Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Issız Adamı bir grup arkadaşla beraber İstiklal caddesinde bir sinemasda seyrettik.Normalde film bittikten sonra hepimiz aynı istikamete gitmemiz gerekirken birimiz sağa birimiz sola birimiz aşağı birimiz yukarı ayrı ayrı yerlere gitmeye başladık. resmen dağıldık o denli hoş bir film yani

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün akşam Cebrail (Gabriel) Filmini izledim...İlginç bir film....Anlatılması zor bir hikaye aslında ama film fena değil..
      Gabriel'i izinde almıştım. Konusu ilgimi çekmeme rağmen bir türlü oturup da 5 dakikadan fazla izlemedim

Bu aralar arşivimdeki izlenmemiş filmleri tek tek alfabetik sıraya göre izliyorum C'deyim şu an. 7 film var Gabriel'e

Şimdi sen de yorum yapınca iyice merak ettim Konu açısından Constantine'e benzer bir konusu var sanırım.

Not: Constantine'i tavsiye ederim harika bir film.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ' Sweeney Todd:Fleet Sokağının Şeytan Berberi '

Kadavra tadında psikopatımsı() , müzikleriyle insanı etkileyen , 19.yy İngiltere'sini anlatan çok güzel bir film.Tavsiye ediyorum...
        En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 12.12.2008, 15:26.

Yorum

• Son olarak Dövüş Klübünü(yeniden) ve Revolver'ı izledim..

Yeniden izleyince ikisinide çok iyi anlıyorsunuz....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Braveheart'ı dün izledim söylemesi ayıptır Hatta ilk kez izledim
            Güzel filmmiş
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• En son şu Wanted'i izledim. Manyak bir film yahu,bayıldım filme. Angeline her zamanki gibi şahaneydi.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                baba sen gerekenleri almışsın zaten. filmi anlatmak istemedim ama inanıyorum ki yorumundan sonra seyreden çok olacak. kızlar konusunda haklısın
                vallahi chovynin yazisini okuduktan sonra tam ismine bakacaktim senin yazini okudum

izlemek lazimmis. filmin konusundan etkilendim yalandan kim ölmüs

Yorum

• Issız Adam...

İsimlerini ilk kez duyduğumuz oyuncularının çok duru ve başarılı oynadıkları,

Müziğin de 'başrol oyuncularından biri' olduğu bir film...

Anlatacak bir öyküsü, söyleyecek sözleri olan;

Güzel ve içten anlatılan bir öykünün insanın yüreğine nasıl derin dokunabildiğini duyumsatan ve

Her gerçek sanat eseri gibi insanı kendi iç dünyası ve insanlar üzerine düşündüren bir film...

Aslında ben en çok macera dolu filmleri beğenirim.

2. bölüme doğru sıkıldım diyebilirim.

''Eee, buy hep böyle mi devam edecek, hani bunun gelişme bölümü, sonunda ne olacak acaba diye neden soramıyorum kendime?'' dediğim de çoğu zaman oldu.

Neden oldu?

Çünkü bu filme, arkadaşımın isteği üzerine gitmiştik...

Cinsel içerikli filmleri beğenmiyorum, beğenemiyorum...

Ne kadar sanat adı altında yapılsa da...

Filmde Alper'in esprileri çok hoştu...

Film bitimine doğru oradaki herkesin en az gözlerinden bir iki damla yaş süzülmüştür...

Ada'nın evlendikten sonra Alper'le karşılaşması ve tam ayrılacakken dayanamayıp birbirlerine sımsıkı sarılmaları, Ada'nın, kızının resmini ona göstermesi beni derinden etkiledi, hem de çok!

Hayatımdan küçük bir kesit olsa gerek...

Bana göre filmin eksisi; filmin son bölümünü daha iyi anlayabilmemiz, Ada ve Alper'in birbirlerini çok sevdiklerini hissedebilmemiz açısından birbirlerine olan ilginin bizlere yansıtılamamış olunmasıdır...
                  Bir bordon var bir de mavin
                  Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gabriel'i izinde almıştım. Konusu ilgimi çekmeme rağmen bir türlü oturup da 5 dakikadan fazla izlemedim

Bu aralar arşivimdeki izlenmemiş filmleri tek tek alfabetik sıraya göre izliyorum C'deyim şu an. 7 film var Gabriel'e

Şimdi sen de yorum yapınca iyice merak ettim Konu açısından Constantine'e benzer bir konusu var sanırım.

Not: Constantine'i tavsiye ederim harika bir film.
                    Constantine'i izlememek ayıp olur İzlemiştim ilk çıktığı zaman...Gabriel'e gelecek olursak..Film Constantine gibi değil..Bu film daha farklı Baya süpriz bir sonu var izlerken az çok tahmin edersin..Bence fena değil arşivinde varsa izle yoksa para verilip izlenecek bir film değil
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bu arada geçmiş sayfalara baktım ama göremedim;

Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi filmi olan , 'The Shawshank Redemption-Esaretin Bedeli' hakkında kimse birşey yazmamış.
                      İlginç...

Yorum

• erdem benim için de gelmiş geçmiş en iyi filmdir kendisi hatta bu akşam bir kez daha izlemeyi düşünüyorum

yorum yapılmamasını şöyle değerlendirelim. o kadar kaliteli ki herkes izlemiştir yorumu da kendinedir
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada geçmiş sayfalara baktım ama göremedim;

Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi filmi olan , 'The Shawshank Redemption-Esaretin Bedeli' hakkında kimse birşey yazmamış.
                          İlginç...
                          Birşey yazmaya gerek yok bence Gerek varmı ? Herkesin beğendiği bir film zaten Aksini düşünen yoktur sanırım..Herkes Yeni filmleri konuşuyor genelde yada izlemediğimizi düşündükleri filmleri söylüyorlar..Ama haklısın en azından 2-3 sayfada adı geçmeliydi çünkü bunu hakediyor..
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• adı geçiyo zaten ya 4. sayfada falan
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• fermat's room bence seyredilmesi gereken bir fim. çok hoşuma gitti benim. devamlı küçülen bir odada sorulan sorulara doğru yanıt vererek hayatta kalmaya çalışan bir grup bilim adamının maceraları anlatılıyor.

Yorum

• Bakış Açısını izledim az önce

Filmin başında senaryo sürekli başa dönüp farklı bakışlardan ele alıyor suikasti....Daha önce karşılaşmadığımız türden...Fakat sıktığı halde güzel olmuş...Senaryo süper...

Tavsiye ederim vaktinizi boşa harcamazsınız..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim