Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Batman cidden güzeldi filme girmeden Cehennem melekleri 2 nin afişini gördüm de,

Oyuncu kadrosu Jason Statham, Bruce Willis, Jet Li, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Liam Hemsworth, Dolph Lundgren, Terry Crews, Chuck Norris, Charisma Carpenter, Randy Couture, Nikolette Noel, Novak Djokovic,

diyor da Djokovic ne alaka ya onu anlamadım 1. filmde oynuyor muydu ?
    Cokoviç'i bekledim filmde; ama oynadığı sahneler çıkarılmış galiba. Filmde göremedim.
    Oblomov'un Hırkası

Yorum

• İlk olarak Tascaynar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cokoviç'i bekledim filmde; ama oynadığı sahneler çıkarılmış galiba. Filmde göremedim.
      Allah Allah ..

Bu film ne zamana kadar vizyonda ? Güzel miydi bari ?
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah Allah ..

Bu film ne zamana kadar vizyonda ? Güzel miydi bari ?
        1 ay daha vizyonda kalır herhalde. İlk filme burdan çok sallamıştım . İkincisine gitmem falan yazmıştım herhalde. Beğenisine ve film yorumuna güvendiğim arkadaşlar tavsiye edince gittim. İlk filmin o çekilmez yönü bu filmde yok. Espri anlayışı iyi. Bu isimleri yan yana görmek bile yetiyor. Puanı 7.7(IMDB) ama o kadar da değil yani. The Avengers'tan sonra millet bol yıldızlı-esprili filmleri beğenir oldu o rüzgardan faydalanır bu film. Eski filmlere göndermeler falan çok iyi. Yalnız feci şekilde İlluminati-Siyonist vs. sembolleri vardı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1 ay daha vizyonda kalır herhalde. İlk filme burdan çok sallamıştım . İkincisine gitmem falan yazmıştım herhalde. Beğenisine ve film yorumuna güvendiğim arkadaşlar tavsiye edince gittim. İlk filmin o çekilmez yönü bu filmde yok. Espri anlayışı iyi. Bu isimleri yan yana görmek bile yetiyor. Puanı 7.7(IMDB) ama o kadar da değil yani. The Avengers'tan sonra millet bol yıldızlı-esprili filmleri beğenir oldu o rüzgardan faydalanır bu film. Eski filmlere göndermeler falan çok iyi. Yalnız feci şekilde İlluminati-Siyonist vs. sembolleri vardı
          Anladım Gideriz o zaman..
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Total Recall'i izledim dün. Öncelikle söylemek gerekirse ilk filmin birebir kopyasi degil. Bu film Dünya'da elitler ve kolonide yasayanlar arasindaki savastan bahsediyor. Film genel olarak elestirmenlerce begenilmedi. Bence o kadar da kötü bir film degil. Sinemada izlemeye deger bir film. Bastan sonra aksiyon ve kovalamaca sahneleri barindirdigi icin bazilarina sıkıcı gelebilir fakat aksiyon ve bilim kurgu anlaminda bekleneni veriyor film. Collin Farrel belki bu tür bir aksiyon filmi icin yetersiz olabilir fakat ben kendisini sevdigim icin benim icin bir sorun teskil etmedi. Kate Beckinsale ve Jessica Biel hatrina da izlenir bu film. Ilkiyle karsilastirmadan, sirf eglenmek icin ve beklentileri yüksek tutmadan izlenilebilir bir film. Puanim 10 üzerinden 7.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Şu filmleri izlemeyi düşünüyorum, on tanesini şimdi alacağım Allah'ın izniyle:
              40 yıllık bekar
              Ateşten kalbe, akıldan dumana
              Başlangıç
              Bir zamanlar Amerika
              Bugün aslında dündü
              Cesur yürek
              Er Ryan'ı kurtarmak
              Eşkıya
              Geçmişin gölgesinde
              Günah şehri
              İhtiyarlara yer yok
              Kapışma
              Kill Bill 1
              Kill Bill 2
              Olağan şüpheliler
              Pardon
              Rezervuar köpekleri
              Sevginin gücü
              Yeşil yol
              YOU'LL NEVER WALK ALONE
              OKlahoma City Thunder

Yorum

• Belki garip gelecek ama Pardon filmini 10 kez felan izlemişimdir

Hababam Sınıfı etkisi yarattı bende, her ne kadar olacakları bilsem de izliyorum sıkılmadan mutlaka izle derim
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Pardon o gün satın aldığım filmler arasında vardı ve ilk olarak zaten o'nu izledim. Aslında türk komedilerinden pek hazzetmem fakat Pardon harbiden sağlamdı.
                  Bir de geçenlerde izlediğim Sen Kimsin'de çok gülmüştüm. İbrahim'in enişte gerçekten tam dayaklık, tipi resmen ''Beni döv'' diye haykırıyor.
                  Filmde özellikle şu sahneye bayıldım:
                  X: ''Simitçi, şuraya on simit lütfen.''
                  Arkadaşı: ''Niye on tane istiyorsun? Siz yemeyecek misiniz?''
                  Espri diye buna derim ben.

Geçmişin gölgesinde, Rezervuar köpekleri ve Bugün aslında dündü haricinde yazdığım bütün filmleri almak nasip oldu.
                  Pardon dışında Kapışma ve 40 yıllık bekar'ı izledim. Kapışma çok hoşuma gitti, hele dördüncü roundda düşecek dedikleri Brad Pitt'in rakibini ilk yumrukta nakavt etmesi müthişti.
                  40 yıllık bekar'ı beğenmedim. İmdb puanı merak ettirdi filmi de keşke hiç görmeseydim. Patrondan kurtulma sanatı çok daha kaliteli bir film mesela bence.
                  YOU'LL NEVER WALK ALONE
                  OKlahoma City Thunder

Yorum

• Artık kendime izleyecek film bulamıyorum , ne kadar çok film izlemişim
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Perşembe akşamı sinemada izledim,çok hoşuma gitti...Film 3D Abraham Lincoln neymiş dedirtiyo
                      '9'
                      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Hasan,

Abraham Lincoln bende izledim.

Şöyle bir puanlama yaptım .

Seans arasına kadar 10/8 puan.

Seans arasından sonra 10/2 puan.

Toplam 10/5 puan
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Artık kendime izleyecek film bulamıyorum , ne kadar çok film izlemişim
                          Hint filmlerini izlemediysen zaman kaybetme derim.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hasan,

Abraham Lincoln bende izledim.

Şöyle bir puanlama yaptım .

Seans arasına kadar 10/8 puan.

Seans arasından sonra 10/2 puan.

Toplam 10/5 puan
                            Abraham'ı işlemek için siyasete giriyorlar biraz evet

David'in gözlüklerede hasta oldum ayrıca

10/7 veriyorum ben,sırf balta kullanış şekli 2 ederdi bence
                            '9'
                            fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hint filmlerini izlemediysen zaman kaybetme derim.
                              Başta Aamir Khan olmak üzere onları da izledim
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• The Bourne Legacy, Bourne'un mirasi.

İnsanin içinden ne gereği vardı diyesi geliyor. The Bourne üçlemesiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir aksiyon filmi olmuş. Ne müziği, ne konusu ne de oyuncularıyla gerçek ''Bourne'' filmi olamadı. Her şey para olmuş, nasıl olsa millet izleyecek, para kazanacağız havasıyla çekilmiş bir film.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim