Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    E tartışalım o zaman

Mesela ben pek beğenmedim

Özellikle Stephen King' in kısa hikayesine oranla bile çok sönük kaldığını söylememde fayda var..

İnsanların bir tehlike anında mistik inançlara nasıl da körü körüne sahip çıkarak kontrolden çıkıverdiklerini anlattığı sahneler oldukça etkileyiciydi ama marketten içeriye doluşan yaratıkların gerçekçiliği konusunda ciddi sorunlar vardı bana göre..

Üstelik garaj kapısını darmadağın ederek 45 kiloluk veledi kapmak için onca çaba sarfeden o koca yaratık neden o marketin ön camını bir hamlede parçalayıp içerideki yüzlerce besili kurbanı midesine indirmedi anlayamadım

Ayrıca filmin sonu da trajik bitirilme çabası açısından biraz zorlama olmuş sanki. Kitaptaki sonla da uyuşmuyor zaten..

Ortalıkta bir tane dahi yaratık yokken apar topar milleti temizlemeye ne gerek vardı ki?

İlk saldırı bir gerçekleştikten sonra en fazla 10 saniyede zaten bitirebilirdi işini eleman

Sona fazla girmeyeyim ki, izlemeyen arkadaşları da baltalamayayım
    Korku ya da gerilim filmlerini izlemem hatta nefret ederim. Ama bu filmde hiç gerilmedim. Öyle mantık falan da aramamak lazım zaten filmin amacı da o değil. Bence çok şey anlatıyor. Hem de çok şey. Yalnız final sahnesini biraz gereksiz buldum sanırım orjinalinde(roman) öyle değilmiş.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha ne kadar baltalayacaksın Azizim...

Şaka bir yana senin bu yorumundan sonra gelecek planlarımdan çıktı bu film
      Bence çıkmasın

Yorum

• dün akşam brave heart'ı bilmem kaçıncı kez takrar izledim.gerçekten mükemmel bir film.ondan önce de i am legend'ı izlemiştim.
        will smith zaten başarılı bir oyuncu.filmi izleyince etrafınızdakilerin değerini daha iyi anlıyorsunuz.ben sevdim size de tavsiye ederim.bu akşam da p.s: i love you yu izlerim heralde.yarın sölerim nası bişe
        ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• p.s:i love you
          yer yer güzel bölümler olsa da bence vasat olan bir romantik filmdi.yapacak bişe bulamazsanız izleyin yoksa olmazsa olmaz bir film değil.o kadar da övdülerdi(yoksa bende mi bi sorun var )

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            p.s:i love you
            yer yer güzel bölümler olsa da bence vasat olan bir romantik filmdi.yapacak bişe bulamazsanız izleyin yoksa olmazsa olmaz bir film değil.o kadar da övdülerdi(yoksa bende mi bi sorun var )
            kız arkadaşım başımın etini yedi

filmde benim kıkırdadığım yerlerde ağlıyodu resmen

ama mecburen izledim ve sonunda da yahu cidden güzel filmmiş demek zorunda kaldım
            kendimden utanıyorum
            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yüzyılın Fırtınası da beğendiğim bir Stephen King uyarlamasıdır...
              Aynen öyle, benim de...

Yorum

• Bu Boleyn Kızı hakkında bilgisi olan var mı?

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Boleyn Kızı hakkında bilgisi olan var mı?
                  valla yorumlar güzel olduğunu söylüyor ama yine de izlenmeden bilinmez.bu akşam bi 88 dakika'yı izleyeyim sonra onu da izlerim

Yorum

• baya bir bunalımdır ama bu dizi favori dizilerim arasındadır her zaman...

"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• bu diziyi de çok beğenmiştim... oyuncu kadrosu da çok güçlüydü zaten...

Yorum

• ''The Godfather''

bugüne kadarki en güzel mafya filmi...

mükemmel bi oyuncu kadrosu, kusursuz bir senaryo, tam bir dram ve gerilim filmi..
                        En son Sacit tarafından düzenlendi; 29.05.2008, 11:31.

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu diziyi de çok beğenmiştim... oyuncu kadrosu da çok güçlüydü zaten...

Evet evet!
                          6 değil 66 bölüm de olsa izlenirdi.Hatta şu yarınki sınavı da atlatayım bir günü bu diziye ayırayım.Hatırlattığın için teşekkürler abi

Not: Tavsiye olunur.
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                          "7"

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ''The Godfather''

bugüne kadarki en güzel mafya filmi...

mükemmel bi oyuncu kadrosu, kusursuz bir senaryo, tam bir dram ve gerilim filmi..
                            Bir bu, iki Eskiya
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet evet!
                              6 değil 66 bölüm de olsa izlenirdi.Hatta şu yarınki sınavı da atlatayım bir günü bu diziye ayırayım.Hatırlattığın için teşekkürler abi

Not: Tavsiye olunur.
                              ne demek Emrah'cım...

bu arada ben de sana ne zamandır Şebo'nun DVD'si için teşekkür edecektim...

sanırım Aralık ayında aldım DVD'yi, hala her gün bıkmadan tekrar tekrar izliyorum... inanılmaz bir performans... inanılmaz bir konser olmuş...

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne demek Emrah'cım...

bu arada ben de sana ne zamandır Şebo'nun DVD'si için teşekkür edecektim...

sanırım Aralık ayında aldım DVD'yi, hala her gün bıkmadan tekrar tekrar izliyorum... inanılmaz bir performans... inanılmaz bir konser olmuş...
                                Şebo diyince akan sular durur tabi
                                Her daim TRABZONSPOR!
                                Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                                "7"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim