Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• good luck chuck
    güzel bi romantik komedi, jessica alba çok hoş ama aile içinde izlenecek bi film değil
    ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Grindhouse

Kötü olan ikinci filmle başlayayım;

Death Proof
      İnanılmaz yavaş gelişen gereksiz bir konu var başta. Gereksiz konu gereksiz diyaloglarla süslenmiş. Yine de ilginç bir şekilde sıkmıyor film. Sanırım günlük hayatımızın da bu tip gereksiz diyaloglardan oluştuğu için fazla sıkmıyor. Filmin ortalarında tarih kitaplarına girecek nitelikte bir çarpışma sahnesi asıl filmi başlatıyor bana göre.

Çarpışma sahnesinden sonra 14 ay ilerisine gidiyor hikaye. İkinci hikayemiz de oldukça yavaş gelişiyor. Hatta ikinci hikayeyi daha sıkıcı buldum ben. Ama sonundaki harika kovalama sahneleri sıkıcılığı unutturdu bana. Sonuç olarak güzel bir filmdi ama Tarantino denince daha güzel ve daha özgün şeyler bekliyor insan. Bir Tarantino filmi için fazlasıyla yetersizdi...

Gelelim hayran kaldığım ilk filme:

Planet Terror
      Ömrümde izlediğim en eğlenceli film belki de. Absürt şiddet nasıl olur cümle aleme göstermiş Rodriguez. Muazzam efektleri var filmin. Konu ve senaryo inanılmaz mantık hatalarıyla süslü ama önemli olan senaryo değil zaten. Kusursuz bir film vaad edilmiyor da.

Scary Movie'nin biraz kasıldığında Windows Movie Maker'da bile yapılabilen efektleri geliyor aklıma... Türünün en güzel filmidir Planet Terror.

Aslında pek espri barındırmıyor içinde ama o derece mükemmel ve abartılmış efektler izleyince insanın ister istemez sinirleri bozuluyor ve kahkaha atmaya başlıyor

Sonuç olarak Planet Terror mutlaka izlenmesi gereken bir filmdir bence. Death Proof'u izlemeseniz de olur ama bence film(ler)i orjinal haliyle izleyin; İkisini arka arkaya Önce Planet Terror, sonra Death Proof.
      En son Mayls tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 02:31.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Soner abi,
        Gran Torino'nun sonu hakikaten çok etkileyici. Unutulamayacak bir veda etti o huysuz ihtiyar
        Daha iyi bir son düşünemiyorum o filme.

Not: İlk izleyişimde ihtiyarın Korelileri bir güzel tarayacağını düşünmüştüm
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• The Prestige

Valla cok begendim filmi. Ara sira saate bakmak zorunda kalsamda, genel anlamda muhtesem bir film. Hele hele bir filmin sonu bu kadar güzel olamaz. Hic bir filmde bu kadar güzel bu kadar sasirtici son görmedim. Azicik ucundan tahmin ettim sandiysam bile sonunu görünce baya sasirdim. Harika ötesi. Böyle bir son, yani genel anlamda, keske 12 Monkeysdede olsaydi...

Su Christopherin Nolan yaptigi her film bu kadar güzel olur mu anliyamiyorum.

Yani Mementodan, Batman Begins ve Dark Knighta ve simdide bu film. Yaptigi filimlerin yarisini görmüs bulunmaktayim ve ortalama olarak 10 üzerinden 9 cikar bu filmlerden.

Birazcik ucundan bazi seyleri sacma buldugum icin ve ara sira saate bakmak zorunda kaldigim icin 1 puan nottan kiriyorum.

9/10

Selim sen Tarantinoya tapmaya mi basladin?

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasıl bir film ki bu? Eski filmlerin afişlerini klipleyip önümüze i sunmuşlar

Link ölmüş de
            Düzelttim.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İçimden günde en az bir Tarantino filmi izlemek geliyor
              Gelip geçicidir diye düşünüyorum. Guy Ritchie, Jet Li, Martin Lawrence, David Fincher ve Christopher Nolan takıntılarım da vardı çünkü
              Bugüne kadar kalıcı olmayı başarmış tek hayranlığım Jason Statham'e
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Hancock...berbat bir film...Film ilerledikçe "acaba ne olacak konusu ne" diyorsun...Saçma sapan birşey çıkıyor ortaya....
                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Not: İlk izleyişimde ihtiyarın Korelileri bir güzel tarayacağını düşünmüştüm
                  Evet ya..

Hatta o hödük veledi odaya kilitleyip adamlarla hesaplaşmaya giderken bir an için Unforgiven' ın o müthiş finali mi tekrarlanacak diye düşünmedim değil

Ungorgiven' da bardaki tipler nasıl teyakkuza geçmişlerse çete elemanlarının evinin pencerelerinde aynı görüntü vardı sanki..

Ama final son derece mantıklı ve abartısız kotarılmış hakikaten..

Bence de o yaşta yapılabilecek en mantıklı plandı Clint Baba' nınkisi
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• A MOMENT TO REMEMBER - HATIRLANACAK BİR ANI

yazıya tıklayarak bilgi alabilirsiz..film cok etkileyici izlemenizi tavsiye ederim
                    kore yapımı bi film..
                    En son Burçak tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 15:40.

Yorum

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hancock...berbat bir film...Film ilerledikçe "acaba ne olacak konusu ne" diyorsun...Saçma sapan birşey çıkıyor ortaya....
                      Flmin başlarında Amerikan kahramanlıklarına ironik göndermeler yapılarak eleştirildiğini, Amerikan halkının kaypaklığını göz önüne sokmak istediğini düşündüğüm için keyif almaya başlamıştım ki film bir anda dönüverip bizim Hancock anında imana geliverdi)

Bu arada marketteki soyguncuyu elindeki gofret ile telef etmesi harikaydı

GW

Yorum

• Das boot : izlediğim en iyi ikinci dünya savaşı ve denizaltı filmi u571 den fersah fersah önde

Yorum

• O Das Boot' u izlerken tepede gezinen destroyerlerden her derinlik bombası atıldığında ben de TV başında strese giriyordum

Filmdeki özellikle ses ve efektler muhteşemdi hakikaten

GW

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            The Prestige

Valla cok begendim filmi. Ara sira saate bakmak zorunda kalsamda, genel anlamda muhtesem bir film. Hele hele bir filmin sonu bu kadar güzel olamaz. Hic bir filmde bu kadar güzel bu kadar sasirtici son görmedim. Azicik ucundan tahmin ettim sandiysam bile sonunu görünce baya sasirdim. Harika ötesi. Böyle bir son, yani genel anlamda, keske 12 Monkeysdede olsaydi...

Su Christopherin Nolan yaptigi her film bu kadar güzel olur mu anliyamiyorum.

Yani Mementodan, Batman Begins ve Dark Knighta ve simdide bu film. Yaptigi filimlerin yarisini görmüs bulunmaktayim ve ortalama olarak 10 üzerinden 9 cikar bu filmlerden.

Birazcik ucundan bazi seyleri sacma buldugum icin ve ara sira saate bakmak zorunda kaldigim icin 1 puan nottan kiriyorum.

9/10

Bugüne kadar izlediğim en iyi 2 filmden birisidir. Diğeri de FIGHT CLUB. Ama Prestij in ayrı bir yeri var benim için. Özellikle filmin içinde Tesla'yı anlatıyor olması ilgimi kat kat daha çekmişti ben 10 veririm.

Yorum

• Prestij filmini bende cok begenmistim... her sahanesi bir ayri guzel ama sonu da ismine/konusuna yakisir sekilde yapmislar ve cok ilginc bir son ile bitirmisler film'i..
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dün izledim filmi. İnsanlık adına çok önemli mesajlar içeren bir film.
                                biraz abartıya kaçılmış keşke daha sade bir yapım olsaymış ama yinede 10/7 yi hak eden bir film

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim