Az önce Platoon(Müfreze) filmini izledim.. Fena bir film değilmiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Konu Hakkında Bilgi Sahibi oLmadan Kimse Bişi Anlamaz O Filmden ..İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu çok güzel film
Öyle derin anlamları çıkar ki o filmden. Ama kesinlikle ailecek izlenecek bir film değil, kesinlikle.
Girişde Kitapcık Vermeleri Lazım
10 Kişiden 8 i Çookk Kötü 1i Kötü Diyor 1 Taneside Sanat Eseri
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Selim, dün senin yazını gördüğüm gibi izledim filmi(Sis ve Gece)
Evde altın günü gibi bir şey vardı kaçtım, internet kafede hangi filmi izlesem diye düşünürken gördüm yazıyı. Valla ne yalan söyleyeyim beklediğimden çok iyiydi. Oyunculuklar harika. Uğur Polat bekleneni veriyor. İlyas Salman ve Tardu Flordun kısa rollerinde döktürüyorlar. Senaryo-olaylar üzerinde derin düşününce, "şu şöyle olsaydı" veya "buna ne gerek vardı" diyebiliyorsunuz ama filmi izlerken aldığınız keyif gayet iyi. Kitabı ben de okumadım, tabii okusaydık eleştirilerimiz-düşüncelerimiz çok farklı da olabilirdi.
Deccal, Nietzsche'nin kitabından uyarlanmış yanılmıyorsam. Yönetmen (Lars von Trier) de filmi çekerken ağır bir depresyon geçiriyormuş diye haberler var
Garip bir film ama bence kötü değil. Cinselliği bu kadar kullanması rahatsız edici tabii ki(konuya bakarsak bunun yapılması zorunlu gibi de), ama filmin genel "kalitesi" çok iyi. Rüya-hâyâl sahnelerinden çok etkilendim meselâ, harika sahnelerdi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ses efektleri vb çoğu şey gidiyor dublajlarda. Orjinal dili açıyorum uyduda mükemmel, Türkçe'ye dönüyorum konuşma sesi ile en fazla birkaç efekt var o kadar.İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlla vcd formatı vardır bi yerlerde..
o garip dublajlarla katletmedikleri film kalmadı ki zaten..
Yorum
-
Sizin evde TRT pek kullanılmıyormuş demek ki..İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi , Kötü , Çirkin filmini daha yeni izledim. Neden bu kadar geç kalmışım bu filmi izlemekte biri bana açıklasın. Çok pişmanım.
Başka bir açıklama gelmiyor aklıma
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Aslında çok daha vahim bir durum var..Babam'ın izlemediği kovboy filmi yoktur. Yıllardır sürekli izler. Pazar günleri çıkıyor yanılmıyorsam TRT'de. Bir defa adamın yanında oturup izlemedim. İzlesem kaçırmazdım bu filmi.İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin evde TRT pek kullanılmıyormuş demek ki..
Başka bir açıklama gelmiyor aklıma
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Bu Aralar .. Baş Yapıt Denilecek Yada imdb puanı 8.0dan yüksek filmleri izliyorum
The Notebook --> İzlediğim En Güzel Romantik Film Diyebilirim..
Forrest Gump --> Güzel Bir Filmdi. Bu Filmi Yere Göğe Sığdıramıyorlar Akıcı Güze Ama Çok Abartıyorlar Gibi Geldi
Ama Yinede İzlerken Sıkılmadım Hiç
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum