Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şöyle değişik filmler hoşuma gidiyor . Hani kim ne napıyo falan belli olmayınca daha bi sarıyo sanki Biri böyle değişik filmler önersin bana

Yorum

• O ne demek oluyor hiçbir şey anlamadım ?

Yorum

• İlk olarak Utku Birol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şöyle değişik filmler hoşuma gidiyor . Hani kim ne napıyo falan belli olmayınca daha bi sarıyo sanki Biri böyle değişik filmler önersin bana
        Ben anladım. Yaşam Şifresi'ni tavsiye ederim. Zindan Adası'nı izledin mi bilmiyorum o da öyle.Mulholland Dr. ve Memento da var tabii.
        En son Atakan tarafından düzenlendi; 13.08.2011, 23:59.
        Més Que Un Club

Yorum

• Bu İnception'ı (Başlangıç) zamanında ben de izleyip beğenmiştim ama öyle ''aman tanrım'' denilecek kadar da iyi değildi diye düşünüyorum. Zaten filmin sonuna doğru rüya içindi rüya içinde rüya içinde rüya görmeye başladılar ki zaten güçlükle takip ettiğim filmin konusu anlaşılmaz hal aldı.

Eve geldim The Dark Knight'ı HD olarak indirdim, izlemek istiyorum ama 2 saatten fazla sürüyor film. Baksam mı bakmasam mı, kararsız kaldım.

Yorum

Şöyle değişik filmler hoşuma gidiyor . Hani kim ne napıyo falan belli olmayınca daha bi sarıyo sanki Biri böyle değişik filmler önersin bana
            Bende öyle , Akıl Oyunları ~ A Beautiful Mind (2001) tavsiye ederim..

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu İnception'ı (Başlangıç) zamanında ben de izleyip beğenmiştim ama öyle ''aman tanrım'' denilecek kadar da iyi değildi diye düşünüyorum. Zaten filmin sonuna doğru rüya içindi rüya içinde rüya içinde rüya görmeye başladılar ki zaten güçlükle takip ettiğim filmin konusu anlaşılmaz hal aldı.

Eve geldim The Dark Knight'ı HD olarak indirdim, izlemek istiyorum ama 2 saatten fazla sürüyor film. Baksam mı bakmasam mı, kararsız kaldım.
              Vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın izle sen
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Christopher Nolan'ın tüm filmlerini izleyin derim.
                Oblomov'un Hırkası

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu İnception'ı (Başlangıç) zamanında ben de izleyip beğenmiştim ama öyle ''aman tanrım'' denilecek kadar da iyi değildi diye düşünüyorum. Zaten filmin sonuna doğru rüya içindi rüya içinde rüya içinde rüya görmeye başladılar ki zaten güçlükle takip ettiğim filmin konusu anlaşılmaz hal aldı.

The Dark Knight'yi izlesem mi diye mi düşünüyorsunuz ?

Hiç beklemeyin anında izleyin.Tabi ilk serisini izlediyseniz.İzlemediyseniz önce Batman Begins i izleyin.

İnception'da yorumunuza katılıyorum. Ahım şahım bi tarafı yok neden bu kadar beğenildi anlamıyorum.Zindan adası ona on basar bence

Yorum

Mr.Nobody - Bay Hiçkimse

Şiddetle tavsiye ediyorum.
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hiç beklemeyin anında izleyin.Tabi ilk serisini izlediyseniz.İzlemediyseniz önce Batman Begins i izleyin.

İnception'da yorumunuza katılıyorum. Ahım şahım bi tarafı yok neden bu kadar beğenildi anlamıyorum.Zindan adası ona on basar bence
                      Oyunculuk söz konusu ise Shutter Island öndedir (Leonardo harika performans gösterdi)

Genel olarak film ve kurgu ön plandaysa Inception...

Şahsi fikrim tabi...
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Az sonra izliyorum o zaman. İlk bölümünü çok beğenmiştim. İkinci bölümünü de bir ara izlediğimi hatırlıyorum ama aradan iki sene geçmiştir herhalde.

Yorum

• Her akşam Dvd olarak alıyorum filmleri 1Dvdye 3-4 film sığıyor. Bu akşam Zindan Adası ve Iron Man serisini aldım nerden estiyse Zindan Adası güzel birşeye benziyor başlıyorum izlemeye

Edit : Ne filmi ya El Clasico başlıyomuş
                          En son Utku61 tarafından düzenlendi; 14.08.2011, 22:49.

Yorum

• Ejderha Dövmeli Kız güzeldi tavsiye ederim. Yalnız kitabı okuyanlar memnun değil filmden onu da belirteyim. Hollywood'da yeniden çevriliyor başrolde Daniel Craig var.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bir önceki sayfada belirttiğim gibi film önerisi olan yokmu yaw

Yorum

• Fight Club var , Adalat peşinde var , Esaretin bedeli var eğer izlemediysen mutlaka izle

Tabi Batman Begins ve The Dark Nigt , Sharlo Komps var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim