Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gecenin bir vaktinde uyandığımda bu filmi izleyen bir arkadaşımın Edward mı yoksa Jacob mu? neden? mesajıyla karşılaştım geçenlerde bu ne tevafuk
    Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gecenin bir vaktinde uyandığımda bu filmi izleyen bir arkadaşımın Edward mı yoksa Jacob mu? neden? mesajıyla karşılaştım geçenlerde bu ne tevafuk
      Valla Jacopun sevgisi daha gerçekmiş gibi geldi bana....

Tamam Edwardda iyi bir çocuk ama Bellanın ilk görüşte hoşlandığı birazda Edwardın sosyal statüsü ve dış görünüşüydü.. Yani eşit şartlar altında Edwadr standart bir genç olsaydı o kadar etkleleceğini düşünmüyorum Bellanın....

Ama Jacop eskiden beri tanıdığı ona gizliden gizliye aşık olduğu ve her şeyi feda edecek kadar seven bir karakter. Onun sevgisi daha gerçekmiş gibi geldi bana...

Zaten bu karşılıksız ve sınırsız aşk aslında Edwardı seven Bellayı bile ikilemde bıraktı....

Filmi izleyenler Bellayı biraz bencillikle suçlayabilirler kısmende haklılar ama tam olarak değil....

Yai biraz karışık .... Nedenmi izleyinde görün canım her şeyi devletten beklemeyin...

Bu filmi bir arkadaştan duydum 6 kez izleyenler bile varmış hemide ilk bölümünü.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ben de duydum ilk bölümünü 6 kez izleyeni ama bence ne Edward ne de Jacob arkadaşımın biri de ben vampir birini(Edward gibi) bulup evleneceğim diyordu. Ya Rabbim sen bize akıl bahşeyle... (amin)
        Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben de duydum ilk bölümünü 6 kez izleyeni ama bence ne Edward ne de Jacob arkadaşımın biri de ben vampir birini(Edward gibi) bulup evleneceğim diyordu. Ya Rabbim sen bize akıl bahşeyle... (amin)
          Kurt adam versek olmazmı acaba...

Ne Edward ne de Jacop......

Alice olabilir ya da Victorıa ....Bella olmaz onun kafası zati karışık
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

West Ham United ve Millwall arasındaki ezeli düşmanlığı konu alan bir yapı .. filmi izledikten sonra WHU hayranlığı türedi içimde
            Gerçekten harika bir film. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim

Yorum

• ilk önce district 9 (yasak bölge) filmi hakkında biraz yorum yapayım..bu filmi Türkiyede vizyona girmeden önce indirip seyretmiştim. Mükemmel bir filmdi. Konusuyla, anlatım şekliyle ve bir yerlere gönderim yapmasıyla harika bir filmdi.Türkiyede de vizyona girince tekrar gittim izledim. Başrolunde ki şahıs fazla tanınmamış olmasına rağmen bence mükemmel bir oyunculuk ortaya koydu. sırf bu pyunculuk için bile o film seyredilir diye düşünüyorum. hala vizyonda ise muhakkak gidip seyretmeniz gereken bir film( forumda cinebonusda sanırım sadece film.)

2.olarak 2012 hakkında yorum yapmak istiyorum..Hemen baştan söylim filme hangi gözle baktığınız, vereceğiniz not üzerinde oynama yapabilir. Bir kere efektlere kimsenin bir şey söyleyeceğini düşünmüyorum. Adamlar yapmış !!!..Ama gel gelelim başrolde ki kişilerin kahramanlıklarına; tamam adamlar çok saçma işler yapmış olabilir. ki bence filmin bir şekilde başlayıp devam edip bitmesinde normal karşılacak durumlar..yapan adam yılların adamı Emmerich..bunun izleyici tarafından böyle değerlendireceğini muhakkkak az çok anlamıştır,biliyodur.

Ama anlatılmak istenen asıl şey bize, en önemliside devlet büyüklerine, Amerikaya, kyoto sözleşmesine imzalayan devletlere bir mesaj vermek. Yakında dünyamızın ne gibi felaketlere maruz kalacağını göstermek. Ki bu efektler sadece insan elinden çıkan efektler..gerçek kıyamet gününde bunlardan kat be katı olacaktır zaten..( o yüzden efektleri saçma bulmayalım)

Not: filmdeki bir sahnedeki söylenen repliklerin aynısı yarından sonra filminde de söylenmişti

sonuç olarak seyredilebilitesi yüksek bir film olarak görüyorum..gidin oturun seyredin..gladiodan daha çok zevk aldığım kesin( ha bu arada gladioyoyu hiç beğenmedim)

Yorum

• Abimm filmi bugün vizyona girdi.

Oyunculuk açısından, Mustafa Üstündağ ve Levent Üzümcü'nün mükemmel bir performans gösterdiklerini az çok tahmin edebiliyorum.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Daha sonra izlerim diye hep bir köşede tuttuğum Taken ve Outlander'ı dün izledim. Zaten bu sayfalarda kritikleri yapılmıştır. O yüzden pek girmeyeceğim. Böyle filmleri vizyona girdikten uzun bir zaman sonra izlemeyi seviyorum. Arşivimin en güzel yerindeler artık.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kızlar Yüzünden Nefret Etsemde ..
                    AlacakaranLık Harika Açıkcası
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kızlar Yüzünden Nefret Etsemde ..
                      AlacakaranLık Harika Açıkcası

Kitabı daha güzel =)
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• güneşi gördümü izledim bugün iyi film yapmış mahsun helal olsun

Yorum

• Üst üste , Alacakaranlık Yeni Ay , Türkler Çıldırmış Olmalı ve Testere 6' yı izledim . Bir gram zevk alamadım bu üçlüden ...

Açık söylemek gerek hem vakit hemde nakit kaybı her üçüde

Testere sanırım yönetmen değiştirmiş ve önceki karanlık filmlere oranla daha renkli göründü gözüme. İyice dizi moduna döndürdüler olayı , film bittikten sonnra birazdan 7.bölümü izleyecekmişim gibi bir izlenime kapıldım . Ayrıca ülkemizde geç gösterime girmiş olması benim gibi 5. film gibi serinin en kötü filmini 2 sefer izlemiş bir izleyicisini bile korsana yöneltti ve sinemada izlemedim filmi . İyikide izlememişim
                          En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 12.12.2009, 23:16.
                          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Testere 6 , herkesin izlemesi gereken bi film
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkler Cildirmis olmali´yi izlemis olan varmi ?
                              Kolbasti Sahnesi bile varmis Filmde. Bakan varsa lütfen bir Yorum yapsin
                              Arkdaslarla gittik herkesde begenmis di

Guzel bir film tavsiye ederim
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Testere 6 , herkesin izlemesi gereken bi film

izledim, ve begendim. Besinci bölümden sonra, güzel olmaz demistim, ama yanildim. Testere 1 ve 2 den sonra 6 inci filmlere de hosuma gitti.
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim