Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haftasonu arkadaşla ne yapalım ne edelim derken sinemaya gidelim dedik...
    Saati en yakın filmde Kadir İnanır'ın oynadı ''Son Cellat'' filmiydi,bir hatadır girdik izledik...
    Aman sakın siz o hataya düşmeyin...
    Belkide son yılların en kötü yerli filmi diyebilirim...
    Sanırım bütün kötü filmlerin ortak özelliği çekici fragman
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• South Park Movie

Diyebileceğim tek şey 'komik'.

Yorum

• "Snatch" ve "Mean Machine" filmlerinin hayranıysanız,Guy Ritchie'nin "Snatch"den önceki filmi "Lock,Stock and Two Smoking Barrels" adlı filmini de mutlaka izlemelisiniz.

Yok değilseniz,bu üç filmi de izleyip hayranı olmalısınız
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• suikastçi ve ölüm yarışı güzel filmler,izlemeyenlere tetikçiyide öneririm, ayrıca gülmek isteyen varsa gecen güneşin oğlunu izledim eğlenceli bi film, dewrim arabaları hoşuma gitti,bunların dışında i am legend, bide will smithin yine süper kahraman olduğu film vardı onlarda güseldi, clickte izlenebilecek bi film
          En son demirel tarafından düzenlendi; 20.11.2008, 14:01.
          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
          2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• 3 saat 15 dakika sürmesine rağmen 3. kez tamamını izledim gene.

Blood in Blood Out.

Böyle bir film olamaz yahu.
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 saat 15 dakika sürmesine rağmen 3. kez tamamını izledim gene.

Blood in Blood Out.

Böyle bir film olamaz yahu.
              Yahu geçen yazdığında da kesin izleyeyim demiştim,bu sefer kesin izleyeceğim...
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Az önce Dog Day Afternoon'u izledim.İzlenilebilecek güzel bir soygun filmi..Al Pacino'nun süper oyunculuğu ile bambaşka bir film olmuş..Ama Al Pacino bu filmde biraz eşcinsel olmuş..Karısından o kadar bunalmış ki adam bir homoseksüelle evlenmiş..Ve sevdiği adamı kadın yapabilmek için de banka soymaya kalkışmış..Bir de ortağı var tabi ki bu filmde,John Cazale.Hiç uçağa binmemiş ve uçak sesini duyunca korkmaya başlayan bir adam..Zaten filmin sonunda da uçağın sesinden korkup heyecanlanıyor ve o anda kendisini indiriveriyorlar..Al Pacino da hapisin yolunu tutuyor...

Al Pacino sevenler mutlaka izlesin...Bence birçoğu zaten izlemişlerdir..

Yorum

• Geçen hafta Issız Adam filmini izledim Çağan Irmak yine iyi iş çıkarmış.

Babam ve Oğlum kadar olmasa bile duygusal bir film olmuş tavsiye ederim.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Dün 21'i ondan önceki gecede Bank Job öbür haftada Sokağın Krallarını..

3 üde güzel film..Ama Bank Job Ve Sokağın Kralları çok ama çok ayrı bir şey...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• az önce osmanlı cumhuriyetinden geldim
                      para delisi değilseniz sakın yakınına uğramayın
                      10 üzerinden 0.5

Yorum

• Bu akşam favori filmlerden The Big Lebowski ve Pulp Fiction yeniden izledim..Özellikle Dude'ın yansıttığı bu takmamazlık ve rahatlık...Kasımpaşalı tavırlarına bayılıyorum..Keza yanındaki Walter'ın bir o kadar sinirli, agresif kendini üstün görme davranışlarıyla hareketleri ve Donny....

Pulp Fiction'ı konuşmaya gerek yok...

Dün akşam baktığım filmlerden biriside Number 23'tü.Jim Carrey'i hiç beklemediğiniz bir rolde,Hemde başarılı bir şekilde görüyorsunuz...Film'in kurgusu benden 10 numara aldı...İzlemenizi tavsiye edeceğim filmler arasında...

En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 22.11.2008, 14:15.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• devrim arabaları,ıssız adam filmlerini izlemenizi tavsiye ederim.

Yorum

• Number 23 ve Bank Job'u önümüzdeki hafta izlemeyi düşünüyordum. Daha öncelikli filmlerim vardı ama heyecanlandım şimdi En azından Bank Job'u bugün, bilemedin yarın izleyeceğim inşallah

Bank Job'un bir kısmına bakmıştım ama daha sonra işim çıktı ve filmi yarıda bıraktım. Italian Job ve Bank Job'tan sonra Jason Statham adını duyduğumda aklına ilk gelen kelime soygun oluyor Önümüzdeki yıl Italian Job'un devamı niteliğindeki Brazilian Job da çıkacakmış, hadi hayırlısı
                            En son Mayls tarafından düzenlendi; 22.11.2008, 13:50.
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Selim Bank Job'u kesinlikle izle...

Bu arada Italıan Job nasıl birşey...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selim Bank Job'u kesinlikle izle...

Bu arada Italıan Job nasıl birşey...
                                Bir grup soyguncu Venedik'te yanılmıyorsam 30 milyon Dolar değerinde altın çalıyor. Daha sonra grubun içindeki bir adam bunları satıyor, grubun başını (Morgan Freeman'di galiba) öldürüp ve bütün parayı alıyor.

Bir kaç yıl sonra Freeman'in sağ kolu altınları geri çalmak için grubu tekrar bir araya getiriyor ve macera başlıyor.

Heyecanlı bir film, tavsiye ederim. Başrolde Charlize Theron oynuyor
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim