Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alaca karanlık müthiş bir film alt yazılı ama çok güzeldi kitabıda var oda çok güzel
    .....................................

Yorum

• Yedi Yaşam - Seven Pounds
      Yapım :2008, ABD
      Tür: Dram
      Yönetmen :Gabriele Muccino
      Senaryo :Grant Nieporte
      Oyuncular :Barry Pepper, Woody Harrelson, Will Smith, Rosario Dawson, Elpidia Carrillo, Bill Smitrovich, Madison Pettis, Sarah Jane Morris, Robinne Lee, Judyann Elder, Steve Tom, Connor Cruise, Gina Hecht, Joe Nunez, Mashae Alderman, Ryan Ochoa, Bojana Novakovic
      Yapımcı :Will Smith, James Lassiter, Todd Black, Steve Tisch, Jason Blumenthal
      Görüntü Yönetmeni :Philippe Le Sourd
      Müzik :Angelo Milli
      Süre :2 saat, 03 dk.
      Gösterim Tarihi :13 Mart 2009

Ben Thomas(Will Smith), geçmişindeki bazı hatalardan dolayı suçluluk duyan, intiharı düşünecek kadar depresif bir insandır. Kafasında devamlı intihar düşüncesinin dolaştığı Ben, hayatına giren tamamen yabancı 7 kişi vesilesiyle kefaretini ödeme şansını yakalayacak; bu sırada kalp hastalığı olan Emily(Rosario Dawson) aşkı da bulacaktır
      --------------------------------------------
      Bilmiyorum bu film daha önce yorumlandımı ama bugün izleme fırsatı buldum.Will Smith yine iyi bir oyunculuk çıkarmış.Dram filmlerini de aksiyon filmleri kadar iyi oynuyor."Umudunu Kaybetme" den sonra gerçekten çok güzel bir yapım olmuş,çok beğendim.İlgilenenlerin izlemesini şiddetle tavsiye ederim.

Yorum

• İki gün önce merakla beklediğim Terminatör Salvation filmini izleme fırsatı buldum.Gerçekten de aksiyon dolu bir film.Kullanılan efektler ve sesler gerçekten de müthiş.Hele büyük makinelerin çıkarttığı sesler gerçekten de çok etkileyici.Filmin en sürpriz yeri ise John Connor'un Kyle Reese'i ararken karşısına terminatörün çıkmasıydı.Çünkü terminatör'ün yüzü Arnold'un yüzü idi.Vucudu ise Avustralyalı bir vücut geliştirmeciye aitmiş.Gerçekten de çok sert bir yüz vardı o sahnede.Filmin kilit noktası Marcus Wrigt.Filmin sonunda da kalbini John Connor'a verip güzel bir mesaj veriyor.Film eskilerinde daha mı iyi veya kötü bunun hakkında bişey diyemeyeceğim.Ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Zaten işin içinde Christian Bale varsa filmden kötü bişey beklemeyin.Bu arada Johny Depp'le olan filmleri Public Enemies filmi de Temmuz'da gösterimde olacak.

Benim filme verdiğim puan 8.5

Bu arada Terminator 5'in 2011'in sonlarında vizyona girmesi hedefleniyormuş.

Beklemedeyiz

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dvdsini aldığım ama ne Türkçe dublajı olan ne de altyazısı olan Dog Day Afternoon - Köpeklerin Günü'nü sonunda izleyebildim. Filmi beklediğim kadar güzel bulmadım açıkçası. Gerçek bir olaydan alındığı için bir şey de diyemiyorum. Al Pacino, olağanüstü bu filmde. Hele final bölümündeki yüz ifadesi kusursuz. Bir insanoğlu o kadar iyi anlatabilir o anki ruh halini. Filmde pek aksiyon yok, banka soygunu olmasına rağmen. Şahsi fikrim,Al Pacino olmasa bu film unutulmazlar arasına giremez.

Dün gece saat 2'de tam televizyonu kapatıp yatarken, Carlito's Way - Carlito'nun Yolu başladı, Show Tv'de. Dayanamadım izledim. Al Pacino sakallı haliyle apayrı bir karizma olmuş. Kendi sesiyle izlesem iki kat daha iyi gelirdi orası kesin. Sean Penn de oynuyor ama tanıyana kadar canım çıktı, saçlar kıvırcık acayip Filmi çok beğendim. Saat 4'ü geçiyordu bittiğinde ama bir an gözümü kırpmadım izlerken.

Köpeklerin Günü benimde çok beğendiğim bir filmdir..Baya oldu izleyeli..Banka soygununu anlatıyor film ve daha filmin başında bankaya giriyorlar sonunda çıkıyorlar Uzun bir film insan bazen sıkılıyor ama çok güzel repliklerin olduğu bir film..Sonu ise senin dediğin gibi müthiş..
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• The Happening diye bir film izledim.Sakın izlemeyin.1,5 saatinize yazık olur.
            Özkan SÜMER

Yorum

• devrim arabaları...
              çok güzel bir türk filmi
              istenirse çok zor şartlarda bile mucizeler yaratılabileceğini anlatıyor.
              (tıpkı zamanında trabzonspor'umuzun yaptığı gibi)
              teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                devrim arabaları...
                çok güzel bir türk filmi
                Evet bugun Izledim

Bosuna Demiyorlar Inanmak BAsarmanin YArisidir
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  The Happening diye bir film izledim.Sakın izlemeyin.1,5 saatinize yazık olur.
                  Adem Abi, sırf Zooey Deschanel için 1,5 saat izlenir o film.

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    devrim arabaları...
                    çok güzel bir türk filmi
                    Son Sahneleri Çok Yapmacık Oldu..

Daha Güzel Olabilirdi.. Ayriyeten Konusu Çok Eksik Kalmış..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• gecmisimizle biraz ilgilenirsek ne filmler cikacagini göstermis "devrim arabalari" filmi...

yanliz sanki biraz ferrarinin hayatinin anlatildigi filmede benzemis... izlemek istiyorum bakalim nezaman firsatim olur

Yorum

• Largo Wınch

Bu elemanın filmini izledim dün akşam.

Hikaye olarak gerçekten başarılı bir film. Kimin kimin arkasından iş çevirdiği belli değil. Sonunu güzel bağlamışlar.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          The Happening diye bir film izledim.Sakın izlemeyin.1,5 saatinize yazık olur.
                          M.Night Shyamalan'ın yönettiği hiç bir filmi izlemeyin bence...
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Devrim Arabaları'nı merak ediyorum. Ayrıntılı yorum yapabilecek birisi var mı?

Not: Bu tip filmlere genelde milliyetçi bir bünyeyle yaklaşmıyorum, o yüzden filmin sinemasal değerini ve kalitesini merak ediyorum.

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            M.Night Shyamalan'ın yönettiği hiç bir filmi izlemeyin bence...
                            Liste yapacak olursak Uwe Boll'u da ekleyebiliriz
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Davetsiz diye bir filmin fragmanı dönüyor bu aralar izleyen varmı?

Yorum

• Son 2 günde X Men serisin ilk 3 filmini izledim. İlk 2'sini beğendim. Ama 3.sünü pembe dizi tadında geldi bana. Bizim bildiğimiz mutantlar duygusal olmaya arabesk hareketler yapmaya başladılar. Mutant la bunlar, gidip günü kurtarmaları lazım. Ayrıca Magneto ne kadar salak böyle.. Xavier ölürken üzülüyor, 10 saniye sonra gene çıkarına göre hareket ediyor, güçleri alındıktan sonra Jean'in yaptıklarını görünce "ne yaptım ben böyle" diyor pişman pişman. Kötü karakter salak karakter mi çözemedim. Tutarsız olmuş bence.. Neyse, bunlar dışında iyi filmlerdi X Men serileri. Bol spoiler oldu ama napayım tutamadım dilimi.
                                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim