Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu konuyu arkadaşlarla uzun uzun tartışmıştık ve vardığımız sonuç, sıkıntının paranın değerinin sanal olmasına bağlı olduğuydu. Basılan banknotların üzerinde TL, USD vs yerine buğday, ekmek, buzdolabı, altın vs. yazarsa bu sıkıntı kısmen çözülebilir. Ama bu sefer de emeğe ve hizmete değer biçme sorunu ortaya çıkıyor.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gürcan abi.
      Emin ol çok sıkı bir film izleyicisiyim.
      İzlediğim filmler de hatırı sayılır sayıdadır.
      Ama buna sıra gelmedi.
      Elimde daha izlemeyi bekleyen öyle filmler var ki.
      Guguk kuşu iyidir iyi ama benim izlediklerimden de iyi değildir.

Başlığı takip ettiğim kadarıyla sinemaya ilgini bildiğim için söyledim zaten. Yaşının genç olup, henüz sıra gelmediğini atlamışım Önemli bir film. Önemli oyunculuk.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başlığı takip ettiğim kadarıyla sinemaya ilgini bildiğim için söyledim zaten. Yaşının genç olup, henüz sıra gelmediğini atlamışım Önemli bir film. Önemli oyunculuk.
        Bu yazılan yorumdan sonra bu filmi çok daha dikkatli izleyeceğim.

Yorum

Mutlaka gidin
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu konuyu arkadaşlarla uzun uzun tartışmıştık ve vardığımız sonuç, sıkıntının paranın değerinin sanal olmasına bağlı olduğuydu. Basılan banknotların üzerinde TL, USD vs yerine buğday, ekmek, buzdolabı, altın vs. yazarsa bu sıkıntı kısmen çözülebilir. Ama bu sefer de emeğe ve hizmete değer biçme sorunu ortaya çıkıyor.
            evet paranın ve piyasaların değeri sanal olarak şişip duruyor
            bunuda yapanın bu balon olaylarından para kazanmak isteyen gizli bir el olduğunu düşünmüşümdür ama bu komplo teorisi .
            para değeri konusunda söylediğin de takası geri getirecektir
            belkide en mantıklı yol bu,takası geri getirmek
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• yeni ay'a giden var mı nasıldı?
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Neşeli Hayat'ı izledim dün akşam.
                Açıkçası Yılmaz Erdoğan'ın önce ki filmleri gibi dolu dolu bir film değil.Vizontele Tuuba tadında bir film olmuş.
                Rıza'nın hayat mücadelesi anlatılıyor ama ne Rıza karakteri tam tahlil ediliyor ne de Yılmaz Erdoğan bu rolle çok barışık oynuyor.
                Yine de filmden bir kıssadan hisse aldım kendi payıma;"Bu iş balla falan olmaz,kafan rahat olacak" diyor.
                Herkese Merhaba

Yorum

• Ben de izlediğim bir filmi tavsiye edeyim yahu.

Umarım daha önce paylaşmamışımdır.

Benim açımdan şaheser nitelikte bir filmdir hemen onu da belirteyim.

Bir Coen Kardeşler filmi daha. Aslında Coen kardeşler ile ilgili tanışıklığım bu film yüzündedir.

Filmin Türkçe'ye çevirisi "Orada Olmayan Adam"

Billy Bob Thorton'un oyunculuk performansına da hayran kaldım bu filmde.

Paylaşayım dedim.

İzlemeyenler mutlaka izlemeli.

Yorum

Ben de izlediğim bir filmi tavsiye edeyim yahu.

Umarım daha önce paylaşmamışımdır.

Benim açımdan şaheser nitelikte bir filmdir hemen onu da belirteyim.

Bir Coen Kardeşler filmi daha. Aslında Coen kardeşler ile ilgili tanışıklığım bu film yüzündedir.

Filmin Türkçe'ye çevirisi "Orada Olmayan Adam"

Billy Bob Thorton'un oyunculuk performansına da hayran kaldım bu filmde.

Paylaşayım dedim.

İzlemeyenler mutlaka izlemeli.
                    İyi bir film sanırsam Coen kardeşler bu filmle Cannes da ödül aldırlar. Türkiye de sinema camiassında çok konuşulmadı bu film. Coen kardeşlerin klasik üst geçiş örneklerini kurgu daki ince detaylandırmalarını çok net görebilirsiniz bu film de. Noir film dedikleri türe girer aynı zaman da. İzlerken -ula ne kadar gıcık herifler tam filmle özdeşleceğiim ama yönetmen kovdu beni. gibi içten içe cümleler kurarsınız.

Ama çok sabır lazım bu filmi izlemeye.
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi bir film sanırsam Coen kardeşler bu filmle Cannes da ödül aldırlar. Türkiye de sinema camiassında çok konuşulmadı bu film. Coen kardeşlerin klasik üst geçiş örneklerini kurgu daki ince detaylandırmalarını çok net görebilirsiniz bu film de. Noir film dedikleri türe girer aynı zaman da. İzlerken -ula ne kadar gıcık herifler tam filmle özdeşleceğiim ama yönetmen kovdu beni. gibi içten içe cümleler kurarsınız.

Ama çok sabır lazım bu filmi izlemeye.
                      Filmler konusunda oldukça sabırlıyımdır.
                      Ama bu film ile ilgili bir sıkıntımı hatırlamıyorum.

Ed Crane rolünde gerçekten de oralarda olmayan bir adamı o kadar iyi anlatıyordu ki bu film, defalarca izledim..

Evet Bir Cannes ödülü var bu filmin. İyi hatırlattın.

Yorum

Filmler konusunda oldukça sabırlıyımdır.
                        Ama bu film ile ilgili bir sıkıntımı hatırlamıyorum.

Ed Crane rolünde gerçekten de oralarda olmayan bir adamı o kadar iyi anlatıyordu ki bu film, defalarca izledim..

Evet Bir Cannes ödülü var bu filmin. İyi hatırlattın.
                        Sabır derken şundan bahsettim hocam. Film karekter olarak kapalı anlatımdadır. Yani olayları yönetmenin beyninden takip edersiniz. Ve özellikle noir filmler(kara film)ler genel de bu sistemle hareket ederler. Coen kardeşlerin No Contry Old Man filmini izlediğinizde de bu kanıya varırsınız. Piskopat çantanın peşindedir ama çantayı alabilecek midir alamayacak mıdır bilemezsiniz. Bu bakımdan sonuca varmak zordur bu filmlerde. Eskilerden Maltese Falcon, Largo yenilerden Se7en hatta Batman Returns bu alt yapıdaki filmlerden. Çözüm zordur. Duvar tırmalarsınız.
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sabır derken şundan bahsettim hocam. Film karekter olarak kapalı anlatımdadır. Yani olayları yönetmenin beyninden takip edersiniz. Ve özellikle noir filmler(kara film)ler genel de bu sistemle hareket ederler. Coen kardeşlerin No Contry Old Man filmini izlediğinizde de bu kanıya varırsınız. Piskopat çantanın peşindedir ama çantayı alabilecek midir alamayacak mıdır bilemezsiniz. Bu bakımdan sonuca varmak zordur bu filmlerde. Eskilerden Maltese Falcon, Largo yenilerden Se7en hatta Batman Returns bu alt yapıdaki filmlerden. Çözüm zordur. Duvar tırmalarsınız.
                          Teşekkürler.

Tiyatro altyapınızı bilmekle beraber sinematografi konusunda da yetenekli olduğunuza kanaat getirdim. Fikirlerinizi paylaşıyorum.

Bu paylaşım için de sizlere teşekkür ediyorum.

Se7en demişken. O da mükemmel bir filmdir yahu..

Yorum

Teşekkürler.

Tiyatro altyapınızı bilmekle beraber sinematografi konusunda da yetenekli olduğunuza kanaat getirdim. Fikirlerinizi paylaşıyorum.

Bu paylaşım için de sizlere teşekkür ediyorum.

Se7en demişken. O da mükemmel bir filmdir yahu..
                            Ben sinema-tv öğrencisiyim Açıkcası sinema konusunda çok hakim olduğumu söyleyebilirim. Her filmin alt metni vardır ya beni daha çok o kısım ilgilendiriyor.

Se7en söylediğiniz gibi "mükemmel" katagorisine alabileceğimiz filmlerden. Yönetmeni David Fincher ki bu herif hakkaten biliyorda çekiyor diyebileceğimiz adamlardan. Dövüş Klübü, The Game, Zodiac gibi hakkaten sağlam filmleri var. Panic Room da biraz çıtayı düşürmüştü ama Zodiac kurtarıcısı oldu gibi. Çok enteresan bir adam. Akademi de zıttır bu adama. Her ne kadar kurgusu, film karekteri olarak benzemeseler zamanın Alfred hitchcok'u. Tüm filmlerini tavsiye ederim.

Yorum

• Şu Günlerde Traji Komik Film İzlemek İsteyenlere Tavsiye Ederim.
                              Yılmaz Erdoğan'ın Yazıp Yönettiği "Neşeli Hayat"

Yorum

• kurtlar vadisi gladioyu izledim harikaydı ben çok beğendim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim