Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hafta sonu biraz da zorlama ile gittiğim Romantik Komedi filmi.

Standart bir Türk Filmi. Erkeklere aşık olan kızlar, inanılmaz bir tesadüfler serisi, bir anda başlayan aşk, zora giren duygular ve sonu tabiki mutlu.

Cinsellik ve cinsel sohbetler yönünden bayağı kabarık bir film. Kadınlar ve ilişkiler filimde ön planda.

Normalde kesinlikle gitmezdim ama mecbur kaldık

Tavsiye etmiyorum..

Yorum

• - Recep ivedik fena değilmiş hatta umduğumdan daha iyi buldum...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu akşam Wolfman'a gittik.
        Memnun kaldım mı?
        Bazı sahnelerinde gerçekten sınırları aşmış iyi iş çıkarmışlar ama filmde bir tat eksik. Bir yanı yamalı yelek gibi kaldı.
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yukarıda bir yerlerde savaş filmleri muhabbetleri olmuş.

Bende size iki tane savaş filmi önereyim.

1-A Bridge too Far ---- Film 70 lersin sonunda çekilmiş bir 2.Dünya Savaşı.Bana kalırsa oldukça objektif ve olması gerektiği gibi ilerleyen bir film.Oyuncu kadrosu da oldukça igi çekici,şöyle ki;Sean Connery,Micheal Caine,Robert Redford vs.Filmin bana göre olumsuz tarafı, olması gerekenden uzun olması ve ağır ilerlemesi

2-Taegukgi Hwinalrimyeo ----- Güney Kore ve Kuzey Kore arasındaki savaşı oldukça etkileyici bir biçimde anlatan Güney Kore filmi.(Hani bizden de ne için savaştığını bilmeyen gençler gitmişti bu savaşa) Hollywood sinemasının, çoğu tırt!! savaş filminden sonra,gerçekciliğiyle tokat gibi çarpan,çölde vaha gibi bir film.Fazla uzatmayacağım bu filmi mutlaka izleyin izlettirin,savaş filmleriyle ilgili sıralamanızı tekrar gözden geçirin derim

Bu iki filmi daha önce önermiş olabilirim şu anda hatırlayamadım.
          Birçok film izledim,En çok Savaş Filmlerini severim,Ama ne kadar Film izlersem İzleyim Taegukgi kadar etkilenmedim..
          Bana Kore Sinemasını Sevdiren Film oldu,Taegukgiyi izledikten sonra Yüze yakın Kore filmi seyrettim Hepsi de çok güzeldi,Ama bu filmdeki tadı alamadım...

Taegukgi Sadece Savaş Değil,Gelmiş Geçmiş en iyi film diyorum,Ben de herkese izlemesini tavsiye ediyorum;
          İnsanı aşırı etkiliyor....
          En son Bekir tarafından düzenlendi; 23.02.2010, 00:10.

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Paranormal Activity için tartışmalar yaşanmış sanırsam.Evde tek başına seyredilmesi gerektiğini söyledim.Ayrıca korku değil, geriyor film adamı.
            Sinemada hatunun kollarında seyretiğinizde tabi bişey anlamazsınız, gerilmezsiniz de.Kulaklıkla seyredin.Ama sinemaya gidip para vermeyin.
            Erdemin söylediklerine kesinlikle katılıyorum..

Sinemada izlenecek bir film değil.

Fakat gece yarısı tek başına izlediğiniz zaman gerçekten etkileniyorsunuz.

Amatör çekim,kurgu benzemesi REC filmini andırdır bende..

Gerilmek istiyorsan gece izle !
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Veda'yı izleyeceğim büyük ihtimal
              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• In Bruges, izledim..cok keyif aldim
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• The Informant'ı izleyen oldu mu?

sinemalar.com'da filmin özeti şöyle: The Informant 1990'ların başında yaşanan ilginç bir ajanlık hikayesini seyircisine yansıtacak. Bir şirkette üst düzey olarak çalışan müdür şirketinin müşterilerini dolandırdığını FBI'a bildirir ve kendi isteğiyle ajanlık yapmaya başlar fakat çaylak ajanın hastalıklı yapısı ve en önemlisi bu esnada kendi cebini de doldurması büyün iyi niyetine rağmen hapsi boylamasına neden olur.

Kendi yorumuma gelince, hoş bir film. Ama kesinlikle çok iyi değil. İzlerken sıkılanlar olabilir. Bir iki güldüren sahne var ama kurtarmıyor. Hoş bilgiler vermeye çalışıyor kahramınımız içsesiyle ama o sahnelerde gereken güzellikte değildi bence. Matt Damon'ı The Bourne serisinden sonra ilk defa izledim yanılmıyorsam. Rahat 15-20 kilo almış. O göbek neydi öyle. Invictus'ta nomal gözüküyor neyse ki. Kilosu dışında(rolü için almış tabii ki) çok iyi bir oyunculuk sergilemiş. Filme 6 mı yoksa 7 mi versem diye düşündüm, 7 diyeyim O da Matt Damon için.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• The Informant ne iyi ne de kötü denebilecek bir yapım. Matt Damon için izlenebilir.

Ayrıca REC 2'yi izlemek isteyenlere yardımcı olabilriim
                    "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                    Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Deli Deli Olma... Tarık Akan'ın başrolünde olduğu film Kars'ın bir köyünde geçiyor, kimi eğlenceli kimi hüzünlü bir film, sıkılmadan ben izledim sizede tavsiye ederim..
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

• en son marley ve ben adlı filmi izledim, bilmiyorum o filmdeki köpeğe aramızda kim ne kadar dayanabilrdi bilmiyorum, filmin sonuna doğru bu kadar tahammül edebilinir bir köpeğe diyorsunuz, ama sonunda güzel bir mesaj veriyor doğru diyo adam diyorsunuz)
                        TrabZonguldaklı...

Yorum

• Hürriyet Film Kulübü bu haftasonu iki film veriyor yine.Gazete ile bir film sadece 2.25 TL.

Yorum

• Hafta içi de Tha Machinist vardı
                            Yarın da alınabilir.
                            Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Vallahi iki film de güzel. Özellikle Children Of Men

Bu arada Prophet filmi burada mı tavsiye edilmişti?

Sanırım Fatih olabilir

Geçen gün filmi yarısına kadar izledim, birileri geldi yarım kaldı. Oldukça iyi gidiyordu ..
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ben söyledim abi, evet.
                                Yarısından sonrası çok daha sürükleyici..
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim