Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beğendiğine sevindim Murat. Bu arada Good Son' ı izlemedim ama sen öyle diyorsan doğrudur
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beğendiğine sevindim Murat. Bu arada Good Son' ı izlemedim ama sen öyle diyorsan doğrudur
      Zaten çocukluk filmlerinden Elijah Wood'un, pek bilinmeyen bir filmdir.

Yorum

• Yukarıda bir yerlerde savaş filmleri muhabbetleri olmuş.

Bende size iki tane savaş filmi önereyim.

1-A Bridge too Far ---- Film 70 lersin sonunda çekilmiş bir 2.Dünya Savaşı.Bana kalırsa oldukça objektif ve olması gerektiği gibi ilerleyen bir film.Oyuncu kadrosu da oldukça igi çekici,şöyle ki;Sean Connery,Micheal Caine,Robert Redford vs.Filmin bana göre olumsuz tarafı, olması gerekenden uzun olması ve ağır ilerlemesi

2-Taegukgi Hwinalrimyeo ----- Güney Kore ve Kuzey Kore arasındaki savaşı oldukça etkileyici bir biçimde anlatan Güney Kore filmi.(Hani bizden de ne için savaştığını bilmeyen gençler gitmişti bu savaşa) Hollywood sinemasının, çoğu tırt!! savaş filminden sonra,gerçekciliğiyle tokat gibi çarpan,çölde vaha gibi bir film.Fazla uzatmayacağım bu filmi mutlaka izleyin izlettirin,savaş filmleriyle ilgili sıralamanızı tekrar gözden geçirin derim

Bu iki filmi daha önce önermiş olabilirim şu anda hatırlayamadım.
        En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 21.02.2010, 12:38.
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Murat, Bridge Too Far' daki kadroyu şu an bir araya getirmeye Avatar' ın prodüksiyon masrafı bile yetmez herhalde

Ama dediğin gibi filmi beğenmiş olsam da fazlaca ağır seyrediyordu film..

GW

Yorum

• Bu arada hazır savaş filmlerinden söz açılmışken bir çok kişinin atladığı ve farkında dahi olmadığı bana göre muhteşem bir film olan Savior adlı filmi tavsiye edeyim buradan..

Başrolde Dennis Quaid ve küçük bir rolde ise Nastassia Kinski var. Genelde Lars Von Trier filmlerinden tanıdığımız Stellan Skarsgard da cabası. Yönetmen ise "Sırp" Predrag Antonijevic..

Film eşi ve çocuğunu İslamcı direnişçilerin bombalı bir suikastı sonucu kaybeden bir subayın o anlık intikam duygusuyla bir camiiye girerek onlarca masum müslümanı katletmesi gibi çarpıcı bir sahneyle başlıyor..

Elemanın nefreti gene geçmiyor ve gönüllü olarak Sırp - Bosna savaşına Sırpların tarafında katılıyor. Fakat orada gördüğü inanılmaz zulüm ve insanlık dışı olaylar kendisini sorgulamasına ve savaşın ne derece anlamsız bir vahşet olduğunu anlamasına yol açınca kendisini Bosnalı hamile bir kadını kurtarmaya adıyor..

Buradan sonrası ise zihinlerde derin etkiler bırakan sahnelerle dolu. İzlemeyen kalmasın

GW

Yorum

• Çizgi roman, soğuk savaş muhabbetleri, süperkahraman zımbırtıları sevenler, özellikle V for Vendetta'yı izleyip beğenmiş olanlar, Watchmen'i izleyebilir.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Watchmen gibi şaheser bir yemek böyle mi servis edilir be Muhammet? Sana hiç yakıştıramadım

GW

Yorum

• Forumda bir sorun var üye girişi yapmadan iki sayfa açın bir sayfadan üye girişi yapın üye girişi yapmadığınız sayfayı yenilediğinizde gene çevrimdışı oluyor.Birde forum çok atıyor(çevrim içi iken çevrimdışı oluyor)
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Alakasız mevzuuları alakasız başlıklara yazmaktan daha ciddi bir sorun değilmiş neyse ki..

GW

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      The Elephant Man

Dün gece David Lynch'in The Elephant Man filmini izledim.Aslında uzun zamandır izlemek istediğim bir filmdi.Gerçek bir hikayeden alınmış olması gerçekten de çok etkileyici.Fil adama bakarken duygulanmamak gerçekten de imkansız.Hele Anthony Hopkins'in onu ilk gördüğünde gözünden yaş geldiği sahne çok etkileyici.Gerçekte filmdekinden çok daha kötü durumdaki hastalar gördüm.Gerçekten de çok ama çok kötü bir hastalık.O adamın içindeki duygu dolu adam çok ama çok etkileyici.Filmin en temel özelliği 1980 yılında çekilmiş olmasına rağmen siyah beyaz olarak çekilmesi.Bunun sebebi o dönemin ruhunu yansıtmak ve Fil Adam'ın itici görüntüsünü engellemekmiş.Mutlaka izleyin.
                      Fil Adam için ne diyorsun Soner abi.

Yorum

• Henüz izlemedim Murat..

Gerçi yönetmene bakıyorum da, sanırım bir kaç kez izlemek gerek bunu da

GW

Yorum

Alakasız mevzuuları alakasız başlıklara yazmaktan daha ciddi bir sorun değilmiş neyse ki..
                          Nereye yazayım en az girilen başlıklardan biri diye buraya yazdım
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Bu arada hazır savaş filmlerinden söz açılmışken bir çok kişinin atladığı ve farkında dahi olmadığı bana göre muhteşem bir film olan Savior adlı filmi tavsiye edeyim buradan..
                            Başrolde Dennis Quaid ve küçük bir rolde ise Nastassia Kinski var. Genelde Lars Von Trier filmlerinden tanıdığımız Stellan Skarsgard da cabası. Yönetmen ise "Sırp" Predrag Antonijevic..
                            Buradan sonrası ise zihinlerde derin etkiler bırakan sahnelerle dolu. İzlemeyen kalmasın
                            Aynen söylediğin gibi. Atlanacak bir film olmadığı gibi zihnimde hala izleri var. Son günlerde bir savaş filmi muhabbetidir, giderken aklımda hep bu film vardı. Neden konuşulmuyor diye.
                            Bence de hak ettiği değeri görmemiş bir film. Yıllar önce ilk seyrettiğimde bilinen bir film zannetmiştim. Sonradan öğrendim ki başka seyreden arkadaşım çıkmamıştı. Senden duyduğuma sevindim şimdi.
                            Gerçekten herkes seyretsin bu filmi.

Yorum

• Paranormal Activity için tartışmalar yaşanmış sanırsam.Evde tek başına seyredilmesi gerektiğini söyledim.Ayrıca korku değil, geriyor film adamı.
                              Sinemada hatunun kollarında seyretiğinizde tabi bişey anlamazsınız, gerilmezsiniz de.Kulaklıkla seyredin.Ama sinemaya gidip para vermeyin.

Yorum

• Türkiye'de yapılmış en cesur film.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim