İlk olarak Erbay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
The Debt, vasatüstü bir eski ajan filmi
3 Mossad Ajanının geçmişle günümüzdeki hikayesini beraber anlatıyor. 6.5 puan veririm.
Trance, ben çok beğendim valla. Filmin son bölümü daha iyi toparlanabilirdi tabii ama son 1-2 yıldaki filmlere bakarsak ayrı bi yere koyarım. Film kıtlığından iyi gitti. Şöyle diyeyim In Time ve Limitless gibi "farklı" ama değerlendirilememiş bir film diyebiliriz. Bence onlardan bir tık yukarıda. Yönetmen Danny Boyle, oyuncu kadrosu da iyi.
The Flowers of War, 7.5 puanı var ama önümüze yeni hiçbir şey koymuyor bu film. Uzakdoğu duygusallığı ve Christian Bale'den başka bir şey yok
Star Trek Into Darkness, iyi ki sinemasına gitmemişim dedim. Önceki film güzeldi, bu yeniden bir ilk filmmiş gibi sürenin tamamını boşa harcadı. Bir sonraki film olayların artık gerçekten derinleştiği film olacakmış.
Hummingbird, vasat bir Jason Statham'lı dram denemesi. Çok basit bir film otobüs yolculuğunda denk gelirseniz falan anca öyle bakın.
Hodejegerne, işte güzel bir film. Net 8 puan
Norveç filmiymiş nette nerden gördüysem yazmışım kenara. Önceki sayfada tavsiye ettiğim El Cuerpo gibi şaşırtıcı ve güzel bir suç-gerilim filmi. Kesin izleyin.
Mama ve Sinister beklediğimden çok kötülerdi. Mama özellikle batırdı.
RoboCop'un yenisini yapıyorlar fragmanını gördüm. Rezalet bir şey olacak gibi. Robocop insani özellik göstermiyordu ki eskisinde. Bunda fragman anladığım kadarıyla süper kahraman kostümü gibi Robocop oluyor adam. Senaryo kalmadı iyice saçmaladılar yahu.
3 Mossad Ajanının geçmişle günümüzdeki hikayesini beraber anlatıyor. 6.5 puan veririm.Trance, ben çok beğendim valla. Filmin son bölümü daha iyi toparlanabilirdi tabii ama son 1-2 yıldaki filmlere bakarsak ayrı bi yere koyarım. Film kıtlığından iyi gitti. Şöyle diyeyim In Time ve Limitless gibi "farklı" ama değerlendirilememiş bir film diyebiliriz. Bence onlardan bir tık yukarıda. Yönetmen Danny Boyle, oyuncu kadrosu da iyi.
The Flowers of War, 7.5 puanı var ama önümüze yeni hiçbir şey koymuyor bu film. Uzakdoğu duygusallığı ve Christian Bale'den başka bir şey yok
Star Trek Into Darkness, iyi ki sinemasına gitmemişim dedim. Önceki film güzeldi, bu yeniden bir ilk filmmiş gibi sürenin tamamını boşa harcadı. Bir sonraki film olayların artık gerçekten derinleştiği film olacakmış.
Hummingbird, vasat bir Jason Statham'lı dram denemesi. Çok basit bir film otobüs yolculuğunda denk gelirseniz falan anca öyle bakın.
Hodejegerne, işte güzel bir film. Net 8 puan
Norveç filmiymiş nette nerden gördüysem yazmışım kenara. Önceki sayfada tavsiye ettiğim El Cuerpo gibi şaşırtıcı ve güzel bir suç-gerilim filmi. Kesin izleyin.Mama ve Sinister beklediğimden çok kötülerdi. Mama özellikle batırdı.
RoboCop'un yenisini yapıyorlar fragmanını gördüm. Rezalet bir şey olacak gibi. Robocop insani özellik göstermiyordu ki eskisinde. Bunda fragman anladığım kadarıyla süper kahraman kostümü gibi Robocop oluyor adam. Senaryo kalmadı iyice saçmaladılar yahu.

Yorum