İlk olarak Great White tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Bence çıkmasınİlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha ne kadar baltalayacaksın Azizim...
Şaka bir yana senin bu yorumundan sonra gelecek planlarımdan çıktı bu film
Yorum
-
dün akşam brave heart'ı bilmem kaçıncı kez takrar izledim.gerçekten mükemmel bir film.ondan önce de i am legend'ı izlemiştim.
will smith zaten başarılı bir oyuncu.filmi izleyince etrafınızdakilerin değerini daha iyi anlıyorsunuz.ben sevdim size de tavsiye ederim.bu akşam da p.s: i love you yu izlerim heralde.yarın sölerim nası bişe
ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
kız arkadaşım başımın etini yediİlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülep.s:i love you
yer yer güzel bölümler olsa da bence vasat olan bir romantik filmdi.yapacak bişe bulamazsanız izleyin yoksa olmazsa olmaz bir film değil.o kadar da övdülerdi(yoksa bende mi bi sorun var
)
filmde benim kıkırdadığım yerlerde ağlıyodu resmen
ama mecburen izledim
ve sonunda da yahu cidden güzel filmmiş demek zorunda kaldım
kendimden utanıyorum
Hadi eyvallah..
Yorum
-
Aynen öyle, benim de...İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüzyılın Fırtınası da beğendiğim bir Stephen King uyarlamasıdır...
Yorum
-
valla yorumlar güzel olduğunu söylüyor ama yine de izlenmeden bilinmez.bu akşam bi 88 dakika'yı izleyeyim sonra onu da izlerimİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Boleyn Kızı hakkında bilgisi olan var mı?
ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
Evet evet!İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu diziyi de çok beğenmiştim... oyuncu kadrosu da çok güçlüydü zaten...

6 değil 66 bölüm de olsa izlenirdi.Hatta şu yarınki sınavı da atlatayım bir günü bu diziye ayırayım.Hatırlattığın için teşekkürler abi
Not: Tavsiye olunur.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)"7"
Yorum
-
Bir bu, iki Eskiyaİlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''The Godfather''
bugüne kadarki en güzel mafya filmi...
mükemmel bi oyuncu kadrosu, kusursuz bir senaryo, tam bir dram ve gerilim filmi..
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
ne demek Emrah'cım...İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Evet evet!
6 değil 66 bölüm de olsa izlenirdi.Hatta şu yarınki sınavı da atlatayım bir günü bu diziye ayırayım.Hatırlattığın için teşekkürler abi
Not: Tavsiye olunur.
bu arada ben de sana ne zamandır Şebo'nun DVD'si için teşekkür edecektim...
sanırım Aralık ayında aldım DVD'yi, hala her gün bıkmadan tekrar tekrar izliyorum... inanılmaz bir performans... inanılmaz bir konser olmuş..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
Şebo diyince akan sular durur tabiİlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene demek Emrah'cım...
bu arada ben de sana ne zamandır Şebo'nun DVD'si için teşekkür edecektim...
sanırım Aralık ayında aldım DVD'yi, hala her gün bıkmadan tekrar tekrar izliyorum... inanılmaz bir performans... inanılmaz bir konser olmuş...
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)"7"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum