Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O saydığın filmler de mükemmeldir Erdem

Gerçi Kelebek Etkisi' nin ikincisi pek de hoşuma gitmedi ama neyse

Mesela parça parça aklıma gelen ve günümüze yakın diğer başyapıtları da sıralayayım bari..

Bunlar da tekrar tekrar izlediğimde bile beni resmen tribe sokan filmler

Fear and Loathing Las Vegas

Fontain

Requiem For a Dream

Trainspoitting

No Country For Old Men

V For Vendetta

Natural Born Killers

diyorum ya; ne yazsam gene bir şeyler eksik kalacak
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Bu arada bu yılın Oscar şampiyonu olan Cohen Kardeşler' e ait No Country For Old Men i hala izlememiş arkadaşlar varsa mutlaka bir şekilde izlemelerini tavsiye ediyorum..

Josh Brolin ve özellikle de Javier Bardem' in ianılmaz performansı filmdeki hiçbir kareyi ve karakteri unutmamanızı sağlıyor..

Ayrıca filmde hiçbir şekilde soundtrack ya da herhangi bir fon müziği kullanılmadığını da belirteyim

GW

Yorum

• Ben öyle kovboy filmlerini pek sevmiyorum. Değer mi izlememe?
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada bu yılın Oscar şampiyonu olan Cohen Kardeşler' e ait No Country For Old Men i hala izlememiş arkadaşlar varsa mutlaka bir şekilde izlemelerini tavsiye ediyorum..

Josh Brolin ve özellikle de Javier Bardem' in ianılmaz performansı filmdeki hiçbir kareyi ve karakteri unutmamanızı sağlıyor..

Ayrıca filmde hiçbir şekilde soundtrack ya da herhangi bir fon müziği kullanılmadığını da belirteyim
          İtiraf etmeliyim ; çantanın ne sebepten öttüğünü anladığımda film bitmek üzereydiGerçi çok geç olmamıştı.Çantanın içi açılıyordu yanılmıyorsam, orda farketmiştim.
          Son kaza sahneside dehşetti...

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İtiraf etmeliyim ; çantanın ne sebepten öttüğünü anladığımda film bitmek üzereydiGerçi çok geç olmamıştı.Çantanın içi açılıyordu yanılmıyorsam, orda farketmiştim.
            Son kaza sahneside dehşetti...
            Yoksa sen de Ömer gibi filmi bir kovboy filmi gibi mi izledin Erdem

Gerçi kahramanımız da mevzuuya çok geç uyandı ya; orası da ayrı..

Ömer; bu bir western filmi değil

Günümüzde Meksika - Amerika sınırı civarında yaşayan Red Neck ler ne kadar kovboy ise bu film de o kadar kovboy filmi işte

GW

Yorum

• en son digiturkte gremlinleri izledim adamlar 84de ne film yapmıslar yahu. sacma falan işte ama izletiyor kendini.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ben "No Country for Old Men" filmiyle ilgili burda yorum yapmıştım daha önce,pek beğenmedim ben filmi.Cohen kardeşlerden daha fazlasını beklediğim için mi,yoksa film çok abartıldığı için mi bilemiyorum,filmin sonuna kadar hep ne zaman film güzelleşecek diye beklerken film bitti.Javier Bardem de fazla abartılmış bence,sessiz fazla konuşmayan bir psikopat işte,sinema tarihi sürüyle aynısından dolu.Tek enteresan tarafı yazı-tura olayı idi benim için.Yani orta halli bir film,neresine Oscar vermişler anlayamadım bir türlü.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ..neresine Oscar vermişler anlayamadım bir türlü.
                  Ben de öyle tahmin ediyorum zaten

GW

Yorum

Ben de öyle tahmin ediyorum zaten
                    Nasıl yani?..

Yorum

• DEmir Adam Filmini İzledim Güzel bir Film...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Yoksa sen de Ömer gibi filmi bir kovboy filmi gibi mi izledin Erdem

Gerçi kahramanımız da mevzuuya çok geç uyandı ya; orası da ayrı..

Ömer; bu bir western filmi değil

Günümüzde Meksika - Amerika sınırı civarında yaşayan Red Neck ler ne kadar kovboy ise bu film de o kadar kovboy filmi işte
                        Vallahi şöyle bir göz gezdirdim filme, şapkaları görünce direk uzak dur dedim kendime

Bir ara ciddi manada bakarım o zaman.
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vallahi şöyle bir göz gezdirdim filme, şapkaları görünce direk uzak dur dedim kendime

Bir ara ciddi manada bakarım o zaman.
                          İzle Ömer izle

Sen bakma Crow abine

Şayet beğenmezsen de buraya yazıp rezil etme beni ama

GW

Yorum

• Senle alakası yok Great White,senden çok önce yazmıştım ben beğenmedim diye,destekleyen de olmuştu o zaman beni.Sonradan sen yazınca "kaçırmayın" diye,tekrar ettim beğenmedim diye.Bir Coen kardeşler hayranı olarak hiç beğenmedim hem de.10 yıl önce yaptıkları "Fargo" bile bugün vizyona girse daha iyiydi bence,ki o sadece 2 Oscar almıştı.

Sen niye "ben de öyle tahmin ediyorum zaten" dedin anlayamadım yalnız?..

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen niye "ben de öyle tahmin ediyorum zaten" dedin anlayamadım yalnız?..
                              Sadece sen değil bir çok kişi o filmin neden oscar aldığını anlayamadığı için yazdım yahu

Zevk işte; sonuçta herkese göre farklılıklar gösterecektir

GW

Yorum

• o film benim içinde zaman kaybıydı.ben de anlayamadım neden oscar aldığını anlatacak biri çıkar inşallah farklı gözle tekrar seyrederiz belki.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim