Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=44159]katre-i.matem[/MENTION]

bir kaçına kendi yorumumu katayım:

Predestination / Kader : Süper ötesi film, beyin yakıyor, patates oluyorsunuz filmin sonunda. Muhteşem kurgu, beklenmedik sonuç.

Edge of Tomorrow / Yarının Sınırında : Bu da güzel bir film, ama güzel olan tarafı verdiği ana fikir. Yoksa çekim kalitesi ve efektler vasat.

Maleficent / Malefiz : Ben pek beğenmedim.

Labirent filmini henüz izlemedim ama çok methediyorlar.
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Seri filmleri peşpeşe izlemek en büyük zevkim. Şöyle ki; geçen akşam Terminator Genisys'i izlemeye niyetlendim. Sonra da konuyu kaçırmamak için hafızayı tazeleyelim dedim, seriye baştan başladım tekrar. 3 akşamdır Terminator izliyorum
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• adana işi ni izleyen var mı ?

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seri filmleri peşpeşe izlemek en büyük zevkim. Şöyle ki; geçen akşam Terminator Genisys'i izlemeye niyetlendim. Sonra da konuyu kaçırmamak için hafızayı tazeleyelim dedim, seriye baştan başladım tekrar. 3 akşamdır Terminator izliyorum
          Faydası oldu mu?? Genisys i yeni izledim, terminator 1-2 yi hatırlıyorum da 3 ve 4 ü unutmuşum. Gireyim mi seriye??
          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Faydası oldu mu?? Genisys i yeni izledim, terminator 1-2 yi hatırlıyorum da 3 ve 4 ü unutmuşum. Gireyim mi seriye??
            Abi bence gir. Ben tüm filmleri neredeyse ezbere bilmeme rağmen baştan izledim. Genisys'i bambaşka bir gözle izledim ki Quantum falan parçalamışlar. Spoiler vermeyeyim ama faydasını gördüm seri atmış olmanın

Daha önce Rocky, The Godfather, Lord of The Rings, Lethal Weapon, Saw(özellikel bu gibi kurgusu karmaşık, ters köşe filmlerde) gibi filmlerde de yapmıştım aynısını. Özellikle sağlam senaryo ve kurgusu olan filmlerde en ufak ayrıntıyı bile kaçırmak istmeyenler için hele hele filmlerin çekim tarihleri arasındaki uzunluk fazlaysa bu konu şart
            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 23:40.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• burada genelde futbol, sinir, stres dolu başlıklarda boğulup kalıyoruz...

nefes aldığım yerlerdin biri de burası...

Evet.."Gece Vurgunu (Nightcrawler) "

Konusu değişik, hızlı, baş karakterin müthiş mimik ve zekası karşısında hep bir heyecan.... ve filmin farklı bir boyuta doğru evrileceğiniz hissi uyandırması filmin güzel tarafları...ayrıca farklı bir alan olan medya, muhabirlikten para kazanma, hırs, zeka bunlar filmi taşıyan ana nedenler...

Ancak sonu beni tam tatmin etmedi...filmi izlediğinizde ana erkek karakterin ( Lou Bloom) ana kadın karakterle tanışması sonrası filmin kadın üzerinden yoğunlaşarak farklı bir boyuta gitmesini bekledim, ancak filmin sonu yardımcı erkek oyuncu üzerinde yoğulaşarak bitirilmesi damakta eksik bir tad bırakıyor...

Filmin Senaristi olsam konuyu şöyle yazar ve bitirirdim; kadın ile tanışan muhabirin kadınla ilişkisi yoğunlaştırmasını ve kadının başka bir erkeğe onu tercih etmesi üzerine Lou Bloom'un üstün ve hızlı zekasını kullanarak her ikisini ortadan kaldırmak ve mesleki kariyerlerini bitirmek üzerine bir mücadele içine girmesine yoğunlaşır ve sonunu da müthiş bir finalle bitirirdim.
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Non Stop / Durmak Yok

Predestination / Kader

Third Person / Üçüncü Şahıs

Nightcrawler / Gece Vurgunu

Fury / Hiddet

Jack Strong

The Maze Runner / Labirent Ölümcül Kaçış

Maleficent / Malefiz

Edge of Tomorrow / Yarının Sınırında

Bu listeye bir ilave daha yapayım

The Great Hypnotist / Tedavi
                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Sizden Göç ile ilgili bir film önerisi istiyorum.Göç olur ,Mübadele olur sürgün olur fark etmez.Kurgusu iyi olsun ve göç ile ilgili analize açık olan bir film önerebilecek olan varsa sevinirim.Şimdiden Teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sizden Göç ile ilgili bir film önerisi istiyorum.Göç olur ,Mübadele olur sürgün olur fark etmez.Kurgusu iyi olsun ve göç ile ilgili analize açık olan bir film önerebilecek olan varsa sevinirim.Şimdiden Teşekkür ederim
                    Mübadele: Dedemin insanlari

Göc: The Grapes of Wrath (1940)http://www.imdb.com/title/tt0032551/

Dirty Pretty Things (2002)

Yol hikayesi:

Incendies (2010)http://www.imdb.com/title/tt1255953

The Way Back (2010)

The Road (2009)

The Proposition (2005)

Children of Men (2006)

Yasamin kiyisinda (2007)
                    http://www.imdb.com/title/tt0880502

The Searchers (1956)

The Rover (2014)

Life of Pi (2012)

The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Into the Wild (2007)

Midnight Cowboy (1969)

The Hit (1984)

Da bing xiao jiang (2010)

Vozvrashchenie (2003)

The Snow Walker (2003)

Zatôichi (2003)

Touching the Void (2003)

Snowpiercer (2013)
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• [MENTION=15423]seyyah61[/MENTION] Film önerileri için teşekkür ederim.

Yorum

• Düğün Dernek 2 rekora gider,gülmekten karnım ağrıdı

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sizden Göç ile ilgili bir film önerisi istiyorum.Göç olur ,Mübadele olur sürgün olur fark etmez.Kurgusu iyi olsun ve göç ile ilgili analize açık olan bir film önerebilecek olan varsa sevinirim.Şimdiden Teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Düğün Dernek 2 rekora gider,gülmekten karnım ağrıdı
                            1. ye de gülmüş müydün
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Macbeth'i çok merak ediyordum ancak Samsun'da vizyona girmiyor. Bazı okuduğum yorumlara göre film çok kötüymüş. Bu kadar güzel bir hikayeden kötü bir film çıkacağını düşünmek istemiyorum ama yorumlar hep olumsuz.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1. ye de gülmüş müydün
                                Yani aksi mümkün mü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim