yorum yaparsak Ya da en azından spoiler içeren yorumları şu şekilde yazın.

-spoiler- yorum -spoiler-

Gönül rahatlığıyla okuyamıyoruz yorumları
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Hint sinemasına çok büyük ön yargım vardı. 3 İdiots filmi ile bu ön yargıyı kırdım ve artık favorim Bollywood filmleri İzlediğim filmlerden bazılarını değerlendireyim bende.

2 Guns: 10/7 Denzel abimiz varsa izlenir.
                              13 Sins: Fena değil, izlenebilir. 10/6,5.
                              300 Riseof an Empire: 10/6,5.
                              After Earth: Will Smith ve oğlu oynuyor. İzlenilir. 10/6,5-7.
                              Apocalypto: Tom Hanks yapımı 10 numara film. Kesin izleyin. 10/9.
                              Barfi: Müthiş bir Hint filmi. 10/8,5.
                              Captain Philips: İdare eder. 10/6.
                              Case 39: Güzel film. 10/8.
                              Cloud Atlas: Güzel film. 10/7.
                              District 9: Bu filme karşı da ön yargım vardı. İzleyeyim dedim ve çok beğendim. 10/8.
                              Drive: 10/7,5.
                              El Cuerpo (The Body): İspanyol gerilim filmi. Ters köşe sevenler izlesin. 10/7,5.
                              Elysium: Matt Damon var daha ne olsun. 10/7,5.
                              Equilibrium: Christian Bale var yetmez mi? 10/7,5.
                              Escape Plan: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel. 10/8.
                              Frequency: İzlenir. 10/6,5.
                              Ghajini: Hint sinemasının iyi filmlerinden. Memento çakması gibi ama çok güzel.10/8.
                              İn Time: Boş zamanlarda izlenir. 10/6.
                              Julia's Eyes: Yine İspanyol gerilim ve çok başarılı. 10/8,
                              Fermat's Room: Çok iyi. 10/8-8,5.
                              Master And Commander: The Far Side Of The World: 10/7.
                              Oblivion: 10/7.
                              Talaash: Hint filmi 10/8.
                              The Call: Fena değil. 10/6,5.
                              The Collector ve The Collection: Serinin 1 ve 2. filmi ben beğendim eleman tam psiko. 10/7.
                              The Uninvited: Çok güzel ters köşe filmlerden. 10/8.
                              Warrior: Güzel film. 10/7.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yarın maç saatine kadar İnterstellar'a gidicem. Benim, Boğaziçi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi hedefiyle gece gündüz kastıran oğlan bile, filmi izleyip fizikçi kesildi başıma... Bakalım nasıl birşeymiş... Belki çıkışta Serdar Gürler'e daha sevgi dolu bakabilirim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim