Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Paranormal Activty

50 ülkede yasaklanması,İnternette çoğu linkinin bloklanması ve hakkında izleyenler hakkında ilgi çekici ama bir o kadar ürpertici gözlemlerin üstüne bir de gerçek bir hikaye olduğunu duyunca izlemezsem olmaz dedim..

İzlerken sizi gerim gerim germekten başka bir şey yapmıyor..Ama ya sonrası...İşte özellikle son sahneler karanlık,yalnız olduğunuz bir anda aklınıza geliyor,Ve size hay nerden izledim dedirtiyor..

Son zamanlarda izlediğim etkileyici korkulardan..

Tek kelimeyle mükemmel bir film.İzlerken o kadar geriliyorsunuz ki bi ara sınıfta sıranın üstünde ayakta durmuş izliyordum filmi.İzlenilmesi gereken filmlerden.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Paranormal Activty

50 ülkede yasaklanması,İnternette çoğu linkinin bloklanması ve hakkında izleyenler hakkında ilgi çekici ama bir o kadar ürpertici gözlemlerin üstüne bir de gerçek bir hikaye olduğunu duyunca izlemezsem olmaz dedim..

İzlerken sizi gerim gerim germekten başka bir şey yapmıyor..Ama ya sonrası...İşte özellikle son sahneler karanlık,yalnız olduğunuz bir anda aklınıza geliyor,Ve size hay nerden izledim dedirtiyor..

Son zamanlarda izlediğim etkileyici korkulardan..
      Bunu indirdim ama izlemek nasip olmadı bir türlü.
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• zietgeist addendum
        vazgeçilmezim
        hatta her vatan evladına tavsiye edeceğim nitelikte bir yapım
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• 1932 yapım Tod Browning'in filmi Freaks çıktığı dönemde çok olay yaratmış ve genelde olumsuz tepkiler gelmiş. Ben izledim çok beğendim dönemine göre çok iyi bir film. Bu dönemde bile cesaret isteyen bir yapım. Filmin çoğu oyuncusu özürlü. Bu yönden yönetimi cesaret ister.

Yorum

• Avatar Imdb Top 250'de üst sıralara doğru tırmanmaya devam ediyor.51. sıraya kadar yükseldi.Pazartesi 3 boyutlusuna gideceğim kısmetse.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zietgeist addendum
              vazgeçilmezim
              hatta her vatan evladına tavsiye edeceğim nitelikte bir yapım
              Sorunlar doğru tespit edilmiş ama öneriler çok saçmaydı.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

One Flew Over The Cuckoos Nest

Jack Nicholson ya..Başka bir şey değil..

Böyle mükemmel bir yapıtı bu kadar geç izlemek beni utandırıyor gerçi o ayrı mesele..
                Türkçe çevirisi Guguk Kuşu sanırım.

İyi filmler bunlar.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkçe çevirisi Guguk Kuşu sanırım.

İyi filmler bunlar.
                  Evet Guguk Kuşu.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet Guguk Kuşu.
                    Imdb listelerinde baş döndürücü iyi bir sırada bu film.

Imdb'ye güvenirim.

Bunun yanında birde oynayan aktör.

İzleyeceğim filmler listesinde var bu film...

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Imdb listelerinde baş döndürücü iyi bir sırada bu film.

Imdb'ye güvenirim.

Bunun yanında birde oynayan aktör.

İzleyeceğim filmler listesinde var bu film...
                      Bugüne kadar seyretmemiş olman şaşırtıcı

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugüne kadar seyretmemiş olman şaşırtıcı
                        Gürcan abi.
                        Emin ol çok sıkı bir film izleyicisiyim.
                        İzlediğim filmler de hatırı sayılır sayıdadır.
                        Ama buna sıra gelmedi.
                        Elimde daha izlemeyi bekleyen öyle filmler var ki.
                        Guguk kuşu iyidir iyi ama benim izlediklerimden de iyi değildir.

Yorum

• Wuchu diye bir film var, izleyen varmı?
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sorunlar doğru tespit edilmiş ama öneriler çok saçmaydı.
                            mesela hangisi saçmaydı?ben tam yakalayamadım bazı yerleri
                            ama filmin içinde bit ütopyadan bahsediyor
                            yani ne memleketi ne dünyayı şirketlerin elinden kurtarmak zor
                            ama para arzı konusunda haklı,
                            bunun çözümü konusunda tartışılır ama kendi ülkemiz için istihdam olmadan ve diğer ülkelerin markalarına mahkum oldukça adam gibi bir ülke olacağımızı düşünmüyorum
                            fakat gel gör ki bir iş yapmak zor
                            mesela lescon bizim ülkemizin bir markası
                            fakat herşeye baş kaldıran taraftarımız,özellikle bazı forumdaşlar endüstriyel futbola karşı olduklarını söylüyorlar- bir nike'a baş kaldıramadık
                            adamlar hem bizi sallamıyor,hem de sponsorluğa devam ediyoruz
                            bunu birileri söyleyince forumda toplu tepki aldım nike sayfasında ama geniş düşünme meselesi,kimseyide suçlayamam niye benim gibi düşünmüyor diye ama ortada alenen bir gerçek var
                            artık bazı gerçekleri insanlara söylemek lazım ama hemen afaroz işlemi başıyor böyle yapıncada...
                            neyse yapacakbir şey yok,insanları beklemek zorundayız

Yorum

• Hocam, paranın kalktığı bir dünya kadar saçma ütopya olamaz. Barter ekonomisine geçsek bile herkesin koca koca depoları olmayacağından takas için çeşitli kâğıtları kullanmak zorundayız.
                              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam, paranın kalktığı bir dünya kadar saçma ütopya olamaz. Barter ekonomisine geçsek bile herkesin koca koca depoları olmayacağından takas için çeşitli kâğıtları kullanmak zorundayız.
                                mutlaka öyle
                                parasız bir hayat düşünülemez buna bir çözüm bulunmalı fakat
                                insanların gerçekten köleleştirek çalıştırılmasına karşıyım,ama üretmekte zorundayız.buna çözüm bulunmalı fakat benim aklıma bir türlü paranın olduğu köleliğin olmadığı bir sistem gelmiyor aklıma
                                bu arada köle kavramınıda netleştirmek lazım
                                yanlış anlaşılmasın başkası için çalışmak kölelik değildir,kölelik verdiğimiz emeğin karşılığını alamamızdır,dünyadaki artan fakirlik oranlarıda emeğin karşılığının verilmediğini gösteriyor
                                yani çalışan ücretleri çok düşük,bkz.türkiye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim