Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cnbc-e, Geleceğe Dönüş'ü orijinal haliyle verip büyük sevap kazandı Çocukken acayip severdim filmi. Aslında tam anlayamazdım. 2 haftadır izliyorum da boşuna sevmemişiz ya Haftaya da üçüncü filmi verirler artık. Mcfly, this is heavy, Doc, chicken, delorean, great scott...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hep kurmak istemişimdir bu soruyu:

Yeni mi izledin
      Maalesef
      İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      American History X demişken... Yok arkadaş Amerika'da hapishaneye düşmeyeceksin. ççç
      Aynen her filmde aynı dram

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• NEFES filmini izledim bugün.

Konusu,işlenişi,oyunculukları,özel efektleri kısaca her yönden çok başka yerde duruyor bu film.... Baştan söyleyeyim Kurtlar Vadisi tadında bir film bekleyenler kesinlikle yanılırlar... Gerçek bir film...

Ben filme giderken aklımda B sınıfı amerikan tarzı hani vietnam filmleri gibi bir film bekliyordum... Hiç alakası yok... Bu film 1.sınıf bir film.. Sırf aksiyon görmek için gidecekseniz hayal kırıklığına ugrarsınız..

Film tamamen bir fotografı yansıtmış.. Hiç bir yorum yok filmde... Film sadece anlatıyor,şu iyidir bu kötüdür demiyor... Bir karar vermenizide istemiyor.. Şu mesajı vereyim bu görüşe yakınlık duyayım veya duygu sömürüsü yapayım olayı yok... Mahsun Kırmızıgül filmleri gibi hepimiz kardeşizde demiyor... Milliyetcilik probagandası yapmıyor,açılım yapalım demiyor,savaş kötüdür demiyor,savaş iyidir demiyor.Sadece 1993 yılında terörün yogun olduğu dönemdeki bir dağ karakolunda yaşananları anlatıyor..Kesinlikle yorum yapmadan.. İzleyen hiç kimsenin bu yaşananlar yalan böyle şey olmamıştır demeye cesaret edemeyeceği bir doğrulukta anlatıyor..

Filmin anlatımı ise tek kelimeyle harika... İnsanı baştan içine alıyor..O samimiyeti yakalıyorsunuz.. Kurgu resim seçimi mükemmel... Hele son bölümdeki karakol baskını şimdiye kadar oscarlı amerikan filmlerinde bile izlemediğim kadar mükemmel..

Ha recep İvedik izlemeye alışmış bünyelere fazla gelir o ayrı...

Yorum

• Christopher Nolan'dan yeni bir film geliyor. 2010 yazında vizyona girecek. Leonardo DiCaprio, Michael Caine, Marion Cotillard, Ellen Page ve Ken Watanabe(Batman Begins'teki Ra's al Ghul) kadroda. Bu da filmin sitesi ama hiçbir şey yok o ayrı :http://inceptionmovie.warnerbros.com/

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• En son Kara Büyü filmini izledim sinemada orjinal ismi Drag Me To Hell.

Sam Raimi yönetmeni filmin korku gerilim tarzında harika bir film tavsiye ederim hiç nefes aldırmadan gerim gerim geriyor izleyiciyi.

Gererken de güldürmeyi ihmal etmiyor.

İnternette torrenti var bulup izleyebilirsiniz.Ama ben sinemada seyretmenizi öneririm.

En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 22.10.2009, 17:17.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Nefes ; Tek kelimeyle, Enfes
              BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• Dün tv8 de Frida diye bir film izledim,çok çok güzel bir film di..Kendi kendime bu olaylar sanki gerçek hayattanmış gibi geldi,bugün sabah google amcadan araştırdım Meksikalı ünlü bir ressammış Frida yenge..Acıları,Man kamyon gibi kendisinin en az üç katı hacimde bir eşi,Lev Troçki ve başka hatunlar olmak üzere bir sürü fırtınalı ilişkileri derken zalım bir film miş,hele hele Meksika nın yerel şarkıları vardı ara ara onlarda süperdi..Salma Hayek insanı da fizik ve yüz olarak ta çok benziyormuş gerçek Frida Kahlo ya,çok da güzel hayat vermiş rolüne..2002 yapımıymış günaydın arkadaş yeni mi izliyon diyenler olacaktır,anca be renktaşlar,film di tiyatroydu çok sevsemde pek yok hayatımızda.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün tv8 de Frida diye bir film izledim,çok çok güzel bir film di..Kendi kendime bu olaylar sanki gerçek hayattanmış gibi geldi,bugün sabah google amcadan araştırdım Meksikalı ünlü bir ressammış Frida yenge..Acıları,Man kamyon gibi kendisinin en az üç katı hacimde bir eşi,Lev Troçki ve başka hatunlar olmak üzere bir sürü fırtınalı ilişkileri derken zalım bir film miş,hele hele Meksika nın yerel şarkıları vardı ara ara onlarda süperdi..Salma Hayek insanı da fizik ve yüz olarak ta çok benziyormuş gerçek Frida Kahlo ya,çok da güzel hayat vermiş rolüne..2002 yapımıymış günaydın arkadaş yeni mi izliyon diyenler olacaktır,anca be renktaşlar,film di tiyatroydu çok sevsemde pek yok hayatımızda.
                  2 Oscar ödüllü filmde Salma Hayek müthiş bir oyunculuk örneği gösteriyor.

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Tetikçiyi izlemiştim geçenlerde Star Tv'de çok muhteşem bir filmdi , gerçekten izlemeyenler için tavsiye edebilirim film alıp götürüyor akıcı bir yönü var
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 Oscar ödüllü filmde Salma Hayek müthiş bir oyunculuk örneği gösteriyor.

Serdar,gerçekten harikaydı..Böyle güzel filmleri izledikten sonra kaçırmayım yetişebildiğim vizyondaki tüm filmleri izleyim diyorum ama arada çaput filmler denk gekliyor soğuyorum sinemadan
                      Salma insanının olduğu filmi kaçırmamak lazımmış onu anladım,Banderas da az bir şey göründü filme girecek birazdan dedim ama hepsi o kadarmış.
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 24.10.2009, 14:31.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
                        Çok güzel bir film. Tesadüfen kendilerini bir uzay gemisinde bulan 3 kişinin maceralarını anlatıyor. Kitabını kim yazmış bilmem ama şundan eminim, bu kitabı yazan adam gelmiş geçmiş en yaratıcı insanlardan birisidir.

Örneğin fareler dünyaya insanlar üzerinde deney yapmak için gönderilmiş

Harika bir senaryonun yanında güzel oyunculuklar da dikkat çekiyor. Arthur karakterinin hoş mimikleri ve İngiliz aksanı filmi epeyi renklendirmiş.

Zooey Deschanel'den bahsetmeye gerek yok, o ne yapsa izlenir Tanrı kudretini göstermek için yaratmış onu

Ve bana R2D2'yu hatırlatan Marvin adındaki robot... Küçük Emrah modunda inanılmaz sevimli bir şey.

Sonuç olarak, izleyin pişman olmazsınız
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Selim sana BenX'i tavsiye ederim ben. Mutlaka bul ve izle.
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• Jennifer's Body-Kana Susadım, son derece kötü ve terbiyesiz bir film. Megan Fox dünyanın en güzel kadını bu arada.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

American History X

Mükemmel bir film..Norton'dan süper performans,resmen iki ayrı zıtozıt karakteri canlandırmış bir filmde..Ayrıca öğrendiğime göre sonu çok acımasız olur diye değiştirilmiş..Daha acımasız nasıl olur diye soruyorum kendimede galiba ailesi katledilirdi

Kesinlikle izleyin diyorum..Herşeyden bir ders var bu filmde..
                              Tam üstüne bastın.

Tebrikler. Edward oyunculuk neymiş gösteriyor herkese.

Yorum

• Clint Eastwood'a sardım bu aralar Ama bunları izlemem lazımdı. İyi, Kötü, Çirkin'i izlemeden önce keşke üstteki iki filmi izleseydim. O film de final niteliğinde olurdu. Ama ben tersten gittim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim