Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Matando Cabos

Çok başarılı bi' suç - komedi filmi. Hangover - Pulp Fiction - Reservoir Dogs karışımı gibi.
    Harika bir film.
    Meksika sinemasının en güzel örneklerinden.
    Sanırsam bunu Murat Menteş de önermişti sayfasında.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Yüreğine Sor Filmi...
      Daha yeni izleyebildim ve resmen bayıldım filme...
      İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim..

Millet aşık oluyo sonra alkolik ben armaya aşığım hemde platonik...:)

Yorum

• Pers Prensi.

Filmi ben çok beğendim. Başlangıcı ve filmin sonu birbirini çok iyi tamamlamış.

E tabi bu hatun için bile izlenir bu film.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Prince of persia bana göre yılın en kötü ve gereksiz filmi.
          Tamamen dijital kurgulama üzerine gidilmiş "para bende kardeşim" diyen bir film.
          Mike Newell Harry Potter ve Donie Brasco dışında elle tutulur bir film çekebilmişte değil zaten.
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Baya geç oldu ama 'Milyon Dolarlık Bebek'i bügün izledim.

Alışmışız kardeşim iyi sonla biten ve hiçbir düşünce vermeyen filmlere.Herhalde bu yüzden bukadar etkiledi beni (ve birde beni şimdiye kadar izlediğim en acaip filmdi)Bu tür filmler daha çok etki bırakıyor insanlar üzerinde.Zaten filme okadar oscarı boşu boşuna vermemişler.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Evet Eyvah Eyvah'ı bende yeni izledim super film çok eğlendim.Massallar masalllar

Yorum

• Filmi kesinlikle 3D boyutlu izlemenizi tavsiye ederim.

Normal olarak izlendiği zaman filmin tadına ulaşamıyorsunuz.

Serinin devam filmi olması açısından , zorlama film olmuş.

Büyük ümit ile gittiğim film beklentilerimi karşılamadı ne yazık ki.

Filmin sürpriz oyuncusu Presion Break oynayan Micheal Scolfield
                En son Serdær tarafından düzenlendi; 11.09.2010, 11:32.
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  August Rush

Etkileyici müthiş bir film,şiddetle tavsiye edilir..
                  Kesinlikle katılıyorum. Son zamanlarda en beğendiğim filmlerden. Eğer müzikle uğraşan biriyseniz daha çok etkilenirsiniz.

Yorum

• bu filmi izleyenler ya iğrenç diyorlar yada olağanüstü bence tam arası.öyle inanılmaz korkunç izledikten sonra uyuyamadım felan değil yani ama izlerken soğuk bir atmosfer veriyor 10/8 (8 biraz fazla ama açıkçası bu kadar dandik korku filmlerinin yapıldığı dönemlerde 8 bence makul)

biraz geç oldu ama sonunda izledim gerçekten müthiş film..tek kelimeyle efsane... 10/9.5

bakalım bugünde zindan adasını izleyeceğim.. di caprionun başlangıcından sonra bakalım bu nasıl gelecek...
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• bende çağan ırmakın bana şans dile filmini izledim güzel bir filmdi kesinlikle tavsiye ederim değişik bir filmdi

Yorum

• Resident Evil'a gitmeden önce seriyi tekrar izleyeceğim.Ardından giderim.
                        Més Que Un Club

Yorum

• Resident Evil: Afterlife

3D olarak izledim dün gece. Bana göre kalite ve aksiyon sahneleri açısından son derece başarılı bir film olmuş. Bu film de de Milla Jovovich haricin de Ali Larter'e bayıldım diyebilirim.

Ayrıca filmin müzikleri de muhteşem.

Yorum

• Robin Hood (III)

Öncelikle Russell Crowe oyunculuğunu ayakta alkışlayarak başlayalım. Şahane ve cuk diye oturan bir adam olmuş filmde.

Film için de söylenecek pek bir şey yok. Çok başarılı ve görsel açıdan izleyiciyi doyuran bir film olmuş.

Yorum

• dün akşam bir arkadaşın gazına gelerekten üç boyutlu izledim. serinin diğer filmlerine oranla çok daha iyi iş çıkardıkları kesin ama benden 7 puandan fazlasını alamadı. Gerçi evde izlemiş olsam en fazla 6 puan verirdim, orası da ayrı..

bu arada babamla aynı adı taşıyan birine aşık olacağım hiç aklıma gelmezdi ama bu dünyada her şey oluyormuş. ali larter beni filmden daha fazla etkiledi yani, yalan yok

"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Eyvah Eyvah bence de çok başarılı.
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim