Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sherlock Holmes

Güzel bir film olmuş.

Filmin konusu ve neler olduğunu herkez az çok tahmin edebilir.

Önemli olan devam filmi ikincisi geleceği.

Jude Law ve Brad Pitt gibi isimler ikinci filmde oynayacaklar..
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Inception
      İzlerken ağzım açık kaldı, evet. Yanımda bu tür filmlerden pek hoşlanmayan, aksiyonu Mission Impossible'dan, bilim kurguyu da Power Rangers'dan ibaret sanan bir kişilik vardı ve film boyunca canımı sıktı ama film hiçbir şekilde hayal kırıklığı olmadı

Filmin konusunu tam olarak anladığımda filmin de 8 puandan başladığını fark ettim. Ve o puan filmin ilerleyen bölümlerinde hiç inmedi. Başlarda pek anlaşılmayan ilginç kurgu beni iyice filme bağladı. Acaba nasıl bağlayacaklar diye düşünmeye başladım. Nolan'in ikince hatta üçüncü izlenmeye fark edilmesi için eklediği ayrıntılardan birkaçını yakaldım izlerken. Zaten Fight Club seviyesinde bir mükemmellik bekliyordum ve o mükemmelliği buldum

Leonardo DiCaprio'nun kadınlardan neler çektiğini de bu filmde fark ettim. Eleman Body of Lies'ta bir kadın için bütün görevi altüst etti. Sonra Shutter Island'de karısı çocuklarını öldürdü. Şimdi de karısı rüyaları manipule ediyor. Bırak arkadaş, bekarlık sultanlık. Yalnız takıl bundan sonra

Bu arada ilk (500) Days of Summer'da izlediğim çakma Heath Ledger Joseph Gordon-Levitt'in Nolan tarafından bilinçli seçildiğini düşünüyorum. Malum yeni Joker için Leo DiCaprio dedikoduları dönüyor ama Gordon-Levitt'in Heath Ledger'ya benzerliğinden dolayı Nolan bu filmde ikisini kıyaslamak istemiş olabilir. Bana göre hangisini Joker yaparsa yapsın, fena olmayacaktır. Heath Ledger'nın yeri dolmaz ama kötü bir iş de çıkarmaz bu ikisinden biri.

Christopher Nolan Stanley Kubrick kadar detaycı olabilmiş mi bilmiyorum ama Fight Club ve Pulp Fiction'den sonra 10 puanımı alan 3. film oldu Inception.

Ve filmin sonu... Deli oldum arkadaş.... Kafama sıksam da uyansam
      En son Mayls tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 17:35.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Konusu
        John Curran’ın yönettiği ve Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich ile Frances Conroy’un oynadığı Şantaj (Stone), 08 Ekim 2010’da UIP Filmcilik dağıtımıyla Horizon International - Sinetel Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Emekliliğine sayılı günler kalmış olan şartlı tahliye memuru Jack Mabry’den (Robert De Niro), büyükanne ve büyükbabasının cinayetini yangın ile kaza süsü verip örtbas etmeye çalıştığı için hapishanede bulunan Gerald “Stone” Creeson’ın (Edward Norton) dosyasını, şartlı tahliye gerekçesi ile yeniden incelemesi istenir. Şartlı tahliyenin gerçekleştirilebilmesi ve Stone’un hapisten erken çıkabilmesi için Jack’i artık kendisinin yepyeni bir insan olduğuna dair ikna etmesi gerekmektedir. Ancak Stone’un bu çabaları, her iki erkek üstünde de hiç beklenmedik etkiler yaratacaktır. Kanun adamı ve suçlu arasındaki mesafe gittikçe daraldıkça, Stone’un iki adamın da karanlık dürtülerinden yola çıkarak kurguladığı yolculukta iki erkek de birbirine daha çok benzemeye başlar.

Filmin muhteşem kadrosunda, Stone’un seksi ve ahlak konusunda sıra dışı karısı Lucetta karakteriyle ( Milla Jovovich) ve Jack’in dindar, sadık karısı Madylyn rolünde de Altın Küre ödüllü oyuncu Frances Conroy yer alıyor. Detroit’in büyük bir ekonomik çöküş yaşayan çaresizlik içindeki varoşlarında ve maksimum güvenlikli bir hapishanede geçen bu tutku, ihanet ve yozlaşma hikayesi, sorunlu geçmişlerini geride bırakmak ve belirsiz gelecekleriyle yüzleşmek isteyen iki erkeğin yaşamlarını biraraya getiriyor.
        STONE / ŞANTAJ FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 08 EKİM 2010

Beklemedeyiz ..
        En son Serdær tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 11:23.
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Tekken
          Beklemiyordum. Bu kadar kötü ve yüzeysel bir yapım beklemiyordum. Bir çoğumuzun çocukluk efsanesidir Tekken serisi. Hatta benim çocukluğum Süper Mario'nun manitayı kurtarmakla değil, Law'la Iron Fist'i kazanmakla geçti

Law gibi (çakma Bruce Lee olsa da) bir karizmanın filmde olmaması, Law'ı geçtim Paul'un bile olmaması hayal kırıklığına uğrattı beni. Ama hepsinden önce filmin bu kadar kötü, bilgisayar oyunu tadında ve DOA seviyesinde olması üzdü beni. Arkadaş onca karakterin o kadar derin hikayeleri varken hiçbirini kullanmamışlar. Eddy'nin yavuklusu Jin'le işi götürmüş. Yok arkadaş yok. Efsane oyunu ne hale getirmişler
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ünlü aktör Tony Curtis vefat etti.

Beyaz perdenin dev ismi Tony Curtis 85 yaşında yaşamını yitirdi. Macar asıllı ABD'li aktörün kızı Jamie Lee Curtis, babasının öldüğünü doğruladı ancak ölüm nedenine ilişkin bilgi vermedi.

Gerçek ismi Bernard Schwarts olan Curtis 1925 yılında New York'ta doğdu.

1949’da çevirdiği "Criss Cross" adlı filmle beyaz perdeye adım atan Curtis, "City Across the River" (1949), "Francis the Talking Mule" (1950), "Flesh and Fury" (1952) ve "No Room for the Groom" (1952) gibi filmlerde rol aldı.

1953’te, Janet Leigh’le birlikte ünlü sihirbaz Harry Houdini'nin yaşamını konu alan "Houdini" adlı filmde rol alan Tony Curtis, 1956’da da Burt Lancaster ve Gina Lollobrigida ile "Trapez'de" oynadı. 1959’da ise Marilyn Monroe ve Jack Lemmon ile "Some Like It Hot" (Bazıları Sıcak Sever) adlı komedi filminde yer aldı. Bugün bile Hollywood’un en çok sevilen komedilerinden biri olarak kabul edilen filmde Tony Curtis ve Jack Lemmon kadın kılığındaydılar.

Yorum

• filme zaman bulamıyorum artık ya

Yorum

• The Baader Meinhof Complex
                2008 yapımı, Almanya'daki RAF adlı devrimci örgütü konu alan bir tarih filmi. Şunu söyleyebilirim ki, bugüne kadar izlediğim en sıkı Alman filmiydi. Ne Downfall, ne de The Lives of Others bu filmin yanına bile yaklaşamaz. Bunun sebebi belki de konunun Hitler veya devlet terörü değil, bir örgütün olmasıydı. Tabi Fight Club hayranının örgüt konulu bir filmi daha çok beğenmesi de olağandışı değil

Film bazı noktalarda pek doyurucu değildi gerçi. Örneğin örgütün kuruluşu oldukça yüzeysel anlatılmış. Tamam, polisin ve devletin 12 Eylülvari hareketleri insanların aklına direniş fikrini sokmuş olabilir ama yine de kuruluşun biraz daha derin ve ayrıntılı anlatılabileceğini düşünüyorum. Bir diğer konu, devlet gözünde terörist olan adamlar nasıl ellerini kollarını sallayarak Ürdün'e, Bağdat'a gidiyorlar. Neyse fazla dalmayacağım bu konulara.

Notum 8'dir. Sosyalizmle ilgilenenlere tavsiye ederim. Ama tarafsız bir film midir bilemem. Sonuçta tarafsız bir izleyici değilim
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Dün 2009 yapımı Çılgın Kalp'i izledim. 2 dalda Altın Küre almış ve 3 dalda Oscar'a aday bir film. Filmi çok büyük beklentilerle izleğimden olsa gerek pek beğenmedim. Filmde eski bir Country müzik yıldızının hayatı anlatılıyor. Yaşlanıp eski popülaritesini kaybetmiş ve alkol bağımlısı bir adamın hikayesi. İmdb puanı 7.4... Çok vasat bir filmde değildi. Müzikal film severler ve müzikle uğraşanların izleyebileceğini düşünüyorum...

Yorum

• Snatch(Kapışma) güzel filmdi.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Guy Ritchie filmlerine epey yorum yapılmış ben de yapayım bari Rocknrolla'yı izlememiştim, geçen gün izledim hayal kırıklığı oldu. Yine birkaç tane unutulmayacak güzel sahne olsa da filmin bir şeyi eksik kalmış. Nasıl desem önceki filmlerin tadı yoktu. Daha yavaş, daha basit. Gerard Butler'ın performansını çok beğendim bu arada

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Machete / Ustura

Filmin kadrosu ve ismini görünce ne film be izlememek olmaz diyorsun.

1,5 Saat sürüyor ve kesinlikle zaman kaybına yol açıyor.

Bu kadar vasat ikinci sınıf film olmaz. İkinci sınıf bile denemez ya neyse .

Film baştan sonra saçma sapan konusu belirsiz , alakasız sahneler olan bir film.
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          The Baader Meinhof Complex
                          2008 yapımı, Almanya'daki RAF adlı devrimci örgütü konu alan bir tarih filmi. Şunu söyleyebilirim ki, bugüne kadar izlediğim en sıkı Alman filmiydi. Ne Downfall, ne de The Lives of Others bu filmin yanına bile yaklaşamaz. Bunun sebebi belki de konunun Hitler veya devlet terörü değil, bir örgütün olmasıydı. Tabi Fight Club hayranının örgüt konulu bir filmi daha çok beğenmesi de olağandışı değil

Film bazı noktalarda pek doyurucu değildi gerçi. Örneğin örgütün kuruluşu oldukça yüzeysel anlatılmış. Tamam, polisin ve devletin 12 Eylülvari hareketleri insanların aklına direniş fikrini sokmuş olabilir ama yine de kuruluşun biraz daha derin ve ayrıntılı anlatılabileceğini düşünüyorum. Bir diğer konu, devlet gözünde terörist olan adamlar nasıl ellerini kollarını sallayarak Ürdün'e, Bağdat'a gidiyorlar. Neyse fazla dalmayacağım bu konulara.

Notum 8'dir. Sosyalizmle ilgilenenlere tavsiye ederim. Ama tarafsız bir film midir bilemem. Sonuçta tarafsız bir izleyici değilim
                          Bende dün akşam bu filmi seyrettim.Oyunculuklar ve sahneler iyiydi fakat hikayede eksiklikler vardı gibi.Genede iyi bir filmdi

Yorum

• Geçen gün Cehennem filmini izledim.

Türkiye'de 3 boyutlu olarak vizyona giren ilk korku filmiymiş..

Tek kelimeyle rezalet.

(UEFA)

Yorum

• Bi Film Vardı..

Adam Herşeyde Kızı Hatırlıyordu..
                              Neye Dokunsa Aklına O Geliyordu O Filmi Bilen Varmı Aranızda
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• The Social Network
                                Bu kadar populist bir konuyu film yapacaklarını duyduğumda pek umursamadım. Sonra David Fincher'ın yönetmen olduğunu öğrendim ve dün, gösterime girmeden izledim. Başrollerde Zombieland'den tanıdığımız Jesse Eisenberg ve Justin Timberlake yer alıyor. Yönetmen koltuğunda David Fincher.

Fincher'ın neden bu filmi çektiğini anlayabilmiş değilim hala. Filmin IMDb'de niye 8,6 puan aldığını da anlayabilmiş değilim. Kötü bir film değildi kesinlikle ama 7 puandan yukarısını hakettiğini de düşünmüyorum. Eisenberg'in güzel oyunculuğu dışında Tyler Durden'in filme olan katkısı çok hoşuma gitti. Pek çok kişi fark etmeyecektir o ayrıntıyı, eminim bundan. Bir sahnede Jesse Facebook'ta bir fotoğrafa bakarken, fotoğrafın üst kısmında "Tyler Durden's photos" yazıyor
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim