Az önce "Banliyö-13" ü izledim,aksiyon severler için ideal.Hangi filmi izlesem diye düşünürken şöyle bir ortasından filmi başlattım,sahne o kadar hareketliydi ki,bırakıp da filmi baştan izlemeye başlayamadım bir 10 dakika kadar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Atlama zıplama sahneleri Jackie Chan'i aratmamıştır abi..İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce "Banliyö-13" ü izledim,aksiyon severler için ideal.Hangi filmi izlesem diye düşünürken şöyle bir ortasından filmi başlattım,sahne o kadar hareketliydi ki,bırakıp da filmi baştan izlemeye başlayamadım bir 10 dakika kadar.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
VALİ
İzlenmeli,izlettirilmeli. Çoluk çocuk herkes bu filmin temelini bilmeli.
Bazı şeyleri bilip,hiçbirşey yapamamak ne acıdır.Ne fena şeydir.
Filmin bir sahnesinde abdli işadamı "Siz Türkler'in en sevdiğim özelliği,olanları çabuk unutmasıdır. Bugün olanı üç gün sonra hatırlamazsınız." diyor. Acı ,ama gerçek. Unuttuğumuz, için gerçekten bu ülke için çalışan insanlar fazla yaşamıyor...TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
Daha çok "Yamakashi" midir nedir,öyle bir film vardı,ona benzettim ben...İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtlama zıplama sahneleri Jackie Chan'i aratmamıştır abi..
Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Doğru abi Yamakashi'ye biraz daha benziyor...İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha çok "Yamakashi" midir nedir,öyle bir film vardı,ona benzettim ben...
Ama şimdi hatırladım izleyesim geldi bu final haftasında
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Fransız filmlerinden oldum olası konu yapısı irtibariyle hiç bir şey anlamamışımdır çünkü çok karmaşık heleki kumar filmleriylee..Bir o kadar daha karmaşık olan belki izlemissinizdir parfüm adlı film yani konusu çok değişik bir yandan cani bir yandan amacı peşinde koşan çok karmaşık bir durum ama film` e yorum yapabilecek kadar kestiremedimd eğişik izlemeyenler islesinTRABZONSPOR
Yorum
-
Aslında Ortaçağ Fransız filmlerini çok severim,(Vidocq,Kurtların Kardeşliği,Notre Dame dé Paris,gibi) ama Perfume fuzuli bir filmdi,aslında o kadar uzun olmasa bir nebze çekilebilirdi.Filmin en ilginç yanı belki de sinema tarihinin en büyük "grup"İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransız filmlerinden oldum olası konu yapısı irtibariyle hiç bir şey anlamamışımdır çünkü çok karmaşık heleki kumar filmleriylee..Bir o kadar daha karmaşık olan belki izlemissinizdir parfüm adlı film yani konusu çok değişik bir yandan cani bir yandan amacı peşinde koşan çok karmaşık bir durum ama film` e yorum yapabilecek kadar kestiremedimd eğişik izlemeyenler islesin
sahnesine sahip olmasıydı,o nasıl sahneydi yahu öyle...
Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında Ortaçağ Fransız filmlerini çok severim,(Vidocq,Kurtların Kardeşliği,Notre Dame dé Paris,gibi) ama Perfume fuzuli bir filmdi,aslında o kadar uzun olmasa bir nebze çekilebilirdi.Filmin en ilginç yanı belki de sinema tarihinin en büyük "grup"
sahnesine sahip olmasıydı,o nasıl sahneydi yahu öyle...
O sahneninm türkiyede olduğunu düşünsene yer yerinden oynar
Valla sırf o sahne için sinemalarda tüm sapıklar yakalnır aslında o film sayesinde çok suçlu yakalanır
TRABZONSPOR
Yorum
-
Parfüm benim hoşuma gitti güzel bir film.İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransız filmlerinden oldum olası konu yapısı irtibariyle hiç bir şey anlamamışımdır çünkü çok karmaşık heleki kumar filmleriylee..Bir o kadar daha karmaşık olan belki izlemissinizdir parfüm adlı film yani konusu çok değişik bir yandan cani bir yandan amacı peşinde koşan çok karmaşık bir durum ama film` e yorum yapabilecek kadar kestiremedimd eğişik izlemeyenler islesin
Onun haricinde az önce "disaster movie" diye bir şey izledim. "Korkunç bir film" serisinin bir çakması olmuş. Tavsiye etmiyorum
Sırada narnia ve the love guru diye iki film var. Onlar hakkındada 1-2 güne bilgi veririm sizlere...
Not: Unutmadan belirteyim 21 ocak 2009 tarihinde "LOST" ekranlara dönüş yapıyor
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGreen Street Hooligans filmini kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yalnız bu filmi fener maçından sonra izleyin.

kesinlikle katılıyorum
Yorum
-
bay evet = engtere de hasılat rekorları kırmış didiler beklentim yukseldi ancak beklediğim gibi değildi pek hoşuma gitmedi sıradan basıt bir film.
Australia = izlemek zorunda kaldığım için izledim fena değil ama burda aşk filminden hoşlanan yok sanırım
yalanlar üstüne = güzel sahneler güzel oyunculuk var ancak sanki bir dizinin bölümü gibi yanı haftaya devamı var.
filmin bitişi cok saçmaydı yanı okadar olaydan sonra saçma bir bitiş 2. si cikacak galıba gidip izlemeye deymez bence
ısızadam = güzel bir aşk filmi izlemek isteyen kacırmasın
doğmamış = korku filmi yapmaya calışmışlar cok saçma olmuş
taşıyıcı3 = interneten indirip izledim cok saçma cok amatör cok berbat bir film zaman kaybı
dunyanın durduğu gun = cok ümitliydim hayalkırıklığına uğradım sahneler güzel olmuş ancak etkileyici bir yanı yok
ayakta kal - osmanlı cumhuriyeti - arog - muro - şeytanın pabucu - sınıf = yorum yapmaktan bile üşendim
normalde film izlemeden önce araştırır 2 kere duşunur öyle izlerim zamanımı boşa harcıyamam ve paramı sokaha atamam ancak yakın bir arkadaşım yeni acılan bir alışveriş merkezindeki sinamada müdür olunca biraz suyunu cıkardık
__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
Erdem Cinecity ve Sonbahar sanki biraz alakasız gibiİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzleyenlerin 'Alacakaranlık' ve 'Vali' hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum , hangisini tavsiye edersiniz?
Bu arada 'Sonbahar' Cinecity'nin hiç bir salonunda gösterilmiyor.
Taksim tarafındaki sinemalarda gösterimde.Anadolu yakasında Pendikde var
.
Bu arada Vali filmine bir arkadaşım gitti ve çok beğenmiş
Yorum
-
Tüm kalbimle katılıyorum.İlk olarak Murat Cömert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kesinlikle katılıyorum
6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum