Kanaltürkte 'Gol' filmi vardı.Okadar ünlü topçuları nasıl toplamışlar merak ettim.Film basit ama güzel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-

Son dönemlerin belkide en iyi filmi.
Mükemmel bir senaryo, mükemmel bir kurgu, minicik ayrıntılarıyla müzikleriyle muazzam bir film.TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-

Bugün itibariyle izledim. Hiç sıkmadı ve ilerki sahneleri merakla beklettiren bir heyecanı vardı.
Hristiyan olan ve Tanrı'ya inanan bir gurubun; Tanrı'yı terkeden bir köy ile mücadelesi...
Yapım Yılı: 2010“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Varmı önerebileceğiniz bir gerilim filmi? Mümkünse 2009-2010 yapımı olsun ..
En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 16.08.2010, 01:39.
Yorum
-
Orphan iyidir :}İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVarmı önerebileceğiniz bir gerilim filmi? Mümkünse 2009-2010 yapımı olsun ..
"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İzledim bir tane az önce bitti .. Orphan'ı da yarın gece izleriz ..İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrphan iyidir :}
Yorum
-
KUTADGU
Burada bahsi geçen "Cihan Abi" ben mi oluyorum...İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklımda gelmedi, utandım şimdi
Cihan Abi görse ne küfürler eder şimdi bana 
Eğer öyleyse pis kıllandım ha...
Yorum
-
Scarface
Mafta filmi olmasına rağmen bana durgun geldi. Halbuki ne heyecanla izlemiştim
Oyunculuk felan çok iyi ama beklediğim gibi değildi...
Remember Me
Film bana çok durgun geldi ta ki final sahnesi gelene kadar...
Final sahnesi çok etkiledi beni. 5 dk mal gibi durdum diyebilirim...
Yorum
-
Ben bu Orphan'ı izlemişim yahu..İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzledim bir tane az önce bitti .. Orphan'ı da yarın gece izleriz ..
İngilizce adına hiç bakmadığım için Evdeki Düşman olarak kalmış aklımda.
Başka varmı gerilim filmi öneriniz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum