Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne yalan söyleyeyim, ben tanıyamadım, kim bu diyordum kendi kendime
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ayrıca filmin konusu bize ters ama Milk bence geceye damgasını vurdu. Slumdog ödülleri aldı ama millet ayağa kalkıp alkış fırtınası kopardı her milk kelimesini duyduğunda
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Kim bu Milk yahu? Adını ilk kez duydum, herifin üstüne film yapmışlar..
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• Soyadı Milk olan eşcinsel bir politikacı. Suikaste uğruyor sanırım, tam da bilmiyorum. Özellikle Sean Penn'in konuşmasındaki iğneleri çok iyiydi. "Sizi eşcinsel severler" gibi birşeyler söylüyordu..
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende siyah ekran öylece kalıyor yahu

Merak ettiğim şey, bu klişeye gönderme mi yapıyorlar yoksa ciddi ciddi korsan izlemenin gayrı meşruluğunu mu dile getiriyorlar?

South Park' ın çok takdir ettiğim anarşist yönünü bildiğim için benim bu haftasonu uyguladığım tarzımı eleştirdiklerini pek sanmıyorum açıkçası
            O olmazsa burda da var:

o da olmazsa burasi karanti:

Ayrica ayni bölümde " I want to get down on my knees and start pleasing Jesus. I want to feel his salvation all over my face. " diye bir sarkisi var Cartman'in ki, neyse fazla derine inmeyelim, carpiliriz alimallah.

Seyredemeyenler icin aciklayaym bari:

Cia'den bir adam, Kyle , Stan ve Kenny'yi korsan müzik indirdikleri icin sorguya ceker.
            Cocuklar da bunun o kadar büyük bir mesele olmadigini zannediyorduk derler.
            Bunun üzerine adam " Demek o kadar büyük bir mesele degil ha"
            Gelin size ne gösterecegim diyerek bunlari disari cikartir.
            Cocuklari kösk gibi bir evin önüne getirir ve:
            "Burasi Metallica davulcusu Lars Ulrich'in evi. Bakin Lars iste orda, havuzun basinda oturuyor (Lars düsünceli ve üzgün bir sekilde sezlongun üstünde oturuyordur)
            Kyle: Sorunu ne ki? diye sorar.
            Adam: Lars altin kaplama köpek baligi seklinde tank bar satin alacakti fakat internetten korsan müzik indirenler yüzünden hemen alamiyor, birkac ay beklemesi gerekiyor" der.
            Sonra Britney Spears'in yanina giderler ve Britney'in özel jeti de Gulfstream IV 'ü satip Gulfstream III almak zorunda kaldi. Gulfstream III'de surround sound dvd sisteminin uzaktan kumandasi bile yok! (Bu arada Britney oldukca üzgün bir sekilde jetine biner)
            Bundan sonra da cocuklar cok üzgün olduklarini ve asla bir daha korsan müzik indirmeyeceklerini söylüyorlar.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Bu arada oscar odullerı sahıplerını bulmus her sene oldugu gıbı ılgınc kısılere ve fılmlere dagıtıldı
              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Şarkılarla Geçtim Aranızdan- Kazım Koyuncu belgeselini izledim. Tavsiye ederim herkese.
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kyle: Sorunu ne ki? diye sorar.
                  Adam: Lars altin kaplama köpek baligi seklinde tank bar satin alacakti fakat internetten korsan müzik indirenler yüzünden hemen alamiyor, birkac ay beklemesi gerekiyor" der.
                  Sonra Britney Spears'in yanina giderler ve Britney'in özel jeti de Gulfstream IV 'ü satip Gulfstream III almak zorunda kaldi. Gulfstream III'de surround sound dvd sisteminin uzaktan kumandasi bile yok! (Bu arada Britney oldukca üzgün bir sekilde jetine biner)
                  Bundan sonra da cocuklar cok üzgün olduklarini ve asla bir daha korsan müzik indirmeyeceklerini söylüyorlar.
                  Hakikaten çok iyiymiş yaaa

Eyvallah Seyyahım)

Ne de olsa South Park bu sonuçta
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• yalnz milyonerde şöyle bir olay var. Soruların gelme sırası çocuğun olayları yaşama sırasıyla soğru orantılı, yaş büyüdükçe ödülde büyüyor, o biraz ilginç olmuş. Ama okadarda tölerans geçiyoruz tabi yazara
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yalnz milyonerde şöyle bir olay var. Soruların gelme sırası çocuğun olayları yaşama sırasıyla soğru orantılı, yaş büyüdükçe ödülde büyüyor, o biraz ilginç olmuş. Ama okadarda tölerans geçiyoruz tabi yazara
                      Bunu simdi farkettim.
                      Ayrica Great White gibi ben de sunucunun yarismaciya karsi tavrinin nedenini anlayamadim.
                      Yine de baya uzun olmasinin yaninda iyi bir film.
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu simdi farkettim.
                        Ayrica Great White gibi ben de sunucunun yarismaciya karsi tavrinin nedenini anlayamadim.
                        Yine de baya uzun olmasinin yaninda iyi bir film.
                        edited......
                        En son TheCrow tarafından düzenlendi; 24.02.2009, 19:39. Sebep: yanlış film
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Diğer Guy Ritchie filmlerinde olan o senaryo kurgusu aynı hazda devam ediyor fakat,Ne Snatch'teki nede Lock,Stock'taki o heyecan bunda yok...Olaylar sakin sakin gelişiyor...

Gene aynı o durum komedileri ise devam ediyor...Jason Statham'la ve Vinnie Jonnes'la çok daha zevkli olurdu ama yeni yüzlerde fena değil bu tür senaryolara...:

Ayrıca Uri'nin ofisine bayıldım yahu

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Diğer Guy Ritchie filmlerinde olan o senaryo kurgusu aynı hazda devam ediyor fakat,Ne Snatch'teki nede Lock,Stock'taki o heyecan bunda yok...Olaylar sakin sakin gelişiyor...

Gene aynı o durum komedileri ise devam ediyor...Jason Statham'la ve Vinnie Jonnes'la çok daha zevkli olurdu ama yeni yüzlerde fena değil bu tür senaryolara...:

Ayrıca Uri'nin ofisine bayıldım yahu
                            Bu filmi pek sevmedim aslında atraksiyon sahneleri güzel ama başlarında kafa karman çorman oluyor toparlayana kadar baya beyin fırtınası yaşadım.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu filmi pek sevmedim aslında atraksiyon sahneleri güzel ama başlarında kafa karman çorman oluyor toparlayana kadar baya beyin fırtınası yaşadım.
                              Kanka o senden olmasınŞaka bir yana..

Harbiden öyle baştaki olayları,bazı bilgileri öğrenmeden bağlayamıyorsun..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Sin City

Siyah-Beyaz çekim...Kadro süper...Cliwe Owen'ından Benicio Del Toro'ya,Mel Gibson'dan Mickey Rourke'a...Daha ismini yazmaya üşendiğim kimler var..

Değişik bir tecrübeydi...İzleyin..
                                En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 24.02.2009, 23:10.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim