Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    The Debt, vasatüstü bir eski ajan filmi 3 Mossad Ajanının geçmişle günümüzdeki hikayesini beraber anlatıyor. 6.5 puan veririm.

Trance, ben çok beğendim valla. Filmin son bölümü daha iyi toparlanabilirdi tabii ama son 1-2 yıldaki filmlere bakarsak ayrı bi yere koyarım. Film kıtlığından iyi gitti. Şöyle diyeyim In Time ve Limitless gibi "farklı" ama değerlendirilememiş bir film diyebiliriz. Bence onlardan bir tık yukarıda. Yönetmen Danny Boyle, oyuncu kadrosu da iyi.

The Flowers of War, 7.5 puanı var ama önümüze yeni hiçbir şey koymuyor bu film. Uzakdoğu duygusallığı ve Christian Bale'den başka bir şey yok

Star Trek Into Darkness, iyi ki sinemasına gitmemişim dedim. Önceki film güzeldi, bu yeniden bir ilk filmmiş gibi sürenin tamamını boşa harcadı. Bir sonraki film olayların artık gerçekten derinleştiği film olacakmış.

Hummingbird, vasat bir Jason Statham'lı dram denemesi. Çok basit bir film otobüs yolculuğunda denk gelirseniz falan anca öyle bakın.

Hodejegerne, işte güzel bir film. Net 8 puan Norveç filmiymiş nette nerden gördüysem yazmışım kenara. Önceki sayfada tavsiye ettiğim El Cuerpo gibi şaşırtıcı ve güzel bir suç-gerilim filmi. Kesin izleyin.

Mama ve Sinister beklediğimden çok kötülerdi. Mama özellikle batırdı.

RoboCop'un yenisini yapıyorlar fragmanını gördüm. Rezalet bir şey olacak gibi. Robocop insani özellik göstermiyordu ki eskisinde. Bunda fragman anladığım kadarıyla süper kahraman kostümü gibi Robocop oluyor adam. Senaryo kalmadı iyice saçmaladılar yahu.
    Hodejegerneyi izledim demin. müthisti. Öneri icin cok sagol vallaha
    #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Hodejegerne önerisi için teşekkürler arkadaşlar
      Hamiş

Yorum

• hodejegerne tarzında hangi filmleri önerebilirsiniz arkadaşlar ?

Yorum

• İlk olarak Taner Tonbil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hodejegerne tarzında hangi filmleri önerebilirsiniz arkadaşlar ?
          Aklıma direk bu geldi;

Mr. Brooks
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aklıma direk bu geldi;

Mr. Brooks
            http://www.imdb.com/title/tt0780571/

aksama bunuda izleyim ozaman

Yorum

• Hodejegerne filmini uzun bir süre önce izlemiştim gerçekten kalite kokan bir film.

Hint sinemasını izlemeyenler çok şey kaybediyorlar.
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk defa Jonny Deppin oynadığı bir filmi sevmedim...

Maskeli Süvari'yi.....

Görsel efektleri çok ama çok kötüydü, makyajlarıda öyle......

Komedi filmi gibi duruyor ama pek gülemedim... İnce esprilerde pek yoktu...

O kadar hareketli bir film olmasına rağmen bir türlü o atmosfere giremedim..daha doğrusu yönetmen sokamadı....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Man on Fire

Kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerden.

Yorum

• İlk olarak Taner Tonbil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hodejegerne tarzında hangi filmleri önerebilirsiniz arkadaşlar ?
                    Önceki sayfalarda yazmıştım, El Cuerpo. Çok iyi film.

İngilizce adıyla "The Best Offer" da bu yılın izlenmesi gereken filmlerinden. Açıkartırma ve sanatla uğraşan bir adam ve gizemli bır kızın hikayesi. Kız, insanlar evindeki gizli bölmeden sadece sesiyle iletişime geçen biri. Oradan çıkamıyor. Evinde ailesinden kalan sanatsal değeri olan eşyaları satmak istiyor ve Geoffrey Rush'ın oynadığı karakterle temasa geçiyor. Kızın gizemli hikayesi, evdeki eşyalar derken olaylar gelişiyor.

Prisoners'ı da söyleyelim. Biraz yavaş bulanlar olabilir ama yağ gibi aktı benim için. Çok güzel bir suç-dram filmi. İki kız çocuğu kayboluyor ve kızlardan birinin babası olan Hugh Jackman ve polis Jake Gyllenhaal olayın peşine düşüyor. Kabaca konu bu. Incendies-İçimdeki Yangın'ın yönetmeninin filmi olduğunu da belirtelim.
                    En son Erbay tarafından düzenlendi; 14.12.2013, 23:27.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• birazdan wolverine2 yi izleyeceğim

yorumunu sonra yaparım size....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• The Wolf of Wall Street, Los Angeles'taki gösterimi sırasında yuhalanmış. 3 saatlik işkence falan demişler. Imdb'de ilk puanlamalar düştü 8.9 şu an.

Martin Scorsese reyis sen yapma bari güzel bir filmdir inşallah. Filmin fotoğraflarını fragmanlarını gördüğümden beri ısınamadım, hoşuma gitmeyecek önyargısıyla izleyecem filmi. Gösterimi 2 hafta ertelenmiş bu arada.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Benim favori filmim gravity
                          Belki de uzay temali oldugu icindir
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Hobbit'in ikinci filmine giden yok mu? Ben pek beğenmedim. İzlerken ilkinden iyi olacak dedim ama sonra uzadıkça uzadı, tadı kaçtı. L.O.T.R. serisi vs. Hobbit tartışması en basit olarak şöyle özetlenebilir. İlki 3 kitap 3 filmdi, ikincisi 1 kitap 3 film.

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hobbit'in ikinci filmine giden yok mu? Ben pek beğenmedim. İzlerken ilkinden iyi olacak dedim ama sonra uzadıkça uzadı, tadı kaçtı. L.O.T.R. serisi vs. Hobbit tartışması en basit olarak şöyle özetlenebilir. İlki 3 kitap 3 filmdi, ikincisi 1 kitap 3 film.
                              Ben de ğek beğenmedim maalesef, Smaug'un sahneleri çok uzun tutulmuştu bana göre, utanmasa oturup Bilbo ile dertleşecekti Smaug, bence Hobbit Yüzüklerin Efendisi serisinden çok geride kaldı.

Yorum

• Düzenbaz'ı tavsiye ettiler fakat henüz izleyemedim. Geçenlerde boş vaktim vardı, saati uyan ilk filme gireyim dedim: Devil's Due (Şeytanın Günü).

Bir gün olur da "gelmiş geçmiş en kötü sinema uğraşı nedir" diye sorarlarsa artık cevabım hazır.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim