Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu akşam denk geldim tvde ve bir kere daha Selvi Boylum Al Yazmalım'ı izledim.
    Başka sözüm yok sayın hakim.

Yorum

• Le fabuleux destin d'amelie poulain'i izledim, ilginc bir film. Kendi hayal dunyasinda buyuyen bir kiz'i anlatiyor ve yetiskin bir kadin'iken bile onun etkilerini suruyor. Guzel bir hikaye
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Bana birşeyler oldu bir türlü film izleyemiyorum.

Yorum

• INTO THE WILD

Gerçek bir yaşam hikayesinden yola çıkılan filmde rahat hayatını bırakıp Alaska'ya doğru yalnız başına yolculuğa çıkan Christopher McCandless’ın yabani hayattaki yaşam mücadelesi, gerçek özgürlüğü arayışı anlatılıyor.

Özellikle filmin sonlarına doğru Süperberduş'un fiziksel değişimi, zaman zaman durup düşündüren okkalı cümleleri, hayatına bir şekilde giren kişilerle olan iletişimi etkileyiciydi. Müthiş bir manzara eşliğinde, yer yer durağan (hatta bzaen sıkan) ilerleyen güzel bir filmdi.

O kadar mücadele et ondan sonra gidiş sebebin zehirli ot olsun.

Kulaklara küpe olsun bu da, her bulduğun otu yeme.
          TSira- Şükran
          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Kanıt mı? Ne kanıtı?

Tamam, tamam öyle olsun!

Yorum

• Tv 8'de 21 Gram var.

Yorum

• Cihan abi ben olsam Makinist'ten başlardım.

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

INTO THE WILD

Gerçek bir yaşam hikayesinden yola çıkılan filmde rahat hayatını bırakıp Alaska'ya doğru yalnız başına yolculuğa çıkan Christopher McCandless’ın yabani hayattaki yaşam mücadelesi, gerçek özgürlüğü arayışı anlatılıyor.

Özellikle filmin sonlarına doğru Süperberduş'un fiziksel değişimi, zaman zaman durup düşündüren okkalı cümleleri, hayatına bir şekilde giren kişilerle olan iletişimi etkileyiciydi. Müthiş bir manzara eşliğinde, yer yer durağan (hatta bzaen sıkan) ilerleyen güzel bir filmdi.

O kadar mücadele et ondan sonra gidiş sebebin zehirli ot olsun.

Kulaklara küpe olsun bu da, her bulduğun otu yeme.
                  Sayende filmi izlemeye gerek kalmadı. Buraya filmlerle ilgili yorum yaparken spoiler vermemeye biraz dikkat etmek gerek bence.

Yorum

• Eyvah Eyvah i izliyen var mi ?
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• baya geç oldu ama bu akşam romantik komedi filmini izledim.eğlenceli bir filmmiş.

Yorum

• "Into the Wild" ı izleyince insanın içi bir garip oluyor.. Mükemmel bir film gerçekten..
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Apocalypse Now filmi amerikan halkı için çok şey ifade eder. Filmi Godfather serisinin yönetmeninin çektiğini de ekleyeyim. Çekilmiş en gerçekçi ve depresif vietnam filmidir derler bir de. Bunları düşünüp izlemek lazım. Tabi bir de 3 buçuk saatlik bir film. Sabrına güvenmeyen hiç oturmasın başına.
                          Ben de Tam tersine Çok büyük beklenti ile İzlemeye kalktığım için Bu kadar kötü bulmuş olabilirim diye düşünüyorum..
                          Normalde Savaş filmlerini rahat beğenirim, Bu Film de Dünyanın en iyi Savaş Filmi diye izledim,Sonuna kadar da sabrettim,Başlarda biraz iyiydi Ama Bu kadar Saçma bir senaryo olamaz;
                          Amerikan Halkı için çok şey ifade etmesi de tuhaf...

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu akşam denk geldim tvde ve bir kere daha Selvi Boylum Al Yazmalım'ı izledim.
                            Başka sözüm yok sayın hakim.

Ben de ben de.. İzlemek lazım ara ara..
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kanıt mı? Ne kanıtı?

Tamam, tamam öyle olsun!

Bana göre Deathproof haricinde her biri birer başyapıt

Bu şaheserleri şu ana dek izlememiş olmanın şanssızlığına mı yoksa şu filmleri peşpeşe izleyerek tadacağın zevkin şanslılığına mı yorsam bu durumu, bilemiyorum be Cihan
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Biraz eski bir film ama ben yeni izleyebildim
                                Girdap....

Bence bazı kişiler için çok yanlış anlam yüklenebilecek bir film. Aslında konu gerçek ama konusunu başka yerlere çekebilmenin de çok kolay olduğu bir film .
                                Habu Sevdaluk 7 Beni ;)
                                HarekeTSirası bizimdur !
                                ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim