Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    150 saatlik filmden bahsediliyor 85 saatlik bir film de varmış. 10 saatin üzeinde film sayısı hiç te az değilmiş.
    Bunlar sıradışı yapımlar, bence en uzun sinema filmleri ile bunları ayrı kategorilerde tutmak gerek.

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hazır başlığa girmişken bir klasiksever olarak birkaç film önereyim.

To Kill a Mockingbird
      12 Angry Men
      Birdman of Alcatraz
      The Wrong Man
      North by Northwest
      Vertigo
      Fail Safe
      Dr. Strangelove
      The Grapes of Wrath
      It's a Wonderful Life
      Arkada kalmasın Hepsini izlemedim ama aralarından en ilgimi çekeni Vertigo olmuştu. O filmin o zamanda yapıldığına inanmak çok zor. Ayrıca listenin devamını bekliyoruz(m)

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bugün başlangıcı izledim arkadaşlar herkese tavsiye ediyorum müthiş bir nolan filmi.film bitiyor ama etkisinden hala çıkamadım....

mükemmel 10/10
        başyapıt...
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sinema tarihinin en uzun filmi hangisi bilen var mı?

titanic'ten uzun film var mı?
          Red Cliff ve Red Cliff II toplam 4 saat 55 dakika falan sürüyor. Şimdi "iki film yazmışsın, sayılmaz" falan diyebilirsin ama ayrılmaması gereken, arka arkaya izlenmesi gereken iki film. Birinin bittiği yerde öbürü başlıyor. Tuvalet arası gibi bir şey
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Dün akşam izledim. Sırf Lindsay Lohan'ın 18 yaşındaki halini görmek için bile izlenir. Tabiki bir başyapıt değil ama izlerken oldukça eğlenebileceğiniz bir film.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Red Cliff ve Red Cliff II toplam 4 saat 55 dakika falan sürüyor. Şimdi "iki film yazmışsın, sayılmaz" falan diyebilirsin ama ayrılmaması gereken, arka arkaya izlenmesi gereken iki film. Birinin bittiği yerde öbürü başlıyor. Tuvalet arası gibi bir şey
              O zaman en uzun film "Yüzüklerin Efendisi" olur. Ama tek film derseniz, benim izleidğim en uzun film "Yüzyılın Fırtınası" . 4 saat civarı sürüyor.
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Sátántangó

Bela Tarr'dan.. 450 dakika
                "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Siddetle öneriyorum

Fransiz yapimi hapis filmi. Bir cok ödül almis bile. ImdB tarafindanda yüksek puan almis.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O zaman en uzun film "Yüzüklerin Efendisi" olur. Ama tek film derseniz, benim izleidğim en uzun film "Yüzyılın Fırtınası" . 4 saat civarı sürüyor.
                    Aklımda gelmedi, utandım şimdi Cihan Abi görse ne küfürler eder şimdi bana
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bir Zamanlar Amerika 'da gerçekten çok uzun bir film yaklaşık 3 saat 49 dk sanırım..Ama hikayesi sürükleyici olduğundan pek fazla sıkılmazsınız..Tavsiye ederim..

Yorum

• İzleyin arkadaşlar harika film bence. İzlerken gerim gerim gerileceksiniz. Michael Sheen'in performansına şapka çıkartılır.

Yorum

• Inception'ı ikinci defa izledim, ilk defa izler gibi keyif aldım. Sevdiğim filmleri ikinci defa izlemeyi sevmem, ilk izleyişimden "daha az iyi" bulacağımdan korkarım daha doğrusu. Ama bunda öyle olmadı, filmdeki ayrıntıları farkederek izleyince daha da iyi bulduğumu söyleyebilirim. "İzlediğim en iyi film, dünyanın en iyi filmi" diyenlere bakmayın, "kötüydü yarısında çıktım" diyenlere hiç bakmayın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Müthiş bir oyuncu kadrosuna sahip Cehennem Melekleri bugün vizyona giriyor.

En kısa zamanda gideceğim.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siddetle öneriyorum

Fransiz yapimi hapis filmi. Bir cok ödül almis bile. ImdB tarafindanda yüksek puan almis.
                              İF-Ankara Film Festivali'nde izlemiştim. Görünenden fazlasını anlatan, kültleşmeye aday bir filmdi ve festivalin en çok izlenen filmiydi.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siddetle öneriyorum

cdcilerde aramaya basladım bu filmi merak ediyorum doğrusu...
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim