Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• My Sassy Girl kore yapımı mıydı?

Oyuncular ingilizdi hep
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      My Sassy Girl kore yapımı mıydı?

Oyuncular ingilizdi hep
      Eyvah eyvah...Sen Hollywood tekrar çekimini izlemişsin...Çok fena tufaya geldin Ömer

Benim dediğim filmin orjinal adı "Yeopgijeogin Geunyeo"
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Death Race

Geçen gün izlemiş olduğum film.

Açıkçası konu olarak fena film olmasada beni çok fazla etkiledi dersem yalan olur.

İzlenebilir.

Ama mutlaka izleyin demem
        Mutlaka izleyin derim.

Jason Statham kelim ama karizmanın kralıyım demiş.

Ayrıca Al Pacino tipli emice çok iyi oynamış.

Yalnız hapishane müdürünü oynayan kadın biraz light kalmış.Aliye Rona gibi birisi olması lazımdı.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Harbi mi abi?

Yahu ben de bu insanlar bu filmi nasıl sevmiş diye merak edip duruyordum

Sıkıla sıkıla bir hal olmuştum yahu. Sırf millet o kadar övdü, belki sonu güzeldir diye izledim. Sonunda da birşey çıkmadı

Kore yapımı olanla konu tamamen aynı mı?
          - Eomer -

Yorum

• Ben aynı durumu Funny Games ve Shining'te de yaşamıştım yahu. Bir yamukluk var ama dur bakalım
            - Eomer -

Yorum

• Konu aynı,ama kültürler farklı,tekrarının güzel olmayacağı garantiydi zaten...Kore 2001 yapımı film muazzam komik ve çok duygusal,çok etkileyici bir filmdi.Elisha Cuthbert'in oynadığı 2008 yapımı filmi izlemedim,izlemem de.Ne gerek vardı,onu da anlayabilmiş değilim,çok eski bir filmin tekrarını çekseler neyse de,yeni ve çok güzel bir film zaten orjinali.

Yorum

Ben aynı durumu Funny Games ve Shining'te de yaşamıştım yahu. Bir yamukluk var ama dur bakalım
                Funny Games' de kafa karıştıracak ne vardı ki Ömer
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Kore versiyonunu izlesem sıkılır mıyım peki?

Shining'in orjinalini izlemeye çalışınca çok sıkılmıştım vallahi

@GW

Onun da 2 versiyonu varmış abi. Ben yine yenisini izlemişim ve yine kötü bir filmdi. Güzel olan eskisiymiş
                  - Eomer -

Yorum

Kore versiyonunu izlesem sıkılır mıyım peki?

Shining'in orjinalini izlemeye çalışınca çok sıkılmıştım vallahi
                    Shining'in orjinalini izlerken konuyu bildiğin için mi yoksa film eski olduğu için mi sıkıldın bilmiyorum,ama her iki durumda da "My Sassy Girl"in orjinalini izlerken sıkılman mümkün değil.Konuyu da bilsen,aynı filmi önceden de izlesen sıkılma gibi bir olasılığın yok.

"Funny Games"i ben de izledim ama iki versiyonu olduğunu bilmiyordum.Naomi Watts'ın oynadığını izlemiştim.2007 yapımı olduğuna göre,bu sefer de ben tufaya gelmişim
                    En son TheCrow tarafından düzenlendi; 09.04.2009, 12:08.

Yorum

• Konuyu bildiğim için sıkılmıştım Shining'te.

Ben de Naomi Watts'lı olan versiyonu izledim 2007 yapımı. Bir de 1997 yapımı Funny Games varmış. Esas güzel olan oymuş. İzlemek nasip olmadı henüz.

Hep birlikte tufaya geldik sanırım bu filmde
                      - Eomer -

Yorum

• Kesinlikle Haneke' ye ait ilk versiyon diğerine on basar Ömer

Ben her ikisini de izledim.. Özellikle ilk versiyonu son derece tribal bir film..

İzlerken bir yandan meraklanıp diğer yandan da feci şekilde rahatsız oluyorsun..

Demek ki temiz yüzlü ve tertemiz beyazlar içerisinde giyinik olmak iyi insan olmayı gerektirmiyormuş

GW

Yorum

• İkinci çekilen filmde zaman neler olduğuna anlam vermeye çalışmakla geçti vallahi

Hiç bir şey anlamadan film bitti.

Yalnız iki filmin yönetmeni de aynı benim bildiğim. Eleman kendi filmini tekrar çekmiş ama başarılı olamamış
                          - Eomer -

Yorum

• Tabii ki aynı..

Ama biraz daha postmodern bir tarzı var ikincisinin..

Oysa ilki biraz Tarantino havası da veriyor bünyeye

GW

Yorum

• Bu arada Donnie Darko konusu asla yazılamayacak filmlerdendir..

Kaba tabirle "Sen bu filmden ne anladıysan o" hesaabı

GW

Yorum

• Azılı bir XMEN fanatiği olarak daha Amerika' da bile vizyona girmemiş olan XMEN Origins adlı filmin kopyasını elime geçirdim ve dayanamayıp izledim

Bu film internetten nasıl sızmış anlayamadım ama filmin kopyası hiç de fena değildi. Fakat bazı sahnelerin üçboyutlu animasyon gibi gözükmesi ve gene bazı karelerde Wolverine' in havada uçarken arkasındaki askılık iplerinin açıkça görünüyor olması beni şaşırttı

Büyük ihtimal henüz tamamlanmamış bir kaydı falan bu ya da yönetmen biraz dalga geçmiş diyebilirim)

Filme gelince. Olay bu sefer Wolverine' in çocukluğu döneminden başlayıp büyümesini, yeteneklerini fark edişini, ilk aşkı Silver Fox ile tanışmasını, baş düşmanı Sabretooth ile olan hamasetini irdeleyerek akıp gidiyor..

En güzel taraf ise bu filmde Deadpool ve özlenen kahraman Gambit' in de bulunuyor olması. Ajan Zero, Fred gibi mutantlar da filme renk katan diğer unsurlar..

Ben çok beğendim. Zaten XMEN söz konusu olduktan sonra beğenmeme lüksüm de yok açıkçası

Soldan sağa: Deadpool, Gambit, Wolverine, Sabretooth, Silver Fox
                                En son Great White tarafından düzenlendi; 09.04.2009, 12:46. Sebep: foto ekleme

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim