Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gecende vcd de requiem for a dream'i (rüya için ağıt) izledik arkadaslarla.

baya eski bi film.. nasıl şimdiye kadar izlememişim denilecek türden bir film.
    bağımlılık yapan maddelerin insanların hayatını nasıl mahvettiğini anlatıyo.

ilkokul öğrencilerine ders diye gösterilebilir.. (kimi sahnelere sansür uygulayarak) valla bu yaşımda beni bile eğitti film..

uyuşturucuya, haplara hayır..
    Hadi eyvallah..

Yorum

• rocky 6 yı bekleyen varsa cok heveslenmesin. bence hiç güzel değil.
      ama ilk 5 i izleyince insan dayanamıyo izliyo.
      adam 50 yaşında hala dünya şampiyonuyla dövüşecek. biraz uyduruk olmuş. filmin yönetmenide rocky olunca pek güzel olmamış yanii.
      "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• dejavu çok kötüydü yaaa... Denzel yine iyiydi ama film genelde beni tatmin etmedi ama cevahirin sinema salonu harika....
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunun dışında Atatürk ün göğsündeki madalya ve nişanlara ek olarak bir de haç şeklinde bir nişan dikkatimi çekti filmde.İşgal döneminde yapılan bir uygulamadan mı kaynaklanıyor acaba?
          o madalyayı ben daha önce resimlerde atatürkün ve diğer bazı rahmetli kumandanlarımızın üzerinde görmüştüm..anlamını bilemiycem

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          18 yaş sınırını koyanın da koydurtanı da asmak lazım.la yeter 2 kere gişeden döndüm.gnctrkcll diye bir kampanya koymuşlar,kafalarına göre kaldırıyorlar.Sonra az bir bikini kız,az bir tecavüz sahnesi oldu mu şakkadanak 18 yaş sınırı.Lanet olsun gnctrkcll'ye.
          la osman işi bilmiysin sen..gel bi ara abin götürsün seni sinemaya profiloda

Yorum

• son osmanlı cok kotu olmus . ne devamlılık var ne inandırıcılık var ne aksiyon var. hiç begenmedim. tamam vatanımızı seviyoruz ama kek de değiliz
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• en son kanlı elması izledim...gerçekten çok ii bi film...hem konusu hem de oyunculuklar süper...herkese tavsiye ederim

Yorum

• emret komutanım şah matı izledik arkadaşlarla çok güzeldi beyendim tavsiye ederim ama getire getire sinema çekimi olanı getirmiş bizim külek kafalı

Yorum

• Polis filmini izledim bugün. Haluk Bilginer çok güzel oynamış gerçekten mükemmel bir yapım. Şiddetle tavsiye ediyorum...

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    la osman işi bilmiysin sen..gel bi ara abin götürsün seni sinemaya profiloda
                    Profilo'da gnctrkcll varsa oraya gelelim
                    keyif adamı ..

Yorum

• valla genı ızledım ama begenmedım bana sacma geldı sınemaya gıtmem alırım dvd yı evımde seyrederım oyuzden yenı fılmlerı ızleme fırsatım bıraz gec oluyo oyuzden son bır haftada ızledıgım fılmlerden papıllon (bayagı eskı bı fılm 1978 yapımı ama tam bır arsıvlık)cok etkıleyıcıdı ılk ızleyısımdır ama godfather serısını her ay mutlaka bıkmadan ızlerım ayrıca trıstan ısolde uda tavsıye ederım guzel ve etkıleyıcı bır fılmdı

Yorum

• sinema deyınce aktorluk deyınce aklıma tek gelen ustad al pacino o bır efsane obır ustad her fılmi ayrı bı guzel bence film alıp izleyeceksenız al pacinonun oynadıgı filmleri alın godfather ,scarface,kostebek,seytanın avukatı,serpıco,88 mınutes
                        ızleyin pisman olmazsınız son soz film onun icin izlenır o bır baba

Yorum

• baslık gocmus gıtmıs yok mu arkadaslar izlediginiz guzel filmler biraz tavsiye edin ben dun kanlı elması izledim hakikaten izlenmeye deger bir film ılk defa leonardonun rolü gercekten rol gibi olmus ve yakısmıs dıger filmlerinde sanki emanet gibi duruyodu ama bu filmde tam olmus dıyebilirm

Yorum

• acemi öğretmen acemi öğrenci filmi berbat gitmeyi düşünen varsa gitmesin.Beynelmilel filmi çok güzel tavsiye ederim.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• The ısland(Ada) filmini izlemeyen varsa mutlaka izlesin.
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                The ısland(Ada) filmini izlemeyen varsa mutlaka izlesin.
                                Güzel bir film,evet.Ama eski sayılır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim