Bu konuyu arkadaşlarla uzun uzun tartışmıştık ve vardığımız sonuç, sıkıntının paranın değerinin sanal olmasına bağlı olduğuydu. Basılan banknotların üzerinde TL, USD vs yerine buğday, ekmek, buzdolabı, altın vs. yazarsa bu sıkıntı kısmen çözülebilir. Ama bu sefer de emeğe ve hizmete değer biçme sorunu ortaya çıkıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Misafir
Başlığı takip ettiğim kadarıyla sinemaya ilgini bildiğim için söyledim zaten. Yaşının genç olup, henüz sıra gelmediğini atlamışımİlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan abi.
Emin ol çok sıkı bir film izleyicisiyim.
İzlediğim filmler de hatırı sayılır sayıdadır.
Ama buna sıra gelmedi.
Elimde daha izlemeyi bekleyen öyle filmler var ki.
Guguk kuşu iyidir iyi ama benim izlediklerimden de iyi değildir.

Önemli bir film. Önemli oyunculuk.
Yorum
-
KUTADGU
Bu yazılan yorumdan sonra bu filmi çok daha dikkatli izleyeceğim.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlığı takip ettiğim kadarıyla sinemaya ilgini bildiğim için söyledim zaten. Yaşının genç olup, henüz sıra gelmediğini atlamışım
Önemli bir film. Önemli oyunculuk.
Yorum
-
evet paranın ve piyasaların değeri sanal olarak şişip duruyorİlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuyu arkadaşlarla uzun uzun tartışmıştık ve vardığımız sonuç, sıkıntının paranın değerinin sanal olmasına bağlı olduğuydu. Basılan banknotların üzerinde TL, USD vs yerine buğday, ekmek, buzdolabı, altın vs. yazarsa bu sıkıntı kısmen çözülebilir. Ama bu sefer de emeğe ve hizmete değer biçme sorunu ortaya çıkıyor.
bunuda yapanın bu balon olaylarından para kazanmak isteyen gizli bir el olduğunu düşünmüşümdür ama bu komplo teorisi
.
para değeri konusunda söylediğin de takası geri getirecektir
belkide en mantıklı yol bu,takası geri getirmek
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Neşeli Hayat'ı izledim dün akşam.
Açıkçası Yılmaz Erdoğan'ın önce ki filmleri gibi dolu dolu bir film değil.Vizontele Tuuba tadında bir film olmuş.
Rıza'nın hayat mücadelesi anlatılıyor ama ne Rıza karakteri tam tahlil ediliyor ne de Yılmaz Erdoğan bu rolle çok barışık oynuyor.
Yine de filmden bir kıssadan hisse aldım kendi payıma;"Bu iş balla falan olmaz,kafan rahat olacak" diyor.
Herkese Merhaba
Yorum
-
KUTADGU
Ben de izlediğim bir filmi tavsiye edeyim yahu.
Umarım daha önce paylaşmamışımdır.
Benim açımdan şaheser nitelikte bir filmdir hemen onu da belirteyim.

Bir Coen Kardeşler filmi daha. Aslında Coen kardeşler ile ilgili tanışıklığım bu film yüzündedir.
Filmin Türkçe'ye çevirisi "Orada Olmayan Adam"
Billy Bob Thorton'un oyunculuk performansına da hayran kaldım bu filmde.
Paylaşayım dedim.
İzlemeyenler mutlaka izlemeli.
Yorum
-
İyi bir film sanırsam Coen kardeşler bu filmle Cannes da ödül aldırlar. Türkiye de sinema camiassında çok konuşulmadı bu film. Coen kardeşlerin klasik üst geçiş örneklerini kurgu daki ince detaylandırmalarını çok net görebilirsiniz bu film de. Noir film dedikleri türe girer aynı zaman da. İzlerken -ula ne kadar gıcık herifler tam filmle özdeşleceğiim ama yönetmen kovdu beni. gibi içten içe cümleler kurarsınız.İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de izlediğim bir filmi tavsiye edeyim yahu.
Umarım daha önce paylaşmamışımdır.
Benim açımdan şaheser nitelikte bir filmdir hemen onu da belirteyim.

Bir Coen Kardeşler filmi daha. Aslında Coen kardeşler ile ilgili tanışıklığım bu film yüzündedir.
Filmin Türkçe'ye çevirisi "Orada Olmayan Adam"
Billy Bob Thorton'un oyunculuk performansına da hayran kaldım bu filmde.
Paylaşayım dedim.
İzlemeyenler mutlaka izlemeli.
Ama çok sabır lazım bu filmi izlemeye.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
KUTADGU
Filmler konusunda oldukça sabırlıyımdır.İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi bir film sanırsam Coen kardeşler bu filmle Cannes da ödül aldırlar. Türkiye de sinema camiassında çok konuşulmadı bu film. Coen kardeşlerin klasik üst geçiş örneklerini kurgu daki ince detaylandırmalarını çok net görebilirsiniz bu film de. Noir film dedikleri türe girer aynı zaman da. İzlerken -ula ne kadar gıcık herifler tam filmle özdeşleceğiim ama yönetmen kovdu beni. gibi içten içe cümleler kurarsınız.
Ama çok sabır lazım bu filmi izlemeye.
Ama bu film ile ilgili bir sıkıntımı hatırlamıyorum.
Ed Crane rolünde gerçekten de oralarda olmayan bir adamı o kadar iyi anlatıyordu ki bu film, defalarca izledim..
Evet Bir Cannes ödülü var bu filmin. İyi hatırlattın.
Yorum
-
Sabır derken şundan bahsettim hocam. Film karekter olarak kapalı anlatımdadır. Yani olayları yönetmenin beyninden takip edersiniz. Ve özellikle noir filmler(kara film)ler genel de bu sistemle hareket ederler. Coen kardeşlerin No Contry Old Man filmini izlediğinizde de bu kanıya varırsınız. Piskopat çantanın peşindedir ama çantayı alabilecek midir alamayacak mıdır bilemezsiniz. Bu bakımdan sonuca varmak zordur bu filmlerde. Eskilerden Maltese Falcon, Largo yenilerden Se7en hatta Batman Returns bu alt yapıdaki filmlerden. Çözüm zordur. Duvar tırmalarsınız.İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFilmler konusunda oldukça sabırlıyımdır.
Ama bu film ile ilgili bir sıkıntımı hatırlamıyorum.
Ed Crane rolünde gerçekten de oralarda olmayan bir adamı o kadar iyi anlatıyordu ki bu film, defalarca izledim..
Evet Bir Cannes ödülü var bu filmin. İyi hatırlattın.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
KUTADGU
Teşekkürler.İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabır derken şundan bahsettim hocam. Film karekter olarak kapalı anlatımdadır. Yani olayları yönetmenin beyninden takip edersiniz. Ve özellikle noir filmler(kara film)ler genel de bu sistemle hareket ederler. Coen kardeşlerin No Contry Old Man filmini izlediğinizde de bu kanıya varırsınız. Piskopat çantanın peşindedir ama çantayı alabilecek midir alamayacak mıdır bilemezsiniz. Bu bakımdan sonuca varmak zordur bu filmlerde. Eskilerden Maltese Falcon, Largo yenilerden Se7en hatta Batman Returns bu alt yapıdaki filmlerden. Çözüm zordur. Duvar tırmalarsınız.
Tiyatro altyapınızı bilmekle beraber sinematografi konusunda da yetenekli olduğunuza kanaat getirdim. Fikirlerinizi paylaşıyorum.
Bu paylaşım için de sizlere teşekkür ediyorum.
Se7en demişken. O da mükemmel bir filmdir yahu..
Yorum
-
Ben sinema-tv öğrencisiyimİlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler.
Tiyatro altyapınızı bilmekle beraber sinematografi konusunda da yetenekli olduğunuza kanaat getirdim. Fikirlerinizi paylaşıyorum.
Bu paylaşım için de sizlere teşekkür ediyorum.
Se7en demişken. O da mükemmel bir filmdir yahu..
Açıkcası sinema konusunda çok hakim olduğumu söyleyebilirim. Her filmin alt metni vardır ya beni daha çok o kısım ilgilendiriyor.
Se7en söylediğiniz gibi "mükemmel" katagorisine alabileceğimiz filmlerden. Yönetmeni David Fincher ki bu herif hakkaten biliyorda çekiyor diyebileceğimiz adamlardan. Dövüş Klübü, The Game, Zodiac gibi hakkaten sağlam filmleri var. Panic Room da biraz çıtayı düşürmüştü ama Zodiac kurtarıcısı oldu gibi. Çok enteresan bir adam. Akademi de zıttır bu adama. Her ne kadar kurgusu, film karekteri olarak benzemeseler zamanın Alfred hitchcok'u. Tüm filmlerini tavsiye ederim.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum