Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oh be sonunda The Dark Knight Rises'ı izledim. Spoiler duymamak için ne çabalar harcadım ne çabalar Eleştirilecek yönleri olabilir ama yaklaşık 3 saat boyunca "C.Nolan filmi" izlemenin keyfini yaşadım gerisi boş benim için. Bane afedersiniz hayvan gibi olmuş yahu Tom Hardy ne yapmış öyle. Marion Cotillard'dan sonrasını hatırlamıyorum gerçi ya. Öyle bi göründü, ben filmin sonunda kendime geldim. Filmle ilgili derin yorumları sonra yaparız artık spoiler olmasa da filmle ilgili bir izlenim oluşturmak istemem. Eee hadi söyleyeyim; Dark Knight'tan iyi değil tabii ki.

Ne güzel bir şey di mi bir filmin vizyona girmesini beklemek. Inception'ı da böyle beklemiştik.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ghajini'yi bugün izledim bende. Şansa burada da muhabbeti dönüyormuş. Film sürükleyici izlerken sıkılmıyorsunuz. Aamir Khan varsa izlenir zaten.
      -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Bu arada Türk Sineması'na 60'lı yıllardan itibaren damgasını vuran, ödül rekortmeni "Kuyu", "Susuz Yaz","Yılanların Öcü" ve "Sevmek Zamanı" gibi şaheserlerin yönetmeni, büyük usta Metin Erksan vefat etti. Sinemamıza "karakter oyuncusu" kavramını getiren, edebiyatı sinemaya yaklaştıran değerli bir ustaydı. Aliye Rona, Erol Taş, Müşfik Kenter ve Hayati Hamzaoğlu gibi önemli oyuncular Metin Erksan ile hayat bulmuştur. Türk Sineması'na bugün bile beğeniyle izlenecek kalitede filmler kazandırmıştır. Allah rahmet eylesin..
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• metin erksan üstadı kaybetmenin üzüntüsünü yasıyoruz....

benim''bir insandan daha cok'' dedigim sevgili üstat yusuf kurcenlinin,halit refigin ve büyük usta metin erksanın kaybı türk sineması için üzüntü verici....yasarken degeri bilinmeyen insanlardan....
          ıslak imza....

Yorum

• millet tutturmuş bi batman matman bilmiyolar bollywoodu tabi

ömerim gözümsün liste güzel sen davet et ben eklemeler yaparım 4 günlüğüne istanbula gittim 1 gb hardisk e 50 ye yakın yeni film attım onlardanda güzel çıkanları eler söylerim hoş hepsi güzelde şimdi buraya en güzelleri yazmak lazım millet ilk filmi izlediğinde etkilendimi gerisi geliyor zaten
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              millet tutturmuş bi batman matman bilmiyolar bollywoodu tabi

ömerim gözümsün liste güzel sen davet et ben eklemeler yaparım 4 günlüğüne istanbula gittim 1 gb hardisk e 50 ye yakın yeni film attım onlardanda güzel çıkanları eler söylerim hoş hepsi güzelde şimdi buraya en güzelleri yazmak lazım millet ilk filmi izlediğinde etkilendimi gerisi geliyor zaten
              Sen de olmasan Hint filmlerini nasıl izlerdik abi. Allah razı olsun senden.

Yorum

• Bugün Dilwale Dulhania Le Jayenge filmini izledim. Ne diyebilirim ki Shah Rukh Khan ile Kajol yine döktürmüş. 1995 yapımı bir film olmasına rağmen yine müthişti. Sıralamamı yenileyim

1. Rab Ne Bana Di Jodi

2.Veer Zaara

3.Dilwale Dulhania Le Jayenge

4.Kabhi Khushi Kabhie Gham

5.My Name is Khan

6.Jodha Akbar

7.Fanaa

8.Ghajini

9.3 İdiots

10.Don

11.Udaan

12. Rang De Basanti

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün Dilwale Dulhania Le Jayenge filmini izledim. Ne diyebilirim ki Shah Rukh Khan ile Kajol yine döktürmüş. 1995 yapımı bir film olmasına rağmen yine müthişti. Sıralamamı yenileyim

1. Rab Ne Bana Di Jodi

2.Veer Zaara

5.My Name is Khan

6.Jodha Akbar

7.Fanaa

8.Ghajini

9.3 İdiots

10.Don

11.Udaan

12. Rang De Basanti

3 idiots'ın 9. sırada olduğu liste yani öyle mi
                  Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sen düşün işte ne kadar güzel hint filmlerimiz var
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen Ömer abimin de dediği gibi gerisini sen düşün yani O derece iyi filmler.

Yorum

• The Chaser - Hollywood klişelerinden son derece uzak bir gerilim filmi. Film bu yönüyle gerçekten sinir bozuyor ancak sırf bunun için izlenmeli.

The Life of David Gale - Başrolünde Kevin Spacey'in oynadığı bir insanın inandığı şeyler uğruna neleri feda edebileceğini gösteren muhteşem bir dram filmi.

Pek bilinmeyen filmleri tanıtmaya çalıştım. Aklıma geldikçe başlığa katkı yapmaya çalışırım.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün Dilwale Dulhania Le Jayenge filmini izledim. Ne diyebilirim ki Shah Rukh Khan ile Kajol yine döktürmüş. 1995 yapımı bir film olmasına rağmen yine müthişti. Sıralamamı yenileyim

1. Rab Ne Bana Di Jodi

2.Veer Zaara

5.My Name is Khan

6.Jodha Akbar

7.Fanaa

8.Ghajini

9.3 İdiots

10.Don

11.Udaan

12. Rang De Basanti

"1995 yapımı bir film olmasına rağmen" ben de buna takıldım. Yani bir filmin iyi olup olmadığına çekim yılına göre mi karar veriyoruz Ömer?

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "1995 yapımı bir film olmasına rağmen" ben de buna takıldım. Yani bir filmin iyi olup olmadığına çekim yılına göre mi karar veriyoruz Ömer?
                            Yok abi ondan değil, ben Hint filmlerinde şarkılara çok dikkat ediyorum , beklediğim gibi gelmeyebilir diye düşünmüştüm ama gerçekten harikaydı.

Yoksa tabi ki eski film olupta başyapıt olan çok film var.

Yorum

• Batman'i bir daha izledim vay anasını sayın seyirciler, bu sefer uzunluğu falan da sıkmadı daha güzel geldi.

Sonuç, sinemadayken kaçırmayın izleyin.
                              En son Erbay tarafından düzenlendi; 10.08.2012, 20:11.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Shah Rukh Khan'ın bir filmini daha izledim. Kal Ho Naa Ho , bir aşk hikayesi. Gerçekten güzel bir film olmuş. Sıralamaya eklersek ;

1. Rab Ne Bana Di Jodi

2.Veer Zaara

5.My Name is Khan

6.Jodha Akbar

7.Kal Ho Naa Ho

8.Fanaa

9.Ghajini

10.3 İdiots

11.Don

12.Udaan