Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son Durak 5 ( Final Destination ) sinemlardaymış....

Benim gibi gerilim türü severlere ilanen duyurulur......

Bugün izledim sinemada 3d olarak.

Fena değildi.

Ancak klasik son durak serisinden ayrılır bir yanı yoktu.

Efektler iyiydi bu arada.

Ama gerilim çok yüksekti
    En son -Samet tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 22:55.
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• SON DURAK 5

3d izledim tavsiye ederim yine çok güzeldi
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Koklayarak film izleyeceğiz!
        yeni haber
        Giriş Saati : 06.09.2011 10:10
        Güncelleme : 06.09.2011 10:13

16 Eylül'de sinemalarda bir ilk yaşanacak. Uzun zamandır 3D ( 3 Boyut ) olarak izlediğimiz filmlere bir boyut daha eklendi: 'Koku.'
        Sinema tarihi boyunca göze ve kulağa hitap eden filmler buna KOKU 'yu da ekleyerek 4D ( 4 boyut) haline geldi.

Türkiye de izleyicilerin ilk kez yaşayacakları bu deneyim 16 Eylül de gösterime girecek olan ÇILGIN ÇOCUKLAR 4D filminde uygulanacak.

KAZI KAZAN DEĞİL KAZI KOKLA KARTLARI

Gözünüz kulağınız ve burnunuzla takip edeceğiniz ülkemizdeki bir ilk film..

Filmlerim.com'un haberine göre; girişte bilet alanlara dağıtılacak koku kartları üzerinde bulunan numaralar perdede hangi numarayı kazımanız ve koklamanız gerektiğini gösterecek. Örneğin mutfak sahnesinde ilgili numarayı kazıdığınızda izlediğiniz yemeğin kokusunu alacaksınız. Yönetmen Rodrigez "İşin en güzel yanı, çocukları öyle ekrana bakarken adeta yaşamları boyunca bunu hep yaparmış gibi seyretmek" diyor ve koku kartlarının saklanıp arşivlenebilecek bir hatıra olduğunu belirtiyor.

CINEMASCOPE YERİNE AROMA SCOPE DÖNEMİ

Filmde kartların çoğu güzel kokuyor ama filmin bir sahnesinde bebek bezinin kötü kokusu da var. Ancak izleyiciler bunu koklamadan geçme şansına da sahip. Yapımcılar bunu kendi aralarında tartışmışlar ama filme gerçeklik katmak için yer vermeyi kararlaştırmışlar. Rodrigez '' çocuk yetiştiren bir anne babaya çok tanıdık geleceği için o kadar da kötü değil'' diye gülüyor.

Film, emekli gizli ajan olan annelerinin (Jessica Alba) dünyanın başı dertte olduğu bir sırada görevine tekrar dönmesini ama bunu ailesinden sakladığı bir sırada , çocuklarının istemeden de olsa başlarının derde girmesini aksiyon-komedi olarak anlatıyor

Not: Gitmedim sadece ilgimi çekti
        En son bordo61 tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 16:18.
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sonu bana biraz saçma gelse de yine de etkileyici bir sondu. Sonu kitabıyla aynı değilmiş.Kitaptan ayrı filmin son 10 dakikasını eklemişler ve bu son 10 dakikayı sadece o sahnede oynayanlar biliyormuş, diğerleri izleyince görmüş. İzlemeyenlere tavsiye ediyorum.
          Korku filminden nefret eden biri olarak

Bu film gerçekten iyidi ama Türkiyede alışılmış korku filmi anlayışından faklıydı

Filmi ön yargısız izlerseniz daha iyi zevk alabilirsiniz
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bu Prestij güzel filmmiş hakkatten. 2.si çekilebilirdi aslında sonunda öyle bir hava yarattılar zaten ama yapmadılar 2. filmi ayıp..

Yorum

• www.karadedelerolayi.com
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Forrest Gump.. IQ seviyesi düşük bir insanın neler yapabileceğini gösteren harika bir film kesinlikle izlemelisiniz çok şey kaybedersiniz
                FIRTINA

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugün izledim sinemada 3d olarak.

Fena değildi.

Ancak klasik son durak serisinden ayrılır bir yanı yoktu.

Efektler iyiydi bu arada.

Ama gerilim çok yüksekti
                  efendisizler nedir? hiç duymadım yerli film mi? linkini atsana

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

X-Men: Birinci Sınıf (İng. X-Men: First Class)

2006-2007 yılları arasında, Jeff Parker tarafından yazılan ve Roger Cruz'un çizimlerini yaptığı X-Men: First Class çizgi roman serisinin bir uyarlaması olması beklenen filmde, bu seriye sadık kalındığı takdirde kahramanlarımızın gençlik yıllarına gideceğiz.

Açıkçası beklediğimi alamadım. Charles Xavier ve Magneto'nun arkadaşlığını anlatan bir film olmuş. Alışık olduğumuz X-Men karakterlerini göremedim bu filmde. Storm, Cyclops, Rogue ve Phoenix gibi karakterler yoktu. Wolverine'yi 5 saniye de olsa görebildik ve repliğiyle güldürmeyi başardı. Fena değild, X-Men hayranlarının seyretmesi gereken bir film. Puanım 7.

X-Men first class en iyi x-men filmidir, herkese tavsiye ederim. x-men sevmeyenler bile keyif alabilir, müzikleride sıkıdır.

Bu film bütün x-men olayının başlangıcıdır o yüzden Magneto ve Xavier ağırlıklı olması son derece normaldir, bu iki eleman x-men evreninin ana karakterleri sayılır. Sizin bahsettiğiniz cyclops, rogue, storm vs. X-men grubuna çook sonradan katıldılar, bu film zamanında onlar daha bebeydi. Zaten dikkat ettiyseniz Xavier mutantları ararken Stormun küçüklüğü görünüyor bir sahnede. Wolverine bir nevi ölümsüz olduğu için aynı haliyle görülüyor filmde.

Filmde enteresan olaylar var. Xavier ı oynayan elemanı Mesut Özile'e benzettim, Magnetoyu oynayan kişiyide fatmagüldeki Mustafaya benzettim Filmde ingiliz aksanlı konuşmalar, bol bol almanca ve ispanyolca geçmesi de ayrı bir renk katmış.

İlginçtir filmde abdnin Türkiye'ye füze falan yerleştirme olayları vardı, tesadüf ki şu anda füze kalkanı yerleştirme olayını akla getiriyor
                    En son muharrematasoy tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 15:53.

Yorum

• The Tree Of Life

The Tin Red Line, Days Of Heaven ve Badlands gibi önemli filmlerin yönetmeni Terrence Malick’in yaklaşık 30 yıllık bir düşüncesi olduğu yazılıp çizilen film, 1950′li yıllarda Ortabatılı bir ailenin en büyük oğlu Jack‘in (yetişkin halini Sean Penn oynuyor) babası (Brad Pitt) ile olan karmaşık ilişkisini, çocukluk masumiyeti üzerinden erişkinliğe uzanımını ve erişkin çağında modern dünyada kayboluşunu inceliyor.

Gerçekçilikten soyutlanan, ama aynı zamanda gerçekçilikle paralel giden muazzam bir kurgu var. Müthiş bir katharsis, enfes bir ruh boşalması var filmde. Ya çok sıkacaktır izleyeni, ya da pençesine alıp bırakmayacaktır. Cannes'ı fethettiği gibi Oscar'ı da fethedecek gibi duruyor
                      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• son 1 ay içersinde 70 aşkın film izledim.

Hangisini söyleyeceğim ve önereceğim karıştırdım
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          son 1 ay içersinde 70 aşkın film izledim.

Hangisini söyleyeceğim ve önereceğim karıştırdım
                          Bir liste halinde yaz filmleri de tartisalim.
                          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Groundhog Day (Bugün Aslında Dündü ) 1993

Seyri hoş, güzel film. Film bitince yüzde bir gülümseme kalıyor.
                            http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• 12 Monkeys (1995)

Bruce Willis ve Brad Pitt oyunculuk dersi vermektedir.Brad Pitt ben büyüyünce Tyler Turden olacağım diyor adeta.
                              Senaryo ve kurgu oldukça etkileyici.

Yorum

• Fight Club (1999)

Eski sayfalarda birkaç kez adı geçti ama paylaşmadan duramayacağım galiba.
                                İzlediğim en etkileyici sona sahip film. Listemde zirvede yer alıyor.
                                "Guguk Kuşu" ile arada yer değiştirdiği oluyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim