Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muazzam bir film...
    Ne yapın edin ama izleyin...
    Hamiş

Yorum

• Sümelanın şifresi bomba olmuş her karadenizli izlemeli özellikle Trabzonsporlular
      FIRTINA

Yorum

• Mission: Impossible - Ghost Protocol, gayet eğlendiriyor. Bence hiç fena olmamış. Aksiyonda tabii ki abartılar var. Simon Pegg arada güldürdü, rolünün hakkını verdi. Üçüncü filmden sonra çizgisini kaybetmemiş seri.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows, yorumlara baktım çoğu kişi ilk filmden iyi diyor. Bence kesinlikle iyi değil ilk filmden. Belki de ilkini benim çok beğenmemden kaynaklanıyor bu. Başları biraz sıkıcı geldi. İkinci yarısı daha iyi. Milenyum serisinin Lisbeth Salander'ı Noomi Rapace olmamış bence. Daha iyisini bekliyordum, rolü sığ geldi bana. Yavaş çekim sahneler yine harika. Bir iki sahne unutulacak gibi değil. Final bölümüyle kurtardı film benim açımdan Ama daha iyisini bekliyordum. Şimdi Behzat Ç modunda diyorum ki, gidin izleyin la işte.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 3 idiots , diyorum başka bir şey demiyorum . SÜPER bir film
          Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
          Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
          çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Mission: Impossible - Ghost Protocol ;

Filmi dün sinemada izledim .

Diğer serilerinin aksine daha az aksiyon fakat daha fazla sürükleyici film olmuş.

Bazı yerlerinde gerçekten uyuyor gibi oluyorsunuz ki uyuyanlarda vardır.

Filmin yaklaşık süresi 2 saat.

Notum : 10/7
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Kazanma Sanatı

Gerçek bir olaydan uyarlanmış , Beyzbol ile alakalı bir film.

Daha önce buna benzer filmler yine çekilmişti.

Film sıkılmadan izleyebileceğiniz gayet güzel bir film.

Film yaklaşık süresi 2,15 dk civarı.

Notum : 10/7,5
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mission: Impossible - Ghost Protocol ;
                az önce izledim ben önceki serilerini izlememiştim ama cidden güzel olmuş emeği geçenleri tebrik ediyorum esmer yengeyide anmadan geçemeyeceğim

Yorum

• Biri bana Ethan Hunt'un yine manita değiştirmediğini söylesin lütfen. Adam biriyle takılıyor sonra bakıyorsun diğer filme başkasıyla başlıyor. İlginç adam vesselam.

Yorum

• Söylersek spoiler olabilir

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sherlock Holmes - A Game of Shadows'u ben de çok beğendim, ilk filmden yalnızca Blackwood başkanı aradım, adam kötülerden de olsa rolünü müthiş yapıyordu ve filme inanılmaz bir karizma katıyordu, kötülükte kendisinin yerini doldurmaya çalışan Moriarty'ye kanım hiç ısınmadı.

Watson'un kaşkolu da harikaydı!
                      YOU'LL NEVER WALK ALONE
                      OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sherlock Holmes - A Game of Shadows'u ben de çok beğendim, ilk filmden yalnızca Blackwood başkanı aradım, adam kötülerden de olsa rolünü müthiş yapıyordu ve filme inanılmaz bir karizma katıyordu, kötülükte kendisinin yerini doldurmaya çalışan Moriarty'ye kanım hiç ısınmadı.

Watson'un kaşkolu da harikaydı!
                        Sherlock'un Günümüze Uyarlanmış Bir Dizisi Var. İngiliz Dizisi.. O Da Çok Güzel.. Zaten Kısa Bir Dizi 3 4 Bölümdü 1. Sezonu.
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sherlock'un Günümüze Uyarlanmış Bir Dizisi Var. İngiliz Dizisi.. O Da Çok Güzel.. Zaten Kısa Bir Dizi 3 4 Bölümdü 1. Sezonu.
                          Tavsiyen için teşekkür ederim ama ben dizi sevmem fazla bölüme sâhip olmasa da. Ne türk dizisi izlerim, ne de yabancı.
                          Yalnızca arada sinemaya ilgimi çeken filmler gelirse izliyorum, o kadar büyük bir film/dizi fanatiği değilim.
                          YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2. Sezonun ilk bölümü yayınlandı. Heyecanla beklediğim tek dizidir (:
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2. Sezonun ilk bölümü yayınlandı. Heyecanla beklediğim tek dizidir (:
                              bende ilk sezonu indirdim güzel birşeye benziyor ama supernaturali tek geçiyorum
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• CNBC-E yayla şenlikler kop kop

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim