Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sinan_Ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar tavsiye ederbilircegiz bir film varmi ?korku olabilir
    Orphan'ı öneriyorum

Yorum

• Orphan için korku filmi değil de gerilim filmi desek daha doğru olur..

Zira filmde korkulacak bir şey yok ama gerim gerim geriliyorsunuz ki bence bu daha iyi

Bu arada bir başka gerilim filmi Eden Lake i şiddetle öneririm..

Son derece sert, çarpıcı ve bir o kadar da acımasız bir film. Filmde biraz Haneke tarzı var gibi. Ben gayet başarılı buldum, tavsiye ederim..
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Great White "Half Light" filmini izlemiş miydin? İzlediysen beğenmiş miydin?

Yorum

• Az önce terminatör 4 ü izledim.
          Güzel yapmışlar hoşuma gitti.
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Great White "Half Light" filmini izlemiş miydin? İzlediysen beğenmiş miydin?
            Ben o filmi izlemiş ve çok beğenmiştim ama bulabilsem bir kez daha izlerim. Zira şu an düşünüyorum da filmi o kadar da detaylı hatırlayamıyorum..

Filmin başlarında Demi ablanın çocuğu suya düşüp boğulunca bunalıma girip deniz kenarında bir eve yerleşiyordu. Evin yakınındaki deniz fenerinde garip olaylar oluyordu. Hatta inceden de yusuflatan bir filmdi
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Evet doğru.Çok beğenmiş olmama rağmen elimde kopyası olmayan filmlerden biri. Belki basit ama enteresan bir hikayesi var.Klişelerden sıkılanlar için ideal bir seçim bence.

Sıradışılık demişken "Sıradışı" adında da bir film var."Premonition"
              Yıllar önce izlediğim aklımda yer edinen filmlerden biri.

Yorum

• Dün Akşam "Ejder Kapanı" nı İzledim. Soluksuz İzlediğim Nadide Filmler Arasına Girdi. Çok Kaliteli, Sürükleyici ve Sağlam Senaryolu Bir Film Olmuş. Yerli Film İzlemek İsteyenlere Israrla Tavsiye Ederim

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok geç izlenmiş bir film biliyorum ama, IN BRUGES'i tavsiye ediyorum.

Özellikle noir film sevicileri bu filmden hoşlanabilir.Film tam anlamıyla,noir film olmasa da o lezzeti fazlasıyla barındırıyor.

Ayrıca filmde karakterlerin ikili ruh halleri Bruges şehrinin mükemmel fotoğraflarıyla birlikte çok güzel anlatılmış.

İzleyin izlettirin
                  Her yönüyle sardı. İyi ki tavsiye etmişsin. Sağolasın.

Yorum

• Leonardo Di Caprio'nun "Sıkıysa yakala" filmi gibi gerçek hayat hikayelerini anlatan filmler daha çok hoşuma gidiyor.
                    Filmde gerçek hayat dışı olaylar geçmeye başladığı an filmden kopuyorum
                    O nedenle Bilim-Kurgu filmlerini izleyemiyorum.
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Time Crimes

Zaman kavramı ile kafa kırmak isteyenlere ispanyol öpücüğü..
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Korku filmi haricinde aksiyon dolu bir film tavsiye eden var mı arkadaşlar ?
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her yönüyle sardı. İyi ki tavsiye etmişsin. Sağolasın.
                          Rica ederim hocam beğendiğinize sevindim
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• 2 saat 40 dakika. Çok uzun ama güzel bir savaş filmi. Daha çok askerlerin psikolojisi üzerinde durulmuş. Biraz daha kısa olsa 10 üzerinden 8 verirdim ama biraz not kırdım

Oscar adayları açıklanmış. http://www.imdb.com/features/rto/2010/oscars

Inglourious Basterds ve Christoph Waltz.

Erkek ve kadın başrol oyuncuların hiçbir filmini izlememişim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayakyolunda şahit olduğum şu replikle başlayım iletime:

- Bunların niye 4 kolu var?
                              - 4 kolu mu?
                              - Evet. 4 kolu var hepsinin.
                              - Gözlüğü taktın mı sen?
                              - Hangi gözlük?
                              ççç
                              Avatar'da benim olayım da şuydu :

Görevli : Buyrun beyfendi 3D gözlüğünüz...
                              Ben : Gerek yok, ben "şaşı bak şaşır" yöntemiyle izleyeceğim...

Eskiden 3D gözlükler kağıttan iken kuzenimin başından geçen diyalog :

Film çıkışı...

Görevli : Efendim geri vermenize gerek yok, gözlük sizde kalabilir...
                              Kuzen : Salak herif ben dışarda zaten 3 boyutlu görüyorum, gözlüğü ne yapayım?..
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Hellen Mirren, Christop Waltz,

İki favorim, oscar ödüllerinde.

Diğerleri hakkında bir şey söylemeyeceğim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim