Oh be sonunda The Dark Knight Rises'ı izledim. Spoiler duymamak için ne çabalar harcadım ne çabalar
Eleştirilecek yönleri olabilir ama yaklaşık 3 saat boyunca "C.Nolan filmi" izlemenin keyfini yaşadım gerisi boş benim için. Bane afedersiniz hayvan gibi olmuş yahu Tom Hardy ne yapmış öyle. Marion Cotillard'dan sonrasını hatırlamıyorum gerçi ya. Öyle bi göründü, ben filmin sonunda kendime geldim. Filmle ilgili derin yorumları sonra yaparız artık spoiler olmasa da filmle ilgili bir izlenim oluşturmak istemem. Eee hadi söyleyeyim; Dark Knight'tan iyi değil tabii ki.
Ne güzel bir şey di mi bir filmin vizyona girmesini beklemek. Inception'ı da böyle beklemiştik.
Eleştirilecek yönleri olabilir ama yaklaşık 3 saat boyunca "C.Nolan filmi" izlemenin keyfini yaşadım gerisi boş benim için. Bane afedersiniz hayvan gibi olmuş yahu Tom Hardy ne yapmış öyle. Marion Cotillard'dan sonrasını hatırlamıyorum gerçi ya. Öyle bi göründü, ben filmin sonunda kendime geldim. Filmle ilgili derin yorumları sonra yaparız artık spoiler olmasa da filmle ilgili bir izlenim oluşturmak istemem. Eee hadi söyleyeyim; Dark Knight'tan iyi değil tabii ki.Ne güzel bir şey di mi bir filmin vizyona girmesini beklemek. Inception'ı da böyle beklemiştik.

şimdi buraya en güzelleri yazmak lazım millet ilk filmi izlediğinde etkilendimi gerisi geliyor zaten 
Yorum