Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soner abi sende mi o hatuna takıldın ?

Ama söyleyim filmi ilk ben izledim,ilk ben gördüm.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ben bu ablayı aslında ilk olarak son durak filminde görmüştüm ama orada bu kadar gösterişli değildi. bilsem o zamandan yatırım yapardık
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu filmi izleyenler ya iğrenç diyorlar yada olağanüstü bence tam arası.öyle inanılmaz korkunç izledikten sonra uyuyamadım felan değil yani ama izlerken soğuk bir atmosfer veriyor 10/8 (8 biraz fazla ama açıkçası bu kadar dandik korku filmlerinin yapıldığı dönemlerde 8 bence makul)

biraz geç oldu ama sonunda izledim gerçekten müthiş film..tek kelimeyle efsane... 10/9.5

bakalım bugünde zindan adasını izleyeceğim.. di caprionun başlangıcından sonra bakalım bu nasıl gelecek...
        Sadece sonunda korktum zaten orda kim olsa korkar filme vereceğim not 10 üzerinden 2
        FIRTINA

Yorum

• 4.Tür

Film gerçek hikayeyi konu alan , gerçek hikayeden video kamera görüntüleriyle beraber oluşturulan inanılmaz derecede etkileyici bir film.

Film izlerken bazı yerlerde gerçekten acayip bir şekilde etkileniyorsunuz(geriliyorsunuz).

Yukarıda dediğim gibi gerçek video kamera görüntülerinden alınması , filmin başında ki ve sonunda ki konuşmalar gerçekle ne kadar özdeşleştiği,inanıp inanmamanın seyirciye kaldığı bir olay.

Resident Evil yıldızı Milla Jovovich başrolde.

Bu arada forumlarda filmi araştırırken birçok kişi acayip etkilenmiş,bazıları düzmece bazıları ise gerçek olduğunu düşünüyor.

Dediğim gibi izlenmesi gereken bir film ..

10/9
          En son Serdær tarafından düzenlendi; 18.09.2010, 01:36.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Matando Cabos

Çok başarılı bi' suç - komedi filmi. Hangover - Pulp Fiction - Reservoir Dogs karışımı gibi.
            Bu alanda daha komigi ve daha saglami, "Lock Stock and Two Smoking Barrels" ve onun Hollywood yapimi "Snatch" var. Ikisi de muhtesem filmlerdir. Bu tarz filmlerden hoslananlarin kacirmamasi gerekir.

"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Cehennem Meleklerini bugün izledim. Süper film olmuş. Oyuncu kadrosuna yakışır film olmuş.

Arnold Schwarzenegger, O Eski CIA elemanın yerine oynasaydı daha iyi olurdu gibime geliyor..

Yorum

• Se7en

İzlemeyen var mıdır bilmiyorum ama ben yeni izledim hakikaten müthiş.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Se7en

İzlemeyen var mıdır bilmiyorum ama ben yeni izledim hakikaten müthiş.
                  bence izlemeyen kalmamıştır hakikaten müthişti...
                  bu ara son 1 haftada 1 film izledim oda zindan adası mükemmel filmdi hakketten inanılmazdı 10/9.5 verdim biraz abartılı puan oldu ama çok hoşuma gitti.
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Son günlerde izleyip tavsiye edeceğim filmler;

Rus sinemasından Vozvrashcheniye.Film çekimleri sonrasında Andrey rolündeki genç gölde bir kaza sonucu hayatını kaybediyor.Oyuncuların hiç birisini zaten tanımıyorsunuz.
                    Bunun dışında Yeşil Bölge, Robin Hood, Ajami (İsrail sineması), Şeytanla El Sıkışmak hoş vakit geçirebileceğiniz diğer filmler.
                    En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 12:12.

Yorum

• Bal filmini izledim bu hafta sinemada. Çok güzel bir film. Doğu Karadeniz Bölgesinin ne kadar sinematogratif olduğunu en güzel şekilde kanıtlıyan bir film. Bu filmden etkilenip bu güzelim doğayı görmeye çok gelen olur.

Yorum

• Üç Renk:Kırmızı beyaz mavi serisi izledim son derece güzel filmler Fransız filmlerini seviyorum izledikten sonra düşündüren sadeliği insana bir şeyler katan konusu kurgusu Fransız filmlerinin özelliği kırmızı beyaz mavi serisi sırasıyla kardeşlik eşitlik hürriyeti işlemiş aynı zamanda Fransa bayrağının renkleri bu seri içinde bayıldığım Mavi serisiydi Beyaz serisinde Karol adlı başkahraman Fransa'da beş parasız kalır sonra yurdu Polonya'ya traji komik bir şekilde gider terk ettiği karısından yine traji komik bir şekilde intikam mı diyelim artık alır dram hüzün komedi iç içe Kırmızı serisinde ise manken Valentine vardır sevgilisiyle telefondan haberleşir bir gün arabayla bir köpeğe çarpar ve köpeğin sahibini bulur köpeğin sahibi aldatılmış eski garip bir savcıdır sürekli çevresindeki kişilerin telefonlarını dinler Valentine ile aralarında bir bağ oluşur. Mavi de ise Julie adlı karakter kazada kocasını ve kızını kaybeder bu kazadan sonra bunalıma girer intihar etmekle yaşamak arasında gidip gelir sonunda kocasının yarım kalan bestesini tamamlamaya başlar fazla bilgi vermiyeyim kesinlikle tavsiye ediyorum tekrardan izlenebilecek filmler bu kadar gerçekçi hayatın içinden kesitler sunan filmler az
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• enteresan bir film imdb puanı 7.4 bencede 7.4 ... 3 farklı zamanda anlatılan aslında aynı hikaye...müzikler ve oyunculuklar müthiş darron aronofsky nin yönetmenliği ise kendini belli ediyor..az sıksada izlenilecek film..
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Bulduğunuz tüm Güney Kore yapımı filmleri izleyin arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu alanda daha komigi ve daha saglami, "Lock Stock and Two Smoking Barrels" ve onun Hollywood yapimi "Snatch" var. Ikisi de muhtesem filmlerdir. Bu tarz filmlerden hoslananlarin kacirmamasi gerekir.

Zaten ikisi de Guy Ritchie filmi...Bunlara ek olarak "Mean Machine" , "Revolver" ve "Rock'n'Rolla" aynı tarz muhteşem filmler. Revolver biraz daha farklı ama.
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

4.Tür

Film gerçek hikayeyi konu alan , gerçek hikayeden video kamera görüntüleriyle beraber oluşturulan inanılmaz derecede etkileyici bir film.

Film izlerken bazı yerlerde gerçekten acayip bir şekilde etkileniyorsunuz(geriliyorsunuz).

Yukarıda dediğim gibi gerçek video kamera görüntülerinden alınması , filmin başında ki ve sonunda ki konuşmalar gerçekle ne kadar özdeşleştiği,inanıp inanmamanın seyirciye kaldığı bir olay.

Resident Evil yıldızı Milla Jovovich başrolde.

Bu arada forumlarda filmi araştırırken birçok kişi acayip etkilenmiş,bazıları düzmece bazıları ise gerçek olduğunu düşünüyor.

Dediğim gibi izlenmesi gereken bir film ..

10/9
                                Filmi şimdi izledim.. Kamera kayıtları konulması, olayı yaşayan birinin anlatması bunlar bu konuya inanmak için yeterli sebepler değil.Çoğu insan düzmece demekte haklı. Ancak böyle şeyler olduğu biliniyor. Dünyada milyonlarca insan kayıp açıkçası doğruluk payı son derece yüksek bir olay. Filmde gayet başarılı olmuş..
                                FIRTINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim