Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az önce "Banliyö-13" ü izledim,aksiyon severler için ideal.Hangi filmi izlesem diye düşünürken şöyle bir ortasından filmi başlattım,sahne o kadar hareketliydi ki,bırakıp da filmi baştan izlemeye başlayamadım bir 10 dakika kadar.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Green Street Hooligans filmi hakkında bilgisi olan varmı.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Az önce "Banliyö-13" ü izledim,aksiyon severler için ideal.Hangi filmi izlesem diye düşünürken şöyle bir ortasından filmi başlattım,sahne o kadar hareketliydi ki,bırakıp da filmi baştan izlemeye başlayamadım bir 10 dakika kadar.
        Atlama zıplama sahneleri Jackie Chan'i aratmamıştır abi..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• VALİ

İzlenmeli,izlettirilmeli. Çoluk çocuk herkes bu filmin temelini bilmeli.

Bazı şeyleri bilip,hiçbirşey yapamamak ne acıdır.Ne fena şeydir.

Filmin bir sahnesinde abdli işadamı "Siz Türkler'in en sevdiğim özelliği,olanları çabuk unutmasıdır. Bugün olanı üç gün sonra hatırlamazsınız." diyor. Acı ,ama gerçek. Unuttuğumuz, için gerçekten bu ülke için çalışan insanlar fazla yaşamıyor...
          TSira- Şükran
          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Atlama zıplama sahneleri Jackie Chan'i aratmamıştır abi..
            Daha çok "Yamakashi" midir nedir,öyle bir film vardı,ona benzettim ben...

Yorum

• Green Street Hooligans filmini kesinlikle tavsiye ediyorum.
              Yalnız bu filmi fener maçından sonra izleyin.
              Özkan SÜMER

Yorum

Daha çok "Yamakashi" midir nedir,öyle bir film vardı,ona benzettim ben...
                Doğru abi Yamakashi'ye biraz daha benziyor...

Ama şimdi hatırladım izleyesim geldi bu final haftasında

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Fransız filmlerinden oldum olası konu yapısı irtibariyle hiç bir şey anlamamışımdır çünkü çok karmaşık heleki kumar filmleriylee..Bir o kadar daha karmaşık olan belki izlemissinizdir parfüm adlı film yani konusu çok değişik bir yandan cani bir yandan amacı peşinde koşan çok karmaşık bir durum ama film` e yorum yapabilecek kadar kestiremedimd eğişik izlemeyenler islesin
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fransız filmlerinden oldum olası konu yapısı irtibariyle hiç bir şey anlamamışımdır çünkü çok karmaşık heleki kumar filmleriylee..Bir o kadar daha karmaşık olan belki izlemissinizdir parfüm adlı film yani konusu çok değişik bir yandan cani bir yandan amacı peşinde koşan çok karmaşık bir durum ama film` e yorum yapabilecek kadar kestiremedimd eğişik izlemeyenler islesin
                    Aslında Ortaçağ Fransız filmlerini çok severim,(Vidocq,Kurtların Kardeşliği,Notre Dame dé Paris,gibi) ama Perfume fuzuli bir filmdi,aslında o kadar uzun olmasa bir nebze çekilebilirdi.Filmin en ilginç yanı belki de sinema tarihinin en büyük "grup" sahnesine sahip olmasıydı,o nasıl sahneydi yahu öyle...

Yorum

Aslında Ortaçağ Fransız filmlerini çok severim,(Vidocq,Kurtların Kardeşliği,Notre Dame dé Paris,gibi) ama Perfume fuzuli bir filmdi,aslında o kadar uzun olmasa bir nebze çekilebilirdi.Filmin en ilginç yanı belki de sinema tarihinin en büyük "grup" sahnesine sahip olmasıydı,o nasıl sahneydi yahu öyle...

O sahneninm türkiyede olduğunu düşünsene yer yerinden oynar Valla sırf o sahne için sinemalarda tüm sapıklar yakalnır aslında o film sayesinde çok suçlu yakalanır
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fransız filmlerinden oldum olası konu yapısı irtibariyle hiç bir şey anlamamışımdır çünkü çok karmaşık heleki kumar filmleriylee..Bir o kadar daha karmaşık olan belki izlemissinizdir parfüm adlı film yani konusu çok değişik bir yandan cani bir yandan amacı peşinde koşan çok karmaşık bir durum ama film` e yorum yapabilecek kadar kestiremedimd eğişik izlemeyenler islesin
                        Parfüm benim hoşuma gitti güzel bir film.

Onun haricinde az önce "disaster movie" diye bir şey izledim. "Korkunç bir film" serisinin bir çakması olmuş. Tavsiye etmiyorum

Sırada narnia ve the love guru diye iki film var. Onlar hakkındada 1-2 güne bilgi veririm sizlere...

Not: Unutmadan belirteyim 21 ocak 2009 tarihinde "LOST" ekranlara dönüş yapıyor
                        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                        **Latocan**

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Green Street Hooligans filmini kesinlikle tavsiye ediyorum.
                          Yalnız bu filmi fener maçından sonra izleyin.
                          kesinlikle katılıyorum

Yorum

• bay evet = engtere de hasılat rekorları kırmış didiler beklentim yukseldi ancak beklediğim gibi değildi pek hoşuma gitmedi sıradan basıt bir film.

Australia = izlemek zorunda kaldığım için izledim fena değil ama burda aşk filminden hoşlanan yok sanırım

yalanlar üstüne = güzel sahneler güzel oyunculuk var ancak sanki bir dizinin bölümü gibi yanı haftaya devamı var. filmin bitişi cok saçmaydı yanı okadar olaydan sonra saçma bir bitiş 2. si cikacak galıba gidip izlemeye deymez bence

ısızadam = güzel bir aşk filmi izlemek isteyen kacırmasın

doğmamış = korku filmi yapmaya calışmışlar cok saçma olmuş

taşıyıcı3 = interneten indirip izledim cok saçma cok amatör cok berbat bir film zaman kaybı

dunyanın durduğu gun = cok ümitliydim hayalkırıklığına uğradım sahneler güzel olmuş ancak etkileyici bir yanı yok

ayakta kal - osmanlı cumhuriyeti - arog - muro - şeytanın pabucu - sınıf = yorum yapmaktan bile üşendim

normalde film izlemeden önce araştırır 2 kere duşunur öyle izlerim zamanımı boşa harcıyamam ve paramı sokaha atamam ancak yakın bir arkadaşım yeni acılan bir alışveriş merkezindeki sinamada müdür olunca biraz suyunu cıkardık
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İzleyenlerin 'Alacakaranlık' ve 'Vali' hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum , hangisini tavsiye edersiniz?
                              Bu arada 'Sonbahar' Cinecity'nin hiç bir salonunda gösterilmiyor.
                              Erdem Cinecity ve Sonbahar sanki biraz alakasız gibi Taksim tarafındaki sinemalarda gösterimde.Anadolu yakasında Pendikde var.

Bu arada Vali filmine bir arkadaşım gitti ve çok beğenmiş

Yorum

• İlk olarak Murat Cömert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kesinlikle katılıyorum
                                Tüm kalbimle katılıyorum.
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim