Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarın Madagaskar 2 ye gideceğim.Aylardır bu filmi bekliyorum

Yorum

• Dün gece Son Ders'i izledim. Öyle 10 numara bir film değildi ama yine de üniversite filmlerini sevenler bir kez izlemeli

Ayrıca Ekin Türkmen'in bu kadar güzel olduğunu da yeni fark ettim
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Prison Break diyorum, başkada bir şey demiyorum...

Yorum

• Girdap filmini izleyeniniz oldu mu?
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Girdap filmini izleyeniniz oldu mu?

Fuat Saka'da oynuyor o filmde...Bende var ama daha izlemedim..

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Girdap filmini izleyeniniz oldu mu?
              Fuat Saka'nın bir din adamını canlandırdığı film.

İzlemedim ama, konusu ilgi çekici.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Evet konusuyla baya etkileyici bir film. Ben dün aksam izledim. Özellikle Üniversite ögrencilerine tavsiye ederim.
                En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 29.11.2008, 12:38.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ben de geçen hafta indirdim Girdap'ı ama fırsat bulup izleyemedim.

Fuat Saka isminden çok filmin konusu Beni izle diye bağırıyordu bana

Bu akşam Turkish Gambit'i izleyeceğim inşallah. Yarın Girdap'ı izleyebilirim.
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Prison Break diyorum, başkada bir şey demiyorum...

arkadaşlar mutlaka izleyin şiddedle tavsiye ederim

Prison Break
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Dün Madagaskar 2 yi izledim.Birincisi kadar kahkalarla olmasada film foyunca tebessümle izlediğimiz bir film oldu.

Yorum

• 2008 en iyi yabancı film oscarını kazanan 'Kalpazanlar' ı seyreden var mı?

Yorum

• 5 Aralıkta A.R.O.G. ve Muro filimleri vizyona giriyor. En son Recep İvedik'e gitmiştim. Özledim sinemaya gitmeyi. Peşpeşe güzel Türk filimleri vizyona girmeye başladı. Oğlumla beraber A.R.O.G. ve Muro Lanet olsun içimdeki insan sevgisine filmlerine gidecez. Hanımı ikna edemedim. O pek sevmiyo bu tür filimleri. Varsa yoksa romantik filimler Aslında Osmanlı Cumhuriyeti ve Mustafa filimlerine de gitmeyi düşünüyordum ama son anda vazgeçtim. Neyse onları da TV'de yada internetten izleriz.

Yorum

• Umarım A.R.O.G. gelir burda sinemaya. Cem Yılmaz'ı sinemada izlemek istiyorum, Muro'yu bilgisayarda izlesem de olur.
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umarım A.R.O.G. gelir burda sinemaya. Cem Yılmaz'ı sinemada izlemek istiyorum, Muro'yu bilgisayarda izlesem de olur.
                              renkdas persembe günü kölnde galasi varmis... yani büyük ihtimalle diger sinemalardada olur. bende merakla bekliyorum frankfurta nezaman gelecek diye

Yorum

• A.R.O.G.'un gişe rekoru kıracağını söylüyor çoğu eleştirmenler daha izlemeden. Cem Yılmaz'ın da böyle bir iddiası var sanırım. O bakımdan AROG'un gelmesi bence Muro'nun gelmesinden daha olası.
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim