Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakış Açısını izledim az önce

Filmin başında senaryo sürekli başa dönüp farklı bakışlardan ele alıyor suikasti....Daha önce karşılaşmadığımız türden...Fakat sıktığı halde güzel olmuş...Senaryo süper...

Tavsiye ederim vaktinizi boşa harcamazsınız..
    Filmin ilk yarısında aynı sahneyi bir kaç kez izliyorsun ve sıkıyor. Ama onun dışında bence harika bir film.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ıssız adam: sonu güzel die film boyunca beklemeye değmez, vasat, ama beğenen çok kişi var
      muro: konusu olmayan çok sıkıcı bi film : kötü
      bakış açısı : tekrar tekrar aynı şeyleyi versede her seferinde baska bi ayrıntıyı yakalatıyo, gayet sürükleyici, izlenmeli
      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• The Shawshank Redemption ve Godfather 1-2

Daha iyisi yapılana kadar en iyileri bunlar.

Yorum

• Arog ARog Arog sımsıkı dimdik sımsıkı dimdik :P
          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• The godfather'ı hiçbir filme kıyaslamam, naçizane fikrim. Hiçbir film beni o kadar etkilemedi. The Godfather'daki " portakal " bile diğer filmlere fark atmasını sağlıyor benim için.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 120 yi izleyin.. süper bir film..
              Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Girdap..

2008 yapımı yerli bir film...Film İstanbul üniversitesinde geçiyor...Konusu ise ,Yeni öğrencilerin nasıl tongaya düşüp,Birer canlı bomba haline getirilmesi...

Filmin konusu ve kurgusu güzel fakat çok daha iyi çekilebilirdi diye düşünüyorum...

Başrollerden birisinde de FUAT SAKA oynuyor...Ali Sürmeli ve Selçuk Yöntem'de diğer oyuncular...

Görsel olarak pek birşey vermesede,Mesaj olarak çok fazla değer içeriyor...Tavsiye olunur...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Girdap filmini izleyeniniz oldu mu?
                  İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fuat Saka'da oynuyor o filmde...Bende var ama daha izlemedim..
                  İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fuat Saka'nın bir din adamını canlandırdığı film.

İzlemedim ama, konusu ilgi çekici.
                  İzleyin beyler...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• "SEVEN" ve "LUCKY NUMBER SLEVIN" filmlerini izledim evde.

Seven filmi, verdiği mesaj açısından izlenmesi gereken bir film. Sıkmıyor da ayrıca, gerilimli heyecanlı sahneleri var bol bol.

Lucky Number Slevin filmi ise, kurgusu çok güzel olan bir film. Bunu da tavsiye ederim.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Dün, Dünyanın durduğu gün'e gittim. Hiç tavsiye etmiyorum. Daha önce 1951'de çekilmiş keşke bir daha çekilmeseymiş. Senaryo çok klasik. " Bir cisim yaklaşıyor dünyaya"

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Az önce The Shawshank Redemption'u izledim.

Çok etkilendim şahsen, tebrik ettim.

Yorum

• Devlet Düşmanı'nı izledim şimdi.

Müthiş, akıl dolu bir kurgu / gerilim.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Son 15 günde Osmanlı Cumhuriyeti, A.R.O.G ve az önce Issız Adam..

Osmanlı Cumhuriyet'i filmi fragmanlarının aksine bir film kesinlikle tavsiye etmem.. Osmanlı'yı bu kadar aciz bir durumda anlatımı hala anlamış değilim..

A.R.O.G, kişilerin espri anlayışına göre değişen bir film olmuş. Emek harcanmış yalnız bazı esprileri herkesin anlaması imkansız..

Issız Adam, halâ filmin etkisindeyim. Tavsiye ederim..
                            Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• valla bende şimdi sinemadan geldim. muroyu seyrettim. osmanlı, arog ve muro filimlerinin içinde en çok tavsiye edeceğim bir film. benim çok hoşumagitti. bence seyredilmeli

Yorum

• Issız Adam'ı beğenenler çoğunlukta. Ben de beğenmiştim.

Az önce Schindler's List filmini izledim. Bir başka 2. Dünya Savaş'ında yahudilerin başına gelenleri anlatan bir film.

Steven Spielberg çekmiş. Bir çok filminde alman - yahudi zıtlığını konu aldı Steven amcamız. Munich filmi mesela bir başka örnek.

Neyse, filme geçecek olursak, bir roman uyarlaması. Tam 3 saat. Alışkınız Spielberg'in uzun filmlerine. Er Ryan'ı kurtarmak filmi de baya uzundu.

Film 2. Dünya Savaşı sırasında yahudi iş gücünü kullanarak fabrika açan ve bir süre sonra onların başına gelen kötü olayları, katliamları görüp onları kurtarmaya çalışan Oskar Schinler'i anlatıyor.

Filmin dram yönü çok iyi işlenmiş. Steven Spielberg'in bolca yaptığı ve başardığı birşey zaten.

Tavsiye ederim, ben beğendim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim