Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serdar çok güldüm ne yalan söyleyeyim

hdd, film, arşiv üçlüsünün yanında tek tek seçmen farklı düşüncelere itti beni ççç
    Egemencim,

2 TB Disk.

Filmlerden birçoğu BlueRay veya HD.

İzlemiş olduğum filmler mevcut.

Sence ne yapmamız lazım.

Bizde 1 TB Disk var

Kıskanıyorsun sonra ..k atıyorsun
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• lan ben 6.4 gblik harddiskle cebelleşiyorum şu an

pcde ne program var ne oyun

çıkardığı sesle beynimi yerle yeksan etmesi de cabası..

kıskanırım tabi
      Hadi eyvallah..

Yorum

• Bu aralar izlediğim filmler felaket kötü çıkıyor. Bunun kötü çıkacağı belliydi ama izleyeyim dedim. Romantik Komedi... ççç Gülüyorum çünkü bu kadar kötü film izlemek güldürüyor beni. Şu film o kadar gündemde kaldı ya ne diyim. Arda sinemayı bunun için mi kapattın 10 üzerinden sıfır. Filmden özentilik fışkırıyor. Basit diyaloglar, kötü oyunculuk, çok basit espriler... Filmde biraz komik diyeceğiniz sahne Facebook'ta dolanıyor zaten. Başka da komik sahne yok. Erkek kadın ilişkileriyle ilgili sözde özlü sözler söyleyecekler ama asıl komedi işte o sözler Ezel'de de oynayan Sedef Avcı'ya tek bir soru sormak istiyorum. Neden oyunculuk?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Allah korusun, eğer bir gün benim HDD'de bozulursa sana gönderirim, Serdar. 1000 küsür film de bende var. Yalnız bendeki filmler 1930 - 1980 yılları arasında çekilmiş olanlar.

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1000 küsür film de bende var. Yalnız bendeki filmler 1930 - 1980 yılları arasında çekilmiş olanlar.
            Fotodan film tanıma başlığında resmen b.ku döktük demektir o zaman)
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fotodan film tanıma başlığında resmen b.ku döktük demektir o zaman)
              Evet, öyle filmler soracağım ki inim inim inleyeceksin.
              Yok yahu, öyle hiç kimsenin bilemeyeceği, adını dahi duymadığı filmler sormuyoruz sonuçta.

Yorum

• arkadaşlar yaz aylarının gelmesi,dizilerin bitmesi üzerine düşündük taşındık ve bütün vatandaşlarımız için yeni filmleri sitemize ekledik.

can sıkıntısı olan,ben öğrenciyim yazın sıkılıyom diyen,film beni alıp götürsün başka diyarlara diyen,izlemediğim dizi kalmadı yetti gari diyen,havalar sıcadı evden çıkamam ama evdede yapcak bi şey kalmadı diyen,ülen kotasız internetim var bi şey de indirdiğim yok diyen,şöyle bi film olsada izlesek,altındada açıklama olsa diyen ,amaaaaan kim izleyecek sıcakta şimdi filmi deme,gir bi bak.hemüde beleş

buyrun efenim bekliyoruz sitemize.

daha reklam veremedik ama talep üzerine özel mesajdan gönderiyorum sitenin adresini

gerçi bu güne kadar 1 kişi merak etti ya
                olsun
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• The Silence Of The Lambs

İzlemediğim bir başyapıt daha.

Kaçırdığım çok şey var.Bu yaz bu eksik yeri doldurmaya çalışacağım.İlki bu film oldu.

Bu film hakkında onca yorum yapılmıştır zaten.

Benim söyleyeceğim tek şey: Kesinlikle bir daha izleyecek olmam.3. kez de olabilir.

Bu arada bu serinin başlangıç filmiymiş.Hannibal Resing'i izlemiştim.Biraz tersten başladım gibi oldu.
                  En son Atakan tarafından düzenlendi; 07.06.2010, 13:31.
                  Més Que Un Club

Yorum

• Dumrul aslında özü sağlam, geleneksel değerlere sahip, milliyetçi, mert, yiğit, yardımsever, içi dışı aynı olan bir delikanlıdır ama yıllar önce sokak arasında tanımadığı ağır yaralı birine yardım etmek isterken suç üstüne kalır. Cezasını doldurduğunda artık eğitim çağı geçmiş, meslek sahibi olamamış yani “hayatı ıskalamış” biridir artık. İçeride tek öğrendiği şey “Delikanlılık Raconu”dur. Adı da “Katil”e çıkmış ve bunun bedelini de peşinen ödemiştir zaten. O halde bu hayatta var olabilmek için bu sermayeyi kullanmak farz olmuştur. Güçlüler tutmuşsa eğer köşeleri ve oyunun kuralı bu ise köşelerin kesiştiği yerlerdeki her köprünün başında artık Deli Dumrul’a rastlayacaklardır.

Kesinlikle herkese tavsiye edebilecegim bir film ...delikanliligin kitabini yazan bir film....
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Robin Hood'u geç de olsa izledim. Bu kadar klişe dolu bir film beklemiyordum.10 üzerinden 5 veriyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Robin Hood'un ilk bölümü güzel gidiyordu ancak ikinci kısımda herşeyi aceleyle vermeye çalıştılar gibi. Kopukluklar var. Savaş sahneleri biraz daha etkileyici olabilirdi ve kalabalık tabiki. Filmin devamı gelecek gibi.
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ne film ama.

Tam bir başyapıt olmuş.

Şimdiye kadar neden izlemedim , hayıfladım kendimi ..
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Roger Dodger
                            Ağzı laf yapan, karizmatik, başarılı ve patronuyla ilişkisi olan bir adamın (Roger) bir gecedeki değişimini anlatıyor film. Roger'nın patronu hevesini alıp kendisine kapıyı gösterir. Ve birden adam ezik ve kırık birisi olur. Kendisini ziyarete gelen yeğenine güçlü görünmeye çalışır. Yeğeniyle alem yaparlar ve adam kaçırdığı kadınlardan tecrübesiz yeğenini sorumlu tutar ve başarısızlıklarının planlı olduğu izlenimini vermeye çalışır.

Roger karakteri daha derin işlenebilirdi bence. Giriş sahnesinde vaad edilen derinlik filmin devamında yok çünkü. Yüzeysel olmuş biraz. Ama güzel bir film. 7 puanımı aldı
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Çılgın Bir gece

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sinemalar.com ~ Aşka Yolculuk ~ Leap Year (2010)Tavsiye ederim. Romantik Komedi.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim